Horoscop bani decembrie 2023. Mihai Voropchievici ştie zodiile care au parte de belşug în conturi. Este „luna sacilor de bani”

Horoscop bani Mihai Voropchievici. Luna decembrie, dacă ne uităm în calendar, are în componența ei 5 zile de vineri, 5 de sâmbătă și 5 de duminică. Asta, în termeni ezoterici numesc luna decembrie o lună a sacilor de bani. Este o lună extraordinar de promițătoare din punct de vedere material.
Filip Stan
06 dec. 2023, 18:41
Horoscop bani decembrie 2023. Mihai Voropchievici ştie zodiile care au parte de belşug în conturi. Este

Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023. Avem deja trei planete, pentru vinerea e Venus, Saturn sâmbăta și Soarele duminica. Așadar, persoanele născute în zielele de vineri, sâmbătă sau duminică au în decembrie un mare lipici la bani. Pentru ei va fi o lună, în continuare, extrem de favorabilă din punct de vedere financiar. Pungile cu bani trag la ei, însă nici cei care sunt născuți în alte zile nu sunt feriți de noroc.

Favorizați sunt cei care sunt născuți în zilele de 1, 8, 15, 22 și 29. Și cei veniți pe lume sâmbăta, în zilele de 2, 9, 16, 23 și 30 sub protecția planetei Saturn. Cei care sunt solarienii, cei născuți duminica, sunt cei născuți pe 3, 10, 17, 24 și 31.

Aceștia sunt cei mai favorizați. „Ca să vă liniștesc, să nu aveți senzația că sunteți absolviți de mici sau mai mari câștiguri vă voi comunica care sunt zodiile favorizate”, este anunțul făcut de Mihai Voropchievici, pentru FANATIK.

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care are noroc la BANI în următoarele zile. Previziuni complete pentru nativi

Fecioarele născute între 3 și 12 septembrie au mare noroc

Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023. Printre favorizați se numără cei născuți în zodia Berbec, dar, atenție, vorbim despre nativii din decanul 3. Berbecii care sunt născuți între zilele de 11 și 20 aprilie pot sta liniștiți. Decembrie este o lună a sacilor cu bani pentru Racii născuți în decanul întâi, adică între 21 iunie și 1 iulie 2023.

Fecioarele născute în decanul doi (3-12 septembrie) sunt favorizate de astre. Apoi avem Scorpionii din decanul doi (13-22 noiembrie). Vărsătorii din decanul întâi. Nu sunt, însă, singurele zodii care au parte de bucurii, de noroc în tot ce își propun să facă în luna decembrie.

Nu e vorba aici doar de a ști să atragă bunuri materiale și bani, ci și cum le folosesc astfel încât să nu se risipească, ci să fie sporite. Zodiilor de mai sus li se mai adaugă câteva, după cum dezvăluie maestrul Mihai Voropchievici.

Îi avem pe Taurii născuți în intervalul 11-20 mai, Leii născuți între 23 iulie până pe 2 august, Balanțele născute în decanul doi, din 3 până în 13 octombrie și Săgetătorii decadei trei, 12-22 decembrie. Ultimii sunt Peștii din decanul unu, născuți între 19 și 28 sau 29 februarie.

Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023. „Cu alte cuvinte, vedem că sunt zece zodii foarte favorizate. Evident că mai scapă câte unele care au mai puțin. Niciodată nu e bine să ai paharul prea plin, că s-ar putea să se verse din el”, completează Mihai Voropchievici.

De remarcat este faptul că din seria enumerată mai sus de maestrul runelor lipsesc două zodii. Este vorba despre niște semne zodiacale ceva mai încercate în această lună, dar care cu siguranță vor ieși cu fruntea sus din toate necazurile cu care se confruntă.

Horoscop special de Crăciun: Abundenţă financiară pentru 4 zodii de Sărbători

Capricornii și Gemenii nu figurează printre nativii care au noroc la bani în luna decembrie, însă probabil că veștile bune vin pentru ei din alte părți. Conform horoscopului runelor, de pildă, pe luna decembrie, Gemenii sunt tensionați până la finalul lunii, având preocupări legate de sănătate. Capricornii comunică destul de mult, sunt în permanent dialog cu cei din jurul lor. Doar unul din mesajele pe care îl vor primi va fi cu adevărat esențial.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl bagă la vânzare de sâmbătă, 27 iunie 2024, produsele pe care mulți le vor la preț ieftin. Oferta e valabilă doar în weekend
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
MEGA 💣 în showbiz! Ema Uta și Pescobar, noul cuplu monden?! Imaginile care spun tot, s-au cam dat singuri de gol! FOTO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu: România nu are nicio problemă privind securitatea alimentară datorită investiţiilor în irigaţii
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!