Horoscop 2024 cu Camelia Pătrăşcanu: Zodiile pentru care cad bani din cer anul viitor

Ce ne așteaptă anul viitor, conform astrologului Camelia Pătrășcanu. Încă de la începutului anului 2024, Pluto va fi în Vărsător, în zona iubirii, care va sta aici o perioadă de peste 12 ani.
Alina Costache
09 dec. 2023, 12:22
Horoscop 2024 cu Camelia Pătrăşcanu: Zodiile pentru care cad bani din cer anul viitor
Camelia Pătrășcanu

Horoscop 2024. Astrologul Camelia Pătrășcanu a spus la ce se poate aștepta fiecare zodie în parte de la anul următor, influențat de un fenomen astrologic foarte rar, care are loc la intervale de sute de ani, respectiv conjuncția Jupiter-Uranus.

Influența planetei Jupiter, caracterizată prin nevoia de evoluție și lărgire a orizonturilor, se asociază cu imprevizibilitatea și lipsa de convenționalitate a planetei Uranus. Acest cadru astrologic este favorabil pentru a inova, a ne elibera și a ne explora potențialul, a dezvăluit Camelia Pătrășcanu, la Canal 33.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru anul 2024. Previziuni pentru fiecare zodie
Horoscop 2024: BERBEC
Pentru Berbeci, perioada aprilie-mai poate fi deosebit de productivă financiar. Anumiți nativi pot începe o nouă activitate profesională mai aducătoare de bani, alții își pot păstra profesia, dar inovează în domeniul lor de activitate.

Anul care va urma va fi unul foarte bun pentru studii și educație. Ți se deschide posibilitatea de a-i învăța pe alții. În 2024, pentru Berbeci mai întâi primează banii, iar apoi cunoașterea. A doua jumătate a anului vine cu călătorii.

Începând cu luna noiembrie, Marte în Leu te determină să te aventurezi și te poți îndrăgosti. Dar atenție, această îndrăgosteală poate fi una iluzorie. În numele ei poți face gesturi neașteptate, dar nepotrivite pentru ceea ce îți dorești. Marte vorbește despre iubire, dar poate fi vorba și de iubire pentru un proiect în care riști să investești bani, iar acesta să eșueze.

TAUR
Taurii, mai ales cei născuți în mai, sunt avantajați de conjuncția istorică Jupiter-Uranus, care are loc la intervale de sute de ani. Îți aduce încredere în propriile forțe, optimism, bucurie de viață, curaj, idei, dezinvoltură, lipsa complexelor și un magnetism mult accentuat. Nevoia de independență și de libertate este foarte mare.

Această conjuncție te face să privești în interior și te determină să nu mai faci compromisuri cu tine. Nu vei mai beneficia niciodată în viață de această poziție, este o ocazie unică, de aceea ești capabil să faci lucruri la care nici nu ai visat.

Din a doua jumătate a anului, Jupiter intră în zona banilor și ești una dintre zodiile cele mai avantajate. Din iunie ești protejat financiar timp de un an. Ideile noi pe care le ai pot fi foarte productive financiar, așa că ar fi bine să le pui în practică.

Luna Neagră este în zona iubirii până în iunie, ceea ce înseamnă că la acest capitol lucrurile nu vor sta tocmai roz. Simți nevoia de mai mult decât ceea ce poate ai deja, iar acest lucru te poate impulsiona. Dacă ești singur, îți poți găsi un partener. În luna iulie vei călători mai mult, iar a doua jumătate a anului va veni cu grijă pentru membrii familiei și consolidarea a ceea ce ai făcut până atunci.

Horoscop decembrie 2023. Aceste 3 zodii vor avea cele mai bune rezultate în luna cadourilor

GEMENI
În perioada aprilie-mai ai parte de superconjuncția Jupiter-Uranus care se adresează mai mult sufletului, conștiinței. Acest fenomen astrologic îți aduce înțelepciune. Vei fi în căutarea locului potrivit, cu gândul poate, de a te muta, iar această conjuncție îți va aduce claritate pentru a realiza care nu este locul potrivit pentru tine, nu doar din punct de vedere geografic.

Îți poți propune ca pentru cel puțin un an de zile să ai o viață mai nomadă, să schimbi mai multe locuri de muncă de dragul de a învăța, de a explora, de a experimenta. Îți dorești mai multă libertate. Explorarea poate să nu fie doar geografică, ci și intelectuală, să te apuci să studiezi și să aprofundezi un domeniu care să îți aducă cunoaștere și libertate.

În iunie, Jupiter intră în semnul tău zodiacal. Acest tranzit care va dura un an de zile îți dă energie, încredere, un tonus foarte bun și îți accelerează un pic mândria de sine. Așadar, a doua jumătate a anului vine cu mai mult curaj să faci lucrurile pe placul tău.

 

Horoscop 2024: RAC
Anul 2024 îți poate aduce, mai ales în prima jumătate a anului, o iubire neașteptată. Poate nu este neapărat iubirea ta, ci relația cuiva din preajmă care te implică și te vizează și pe tine. Unii nativi s-ar putea să fie surprinși de sentimentele neașteptate ale cuiva pentru ei.

Vei întâlni oameni cu care vei avea o conexiune profundă, pasiuni comune și acest lucru îți va alimenta existența. În a doua jumătate a anului, Jupiter intră în Gemeni și pledează pentru ușurarea muncii pentru a te detașa de probleme. Poți avea un regret legat de studii gândindu-te că dacă ai fi urmat anumite cursuri ar fi fost mai bine pentru tine, dar dacă este posibil, poți corecta acest lucru din luna iunie.

Poți întâmpina anumite probleme cu autoritățile sau cu situații în ceea ce privește anumite acte. Momentele de lună nouă și lună plină sunt importante. Prima lună nouă, din 11 ianuarie 2024, îți dă directiva din punct de vedere relațional pentru întreg anul. Înveți că trebuie să-ți alegi oamenii după aceleași preocupări și interese pentru a putea împărtăși cu ușurință ceea ce iubește sufletul tău.

A doua jumătate a anului este valoroasă, în special pentru sănătate, dar și pentru a te gândi la niște schimbări profesionale.

Horoscop 2024 cu Cristina Demetrescu: „Nu suntem în gaură, este o energie bună din punct de vedere financiar, material şi al bunăstării”
LEU
În ceea ce privește Leii, anul 2024 aduce conjuncția Jupiter-Uranus în zona carierei. În perioada aprilie-mai se poate schimba totul. Este posibil să-ți schimbi funcția. Dacă meritele nu ți-au fost recunoscute până acum, această conjuncție îți va permite să sari niște trepte și să schimbi statutul într-o clipă.

Poate fi vorba și despre o asumare a libertății într-un context care ți se pare nepotrivit sau constrângător și poți începe o activitate pe cont propriu. Poți crea un brand, un produs sau o activitate ce poate avea succes în luna mai.

Din iunie, Jupiter intră în Gemeni, fiind o poziție foarte bună pentru popularitatea ta. În 2024 creativitatea ta înflorește și vei beneficia de susținerea celor din jur. La final de an, Marte retrogradează în semnul tău zodiacal, ceea ce este un semnal că trebuie să acorzi mai multă atenție sănătății, în special din toamnă.

FECIOARĂ
În prima jumătate a anului poți primi o propunere fabuloasă legată de colaborarea cu străinătatea, mai ales în perioada aprilie-mai pentru care nu vei avea la dispoziție prea mult timp de gândire. Cunoștințele acumulate de-a lungul timpului îți sunt acum recunoscute și răsplătite. Din luna iunie, Jupiter intră în zona carierei, așa că propunerile din prima jumătate a anului pot pava drumul spre succes și statut. Lucrurile vin în avalanșă, ceea ce poate aduce tensiuni, disconfort, pentru că nu vei avea timp de gândire sau de pregătire.

Un alt aspect important este faptul că Saturn se află în zona relațiilor și îți cere să ai un comportament mult mai șlefuit cu cei din jur. Începând cu luna octombrie, Marte aduce o atenționare în ceea ce privește sănătatea și frământările legate de putere. Poziția pe care o vei câștiga în 2024 reclamă din partea ta atenție, cunoaștere, informare, documentare care te vor ajuta să te aperi cu mai multă inteligență atunci când va fi cazul.

Dacă nu îți vei apăra drepturile riști să pierzi mai mult decât ai fi crezut. Până în iulie, Luna Neagră este în semnul tău zodiacal și te provoacă să te pregătești pentru noua postură.

 

Horoscop 2024: BALANȚĂ
Încă de la începutului anului 2024, Pluto va fi în Vărsător, în zona iubirii, care va sta aici o perioadă de peste 12 ani. Vei avea parte de o regenerare pe plan sentimental, ori printr-o iubire pe care o descoperi, ori printr-o nouă abordare a iubirii. Vei privi aspectele vieții cu alți ochi, mai deschis, mai optimist mai încrezător. Și nu pentru că lucrurile stau mai bine, ci pentru că alegi să le vezi din alt unghi.

Saturn rămâne în Pești, într-o zonă de atenționare, ceea ce te obligă să fii un pic mai detașat de problemele vieții și mai practic, pentru că nu toate frământările au o soluție. Perioada aprilie-mai poate fi foarte bună pentru că primești lucruri la care nu te-ai așteptat din partea celor din jur: bani, bunuri sau un sprijin.

Din iunie, Jupiter se instalează în Gemeni și aici rămâne un an de zile, o poziție bună pentru tine pentru studii. Ti se va deschide gustul pentru străinătate, pentru cunoașterea unei culturi străine și pentru călătorii care îți deschid orizontul.

Luna Neagră se află în până în iulie în Fecioară, atrăgându-ți atenția asupra sănătății. De aceea, este bine să îți reorganizezi activitățile zilnice pentru a rămâne doar cu cele care nu îți vor afecta sănătatea și care îți sunt benefice.

Horoscop 2024 SCORPION
În perioada aprilie-mai ai un superb aspect Jupiter-Uranus în zona relațiilor și a parteneriatelor. Vei putea face o transformare spectaculoasă de atitudine, de abordare a vieții și a oamenilor din jurul tău, încât poți deveni de nerecunoscut. Îți poți dori să întinerești, să ai un stil mai sofisticat în ceea ce privește vestimentația, comportamentul. Această conjuncție garantează succesul lucrului cu sine pe care poate l-ai făcut ani de zile.

Toate experiențele prin care ai trecut îți vor da posibilitatea să îți schimbi stilul de viață. Vei deveni atât de magnetic încât dacă ești singur este foarte posibil să îți găsești jumătatea, iar dacă o vei găsi, lucrurile pot avansa extrem de rapid spre căsătorie. Dacă ești într-o relație, poți trece la nivelul următor. Dacă te afli într-o relație care scârțâie îți poți găsi cu ușurință libertatea și formula amiabilă de separare.

Conjuncția Jupiter-Uranus nu te lasă să stai singur, chiar dacă, poate, nu îți dorești un partener. Din vară, Jupiter intră în Gemeni și vei avea o preocupare mai mare pentru bani pe care îi vei obține din avantaje, atuuri, oportunități. Finalul de an poate fi valoros pentru relații, dar și pentru vindecarea unei relații sau vindecarea corporală.

SĂGETĂTOR
Perioada aprilie-mai este minunată pentru zona muncii, a activităților și a sarcinilor de zi cu zi. Această conjuncție îți poate oferi o schimbare de priorități și de strategii. Apare o schimbare care îți reorganizează viața, în care este inclusă și profesia, cu toate că nu este singurul domeniu care suferă schimbări. Vei primi o propunere care îți va părea foarte tentantă fără să fi depus vreun efort, care poate genera o schimbare profesională bună.

În urma unor experiențe trecute poți căpăta curajul de a face o schimbare de substanță în viața ta. Jupiter intră în Gemeni îți va aduce timp de un an de zile de o perioadă foarte fertilă în ceea ce privește relațiile cu oamenii și cu publicul. Este posibil să-ți găsești partenerul de viață, iar dacă ai deja unul, Jupiter va impune recunoașterea publică a nivelului la care se află relația. Dacă te afli într-o relație disfuncțională poți căpăta puterea, începând cu luna iunie, să pui pe tapet separarea. Saturn se află în zona căminului, ceea ce indică faptul că în 2024 ai nevoie de siguranță.

 

Horoscop 2024: CAPRICORN
Anul 2024 îți va aduce o superbă conjuncție în zona iubirii, Jupiter-Uranus, care îți va da mai mult curaj în a-ți exprima sentimentele. Pofta de viață te va ajuta să te reinventezi și să vezi viața cu alți ochi. Iubirea poate veni atât romantic, prin dragul de o persoană, cât și prin cercetare interioară și descoperirea unor pasiuni. Dacă ești singur și îți dorești o relație te poți îndrăgosti și ar fi de dorit să-ți exprimi natural și spontan sentimentele.

Dacă ai copii, împlinirile acestora îți pot aduce, de asemenea, bucurie. Din a doua jumătate a anului Jupiter intră în zona muncii și formează aspecte frumoase. Profesia pe care o ai te poate provoca să călătorești mai mult și să cunoști oameni noi.

În ceea ce privește sănătatea, Jupiter în Gemeni te sfătuiește să consulți două surse. Să mergi în paralel cu două tipuri de tratament pentru o abordare mai complexă. Din iunie ai șansa să îți simplifici munca datorită colaborărilor cu cei din jur. Saturn, planeta care te guvernează, este anul acesta în Pești. Asta te motivează să te organizezi și să îți duci pasiunile la un alt nivel.

VĂRSĂTOR
În cazul Vărsătorilor, conjuncția vedetă Jupiter-Uranus din aprilie-mai se va produce în zona căminului. Este posibil ca familia ta să se extindă sau să fie nevoie să te ocupi de mai multe persoane din casă, din neam. Bucură-te de schimbări așa cum vin și nu face eforturi să mulțumești pe toată lumea.

Jupiter în Gemeni îți va aduce foarte multă bucurie și relaxare. Atitudinea pozitivă te poate învălui într-o aură de simpatie și de atractivitate. Dacă ești singur te poți îndrăgosti de cineva sau de ceva, o nouă pasiune. Fii atent la cheltuieli și chibzuit. Luna Neagră în Fecioară îți aduce sprijinul apropiaților, deși nu ești obișnuit cu acest lucru.

Intrarea lui Pluto în semnul tău zodiacal, un eveniment care se întâmplă o dată la 240 de ani, te va ajuta să te regenerezi și să devii mai liber și mai degajat. Ceea ce vei simți în această perioadă îți va da informații despre cum vor arăta următorii doisprezece ani. Destinul este poziționat în zona cunoașterii și a studiilor.

 

Horoscop 2024 PEȘTI
Saturn, intrat încă de anul trecut în zodia ta, te împinge într-un proces de maturizare care te va ajuta să clarifici cine ești și ce vrei. Vindecarea de sine pe care o aduce Saturn te ajută să te cunoști mai bine și astfel vei putea face alegeri mai potrivite și mai inspirate în muncă și în relații.

În aprilie-mai, conjuncția Jupiter-Uranus are un vârf în zona câștigurilor care vin datorită studiilor și comunicării. Este o perioadă bună pentru a învăța lucruri noi. Vei avea parte de un eveniment legat de educație și de acumularea de cunoștințe care te va ajuta să câștigi bani.

A doua jumătate a anului aduce noi angajamente cu persoane pe care le poți întâlni începând cu luna iunie. Spre toamnă poate apărea șansa unei moșteniri sau achiziția unei case.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!