O nouă victimă a războiului lui Cătălin Tolontan cu Ringier! Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor ar fi încercat să se sinucidă

O nouă victimă a intereselor meschine ale lui Cătălin Tolontan a ajuns în pragul disperării! După războiul de gherilă dintre Tolontan și șefii săi de la Ringier, pe care i-a slujit ani de zile călcând pe cadavrele colegilor săi, Bogdan Stamatoiu, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, a încercat să își ia viața. După ce au pierdut în lupta intereselor și orgoliilor, mulți jurnaliști cu ștaif au ajuns să apeleze la gesturi necugetate!
Filip Stan
06 dec. 2023, 21:19
O nouă victimă a războiului lui Cătălin Tolontan cu Ringier! Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor ar fi încercat să se sinucidă

Bogdan Stamatoiu, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, ar fi încercat să se sinucidă, potrivit surselor Antena 3 CNN. El este noua victimă a intereselor meschine împrăștiate în presa românească de Cătălin Tolontan, cel care a dus și la curmarea destinului firav al jurnalistei Iulia Marin. Sângele profesioniștilor se află pe mâinile învrăjbite ale lui Tolontan, proaspăt eliminat din cadrul publicației sportive!

Citește și: Cutremur în presa din România: Cătălin Tolontan a fost dat afară de Ringier şi de la Libertatea. Urmează şi alte restructurări: „20% dintre jurnalişti vor fi concediaţi”

Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor ar fi încercat să se sinucidă

Chiar dacă flagelul Tolontan a fost eliminat din trustul Ringier, urmările sunt încă grave. Despre redactorul-șef adjuct, Bogdan Stamatoiu, sursele Antena 3 CNN spun că ar fi încercat să își ia viața. El se află acum în stare gravă la spital, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de înaltă tensiune. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Potrivit surselor din poliție, Bogdan Stamatoiu ar fi circulat cu o viteză de peste 150 km/oră, iar pe carosabil nu există urme de frânare, ceea ce conduce și mai clar spre ideea unei tentative de sinucidere.

„La data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis polițiștii.

Această situație șocantă vine după cazul cutremurător al jurnalistei Iulia Marin, adusă la disperare de flagelul Tolontan. Tânăra jurnalistă, care își desfășura activitatea din ultimii trei ani la Libertatea, a fost găsită fără viață, în luna aprilie a acestui an, în apartamentul său din București. Iulia Marin s-a luptat în ultimii patru ani cu probleme de sanatate mintală, cu diagnostice severe, despre care a ales să vorbească deschis, inclusiv despre tulburarea bipolară. Surse din interiorul anturajului jurnalistei spun că aceste probleme s-ar fi acutizat și din cauza stresului de la locul de muncă, unde aceasta era persecutată de șeful ei, Cătălin Tolontan.

Redacţia Gazetei Sporturilor a fost anunţată astăzi cine este noul coordonator al redacţiei. După plecarea lui Cătălin Țepelin și Cătălin Tolontan, trustul Ringier l-a trimis să reorganizeze GSP pe sârbul Predrag Mihailovic.

Citește și: Prima reacție a lui Cătălin Tolontan, după ce Ringier l-a dat afară! ”Nu m-am gândit că voi scrie această știre”

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cine deține, de fapt, lanțul de farmacii Tei din București. Puțini români știu cine se află în spatele mega-afacerii
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Tot ce e emis înainte de 1 ianuarie 2024 nu se mai folosește
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Valoarea de la care o casă sau o maşină devine bun de lux şi se plăteşte impozit în plus. Data limită pentru Formularul 216
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Fără aparate de condiționat pe fațadele clădirilor. Legea, în vigoare de la 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Pensie de 100.000 de lei pe lună după recalculare. Ce meserie a avut românul care o încasează
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Sebastian, de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”
Capital.ro
Este interzisă instalarea aparatelor de aer condiționat pe fațadele clădirilor! Se dau amenzi usturătoare.
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Cercetătorul Vincent Lyne dezvăluie posibila locație a epavei zborului MH370
MediaFlux
CEA MAI MARE PENSIE după recalculare. O primește o persoană care a lucrat DOAR 18 ANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...