Monica Pop, dezvăluiri tulburătoare despre copilăria sa: ”Am avut o singură pernă toată copilăria. Pe părinți îi vedeam o dată sau de două ori pe an”

Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuți medici de la noi din țară, care s-a făcut remarcată atât în cadrul profesiei sale de doctor oftalmolog, cât și în cadrul aparițiilor televizate, acolo unde a abordat diferite subiecte importante.
Filip Stan
07 dec. 2023, 14:24
Monica Pop, dezvăluiri tulburătoare despre copilăria sa: ”Am avut o singură pernă toată copilăria. Pe părinți îi vedeam o dată sau de două ori pe an”

Medicul Monica Pop a dezvăluit în cadrul emisiunii ”În oglindă” faptul că a fost crescută de bunica sa, iar pe părinți îi vedea doar de câteva ori pe an. În ciuda traiului modest pe care bunica sa a putut să i-l ofere, Monica Pop spune că a fost foarte atașată de aceasta și chiar și-a botezat fiica cu numele ei.

”În casă era modest. Am avut o singură pernă. Am o înclinație să cumpăr perne oriunde le văd. O singură pernă am avut toată copilăria. Aveam o masă în mijloc, o casă tipică de ardeleni, un dulap mare, un pat și un fotoliu. Aveam o sobă de teracotă albă. Pe perete era un afiș unde scria: „Temperatura din casă, 18 grade, iar la baie copil, 20.” Atunci era o rigurozitate din punctul ăsta de vedere. La soba aceea dădea bunica drumul doar cât să fie temperatura pe care o recomandase pediatrul.”, și-a amintit Monica Pop.

Monica Pop i-a pus numele fiicei sale după bunica sa

Monica Pop a fost foarte atașată de bunica sa, motiv pentru care i-a pus fiicei sale numele celei pe care a iubit-o cel mai mult.

”Fiica mea poartă numele bunicii și nu se punea problema nu aibă numele ei. Bunica a însemnat foarte mult pentru mine. Îi vedeam o dată sau de două ori pe an (nr. pe părinți). Îmi făcea plăcere, mă bucuram când mergeam acolo, dar inima mea era tot la Cluj, la bunica. Eu mi-am jurat că eu dacă o să am un copil nu o să îl las să mi-l crească altcineva .”, a mai spus Monica Pop, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Monica Pop este căsătorită de mai bine de 41 de ani cu Mircea Pop și au împreună o fiică. Celebrul medic a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și soțul ei.

”Când l-am cunoscut pe soțul meu, care era fiul unei paciente, ne-am hotărât să rămânem împreună. Atunci i-am dat telefon mamei ca să îl cunoască. Ea a venit, a stat vreo două zile cu noi, a observat, ne-am dus în vizită la sora ei și mama i-a zis soțului că vrea să vorbească cu el între patru ochi. S-au dus să vorbească într-o bucătărie și am ascultat la ușă. Mama i-a zis numai rele despre mine: „Fii atent pentru că o să stai foarte mult singur pentru că îi place meseria, nu o să îți gătească rață cu portocale, nu e o gospodină bună, e rea de gură.” Mama i-a zis: „Eu îți dau un singur sfat, du-te și nu te uita înapoi!” Soțul meu a zis că nu îl interesează. A fost de un bun simț de nedescris”, a povestit Monica Pop.

Monica Pop susține că soțul ei i-a fost alături necondiționat și a susținut-o în tot ceea ce și-a propus să facă.

”Soțul meu este un om de știință. Totdeauna m-a susținut în orice am făcut. Mai mult decât atât, m-a împins înainte. M-a ajutat în totdeauna, a făcut în totdeauna ce a putut. S-a ocupat de fetiță atât cât a putut. Este un soț ideal. Am avut noroc din acest punct de vedere”, a spus Monica Pop.

Citește și: Cum se simte Cristian Țânțăreanu la 80 de ani, după ce s-a vindecat de cancer. Ce restricție i-au pus medicii: „Nu mai am voie”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească o familie de români aflați în vacanță în Grecia. Au promis că nu se mai întorc vreodată aici: ”Dezamăgitor și regretabil”
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
Playtech.ro
Cine transmite la TV finala lui David Popovici de la Jocurile Olimpice de la Paris. Proba de înot poate fi văzută pe două posturi
DailyBusiness
Impozit MAI MIC pentru o categorie de români. Pentru cine se pregătește oferta din 2025?
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
România se revoltă. Cu asta se ocupa, de fapt, BĂSESCU...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
CJUE: Justiția din Franța a greșit în cazul mandatului de arestare al lui Paul-Philippe al României
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!