De cine se teme cel mai tare Nicușor Dan la alegerile locale din 2024! ”Să nu spui niciodată, niciodată”

Nicușor Dan se pregătește intens de alegerile locale care au loc anul viitor și visează la un nou mandat la Primăria Capitalei. Edilul a declarat vineri că principalul său contracandidat este candidatul PSD, indiferent de cine va fi acesta.
Alina Costache
08 dec. 2023, 20:29
De cine se teme cel mai tare Nicușor Dan la alegerile locale din 2024! ”Să nu spui niciodată, niciodată”
De cine se teme cel mai tare Nicușor Dan la alegerile locale din 2024! ”Să nu spui niciodată, niciodată”

De cine se teme cel mai tare Nicușor Dan la alegerile locale din 2024! Invitat în cadrul emisiunii LIVE cu Rotaru și Kiss, de la Digi24, Nicușor Dan a subliniat că nu îi este frică nici de Gabriela Firea și de niciun alt contra candidat.

Citește și Când vor avea bucureștenii apă caldă și căldură! Nicușor Dan aruncă bomba: ”Eu sper ca iarna asta să fie mai bine”

De cine se teme cel mai tare Nicușor Dan la alegerile locale din 2024!

”În mod evident, candidatul PSD, indiferent cine este el, este principalul contracandidat la alegerile de anul viitor pentru că PSD are un electorat stabil. Nu mi-e frică de nimeni, pot să spun că Gabriela Firea a fost un primar foarte slab, dar nu a fost un om acolo, a fost un partid care a dus o politică de târguri, de spoială, de orice numai de lucruri serioase nu”, a declarat Nicușor Dan, la Digi24. 

Actualul edil a vorbit și despre partidul care îl va susține în lupta pentru fotoliul din fruntea Primăriei Capitalei.

”Sunt două paliere, cel administrativ și cel politic. Pe partea administrativă eu sunt foarte optimist că această coaliție administrativă între PNL, USR și mine, la care s-a adăugat PMP o să continue până la sfârșitul acestui mandat, pentru că am promis niște lucruri și trebuie să le ducem la bun sfârșit. Pe partea politică, urmează un an electoral cu patru rânduri de alegeri, fiecare partid își face propria strategie, eu sunt un independent”, a mai spus edilul.

Nicușor Dan a ținut să precizeze că în politică niciodată nu trebuie să spui niciodată și a explicat care sunt considerentele pe baza cărora va candida independent la alegerile locale din 2024.

„În politică să nu spui niciodată, niciodată, dar până la alegerile locale de peste mai puțin e un an foarte greu să se schimbe ceva. Noi avem în București avem două partide mijlocii, de ordinul 20% fiecare, și e foarte greu ca un partid să voteze candidatul celuilalt partid în condițiile în care urmează alegerile parlamentare. Am avut discuția și în 2016 și în 2020. În 2016 ea nu s-a dus în direcția potrivită și a câștigat PSD, iar în 2020, cu multe eforturi lăudabile din partea tuturor, s-a ajuns la formula unui candidat unic, iar candidatul acela unic nu putea să fie decât independent din motivul pe care vi l-am spus”, a conchis Primarul Capitalei.

Citește și Surpriza de proporții pe care Nicușor Dan a pregătit-o de Moș Nicolae! Zeci de mii de bucureșteni au rămas fără apă caldă și căldură în prag de sărbători 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!