Brianna Caradja l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil: „E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești”

Brianna Caradja l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil. Se pare că omul de afaceri a fost uitat de majoritatea cunoștințelor sale, astfel că se plângea de faptul că nimeni nu îl vizitează. Singura care i-a fost alături întotdeauna este Brianna Caradja, fosta lui iubită de acum 25 de ani. 
Alina Costache
10 dec. 2023, 08:18
Brianna Caradja l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil:
Brianna Caradja l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil

Brianna Caradja l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil. Omul de afaceri a pierdut tot ce a avut, atât familia, cât și toți banii, ajungând să locuiască într-un azil de bătrâni, acolo unde se pare că se simte destul de bine.

Cu toate acestea, Irinel pare să fi fost dat uitării de prietenii săi, astfel că doar puține persoane l-au vizitat, printre care și Brianna Caradja, cea cu care afaceristul ar fi avut o relație acum 25 de ani.

Citește și: Irinel Columbeanu, obsedat de ghearele de pui. Le-a introdus și în meniul de la nunta cu Monica Gabor

Brianna Caradja l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil

Am fost și merg să-l văd. Locul e frumos, la fel ca și amplasamentul. Serghei Mizil a făcut un gest frumos și a deschis un cont pentru el.

A găsit oameni care au contribuit.  Ceilalți care l-au uitat acum, nu știu cât de prieteni i-au fost. E complet irelevant ce a fost între noi, e o persoană cu care am rămas într-o relație de amiciție. Și el m-a sunat și am fost când și-a lansat cărțile. Noi ținem legătura.  E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești. Dar e bine că Iri nu e uitat. E un gest care-l emoționează, amândoi ne-am bucurat, și eu m-am bucurat să-l văd.

Nu contează că e într-un palat sau într-un azil, nu contează mașina în care se urcă. Eu văd persoana, omul. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani. E foarte ok. Omul care vrea să dea, găsește de unde… Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău, să fii acolo ca prezență fizică. Există multe modalități de a-i fi alături”, a declarat Brianna Caradja pentru  Cancan.ro.

Irinel Columbeanu s-a iubit cu o prințesă! Ce spune femeia de viță nobilă despre fostul milionar

Cu mulți ani în urmă, în perioada în care Irinel Columbeanu nu reușise încă să adune averea pe care ulterior a pierdut-o, el era implicat într-o relație romantică cu prințesa Brianna Caradja. Cuplul acesta s-a bucurat de o perioadă plină de frumusețe, iar fostul soț al Monicăi Gabor a fost sursa de alinare pentru prințesă în perioada post-divorț. Brianna Caradja vorbește extrem de frumos despre fostul ei partener, considerându-l unul dintre pilonii importanți din viața ei.

Citește și: Scandal de proporții între Irinel Columbeanu și Mr. Pink! Fostul milionar de la Izvorani umilit într-o parcare: „Mi-a spus că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc”

Prințesa Brianna Caradja a reprezentat o prezență exotica în peisajul vieții publice românești, în special după anul 1990. Cu mulți ani în urmă, ea s-a retras din lumina reflectoarelor, dar sentimentele față de cel pe care l-a iubit nu au dispărut. Irinel Columbeanu a reușit să o cucerească definitiv, iar prințesa nu ezită să-și exprime admirația.

„Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni”. Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme”, a declarat Brianna Caradja.

În plus, Brianna Caradja pare să fi fost captivată nu doar de virilitatea lui Irinel Columbeanu, ci și de sufletul său generos. Prințesa afirmă că fostul afacerist a reprezentat prima ei iubire după divorț și că el a avut un rol esențial în procesul ei de refacere.

„Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit. Sigur, dragostea s-a dus, dar el este un om la care voi ţine în permanenţă şi pe care îl respect.

Nu-mi place să vorbesc despre fostele mele iubiri, dar pot spune că atât Irinel, cât şi tatăl lui sunt nişte bărbaţi ok, decenţi şi care se poartă frumos cu copiii. Când am fost împreună, Irinel şi tatăl lui s-au comportat cu copiii mei ca şi cum ar fi fost copiii lor”, mai declarat Brianna Caradja.

Citește și: Irinel Columbeanu, despre cel mai scârbos moment din viața lui. La ce a trebuit fostul milionar să dea recenzii: „Mă știa patroana, și-a pus încrederea în mâinile mele”

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Ea este BOMBA care i-a spart casa milionarului român. E cea mai apetisantă AMANTĂ
DailyBusiness
Vești proaste pentru șoferi! Sunt anunțate noi scumpiri!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Situație incredibilă. O tânără și-a dat părinții în judecată. Vaccinul, banii și „traumele”
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Doi morți în Zaporojie în urma bombardamentelor rusești
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?