Gest superb făcut de Medana, de ziua ei. Soția lui Alin Oprea a donat cartea de poezii pe care a scris-o pentru a ajuta mai multe persoane nevăzătoare. ”Cel mai frumos cadou de ziua mea” / Exclusiv

Medana, soția lui Alin Oprea, a făcut un gest superb de ziua ei de naștere. A donat mai multe volume cu cartea de poezii pe care a scris-o, pentru a ajuta mai multe persoane nevăzătoare. Medana Oprea spune că acesta a fost cel mai frumos cadou de ziua ei.
Alina Costache
11 dec. 2023, 14:15
Gest superb făcut de Medana, de ziua ei. Soția lui Alin Oprea a donat cartea de poezii pe care a scris-o pentru a ajuta mai multe persoane nevăzătoare. ''Cel mai frumos cadou de ziua mea'' / Exclusiv

A fost un weeekend de vis pentru Medana Oprea. Soția lui Alin Oprea și-a aniversat ziua de naștere, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul special.

Nobilă și mereu deschisă la nevoile celor din jurul ei, Medana Oprea a acceptat să facă un gest de mare valoare pentru aproapele ei aflat în nevoie.

Medana Oprea a decis să doneze mai multe volume de poezii, carte pe care a lansat-o chiar în această toamnă la nunta cu îndrăgitul artist, iar banii de pe urma licitației să fie donați unor persoane nevăzătoare.

Tânăra a vândut șase cărți cu suma de 2.900 de lei, bani care s-au îndreptat spre cazul umanitar amintit mai sus. De altfel, soția artistului a devenit cea mai scumpă poetă din România. Medana Oprea a povestit, în exclusivitate pentru RomâniaTV, cât de important a fost acest moment pentru ea, dar și câtă bucurie a avut în suflet să facă un asemenea gest. Ba chiar ne-a spus că acesta a fost cel mai frumos cadou de ziua ei.

Am fost sărbătorită atât în timpul evenimentului, cât și într-un cadru privat, alături de oameni excepționali care mi-au făcut niște cadouri superbe. Momentul care mi-a bucurat sufletul a fost acela in care am vândut 6 cărți ale mele cu autograf care s-au licitat cu suma de 2900 lei, iar bănuții au fost donați Asociației de Nevăzători din Arad. Ei aveau nevoie de căldură în clădirea unde își desfășoară activitatea de kinetoterapeuți și, din fericire, am reușit mână de la mână să adunăm fondurile necesare, acesta fiind cel mai frumos cadou de ziua mea”, a spus Medana Oprea.

Și pentru că nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită, Medana a fost recompensată pe deplin pentru fapta ei măreață. Alin Oprea a decis să-i facă o surpriză de neuitat femeii care i-a schimbat viața. Îndrăgitul artist i-a pregătit o seară de poveste soției sale. În plus, a vrut ca totul să fie perfect și s-a gândit la toate detaliile, inclusiv la mâncarea servită, aceasta fiind exclusiv de post pentru Medana, care postește până în ziua de Crăciun.

Am avut parte de o zi de naștere plină cu emoții și bucurie. Soțul meu Alin m-a luat prin surprindere și fără să bănuiesc nimic mi-a organizat o petrecere surpriză, ajutat de nașa noastră, care a făcut în așa fel încât toate să iasă impecabil. Am fost foarte impresionată de faptul că mi-au pregătit preparate delicioase pentru post și pănă și tortul meu a fost tot de post, iar asta m-a impresionat cel mai tare’‘, ne-a spus Medana.

Surprizele nu s-au terminat, pentru că tânăra sărbătorită a avut parte și de un moment artistic, Medana interpretând într-un mod sublim melodia Carusso, alături de marele tenor Sorin Lupu, cel care i-a fost alături și la nuntă.

CITESTE SI: EXCLUSIV| Imagini de poveste de la nunta anului! Medana și Alin Oprea, petrecere de vis cu sute de invitați. Detalii incendiare de la marele eveniment

De asemenea, Medana a fost răsfățată cu mai multe daruri de suflet, iar ziua ei de naștere s-a transformat într-o poveste pe care și-o va aminti cu drag peste ani. Iar drept recunoștință pentru acest lucru, Medana a mers la biserică pentru a mulțumi Lui Dumnezeu pentru toată binecuvântarea pe care i-o oferă în viață.

Am avut și un moment artistic alături de marele tenor Sorin Lupu de la Opera din Cluj, unde am interpretat melodia Carusso, iar soțul meu Alin Oprea a încheiat evenimentul cu un concert aplaudat la scară largă. Doresc să le mulțumesc în mod special nașilor mei, pentru faptul că au făcut o zi atât de specială din ziua mea de naștere, iar prietenei mele dragi, Pompilia Szellner, pentru cadoul absolut superb, un cadou valoros de suflet pe care îl prețuiesc enorm. Îi mulțumesc, de asemenea, și prietenei mele de suflet, Sonia Trifan, pentru cadoul ei. Și nu în ultimul rând soțului meu, copiilor mei, mamei mele Emilia, tatălui meu Alexandru, pastorului brazilian Hilton Santos și tuturor oamenilor din mediul online care mă susțin și îmi sunt alături mereu. Mulțumiri cu recunoștință!”, a declarat Medana Oprea.

De asemenea, nu în ultimul rând, înainte de Sărbători, Medana Oprea a transmis un mesaj emoționant fanilor ei și ai lui Alin Oprea, dar și tuturor cititorilor RomâniaTV care îi iubesc și îi respectă.

Fii iubire, fii lumină, fii bunătate! Fiecare om poate străluci în sufletul și în viața cuiva precum o stea. Dăruind suntem lumină! Așa sunteți voi în viața mea, cei care mă iubiți și îmi sunteți alături”, a spus Medana Oprea pentru RomâniaTV.

CITESTE SI: Bucurie fără margini pentru Medana, soția lui Alin Oprea, după nuntă. Primul ei volum de poezii a avut un succes răsunător. ”Nici prin gând nu mi-a trecut că voi ajunge atât de departe”

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Ikea retrage un anumit produs din motive de siguranță. Există riscul de incendiu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Diana Șoșoacă acuză Europa că a „distrus România” în primul său discurs din Parlamentul European
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'