Marcel Ciolacu, despre doctorat: „Nu l-am continuat, au fost decizii personale. Cred că domnul Hellvig m-a exmatriculat”

Marcel Ciolacu a răspuns și la o întrebare adresată de Ludovic Orban, președintele formațiunii „Forța Dreptei”, cu privire la doctoratul început, dar neîncheiat.
Filip Stan
11 dec. 2023, 23:31
Marcel Ciolacu, despre doctorat:
Marcel Ciolacu, despre cursa electorală: „Îmi convine Hellvig ca adversar politic”

Marcel Ciolacu a vorbit luni seara, la Digi24, despre doctoratul început la Academia SRI, dar neterminat. „Nu am mai continuat, au fost decizii personale”, a spus premierul. „Cred că m-a exmatriculat domnul Hellvig”, a precizat Ciolacu. Cât despre faptul că a ales această instituție de învățământ, el a subliniat că având ca temă „Etica în intelligence”, nu avea altundeva să o facă. În cadrul „Săptămânii președinților”, liderii partidelor parlamentare pun întrebări omologilor invitați la Digi24. Astfel, Marcel Ciolacu a răspuns și la o întrebare adresată de Ludovic Orban, președintele formațiunii „Forța Dreptei”, cu privire la doctoratul început, dar neîncheiat.

Marcel Ciolacu, despre candidatura lui Mircea Geoană la prezidenţiale: „Foarte bine, să candideze, dumnealui are şi experienţă, a mai fost preşedinte câteva ore”
Marcel Ciolacu, premierul României: Aveam temă „Etica în intelligence”, presupun că nu puteam să o fac altundeva această temă. La un moment dat am fost exmatriculat pentru că nu am continuat doctoratul. Cred că m-a exmatriculat domnul Hellvig. Ca să închid și această întrebare.

Deciziile mele personale, nu mi-e rușine de ele, n-am furat, n-am dat la nimeni în cap. Unde vreau eu să îmi iau mai multă informație, din ce loc, unde consider eu că am o lipsă în educația mea de informație și vreau să mi-o acopăr…

Nu poți să iei o decizie corectă fără informație. S-au luat de prea multe ori decizii în România fără un fundament, fără studii, fără informație corectă și în timp real. Și au dus la niște decizii proaste. Eu nu vreau să iau decizii proaste”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu consideră AUR un pericol: „Apare un politician care va umple Facebook că vor veni afgani şi vom avea bombe în Bucureşti”

Marcel Ciolacu, despre cursa electorală: „Îmi convine Hellvig ca adversar politic”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă seara, că nu crede că societatea românească este pregătită pentru un preşedinte independent şi că îi convine Eduard Hellvig, fostul director al SRI, ca adversar politic.

Citește și: Marcel Ciolacu, ipoteză șoc despre colegii din politică. Ce datorii au liderii USR la Vlad Voiculescu, anchetat de DNA

Întrebat dacă va candida la preşedinţia României, Ciolacu a spus recent, la Realitatea Plus, că se confruntă în prezent cu multe provocări, precum respectarea jaloanelor PNRR şi implementarea reformelor intens discutate până acum. Șeful PSD a mai precizat că va trebui să poarte o discuţie în acest sens cu colegii lui.

„Nu poţi să iei decizii fără cifre. (…) Nu mi-am dorit să fiu nici premier. Când eram consilier local la Buzău, nu am avut o proiecţie că voi ajunge preşedintele PSD. Sunt lucruri care este bine să vină de la sine, dacă ele sunt destinate către tine”, a declarat Marcel Ciolacu.

În ce priveşte o postare recentă a fostului director SRI, Eduard Hellvig, care a scris că „România ordonată, fără să fie şi coordonată, riscă să se transforme într-un proiect cu nume frumos, dar cu un conţinut dezordonat, precum nişte covrigi fără o sârmă unificatoare”, Marcel Ciolacu a răspuns: „Eu cred că avem nevoie de o Românie ordonată. Eu nu am luat-o ca pe un atac. Sunt ferm convins că o Românie ordonată nu poate să fie decât dacă este şi o Românie coordonată. Sunt ferm convins, mai ales în contextul actual. PSD de obicei voia să ia totul, să câştige totul, să aibă totul şi a văzut că a pierdut toate alegerile. (…) Îmi convine ca şi adversar politic domnul Hellvig. Devine mai dinamică… (…) Am zis că îmi convine, nu am nicio problemă. Decizia PNL. Momentan, preşedintele PNL este domnul Ciucă. (…) Să ştiţi că am un partener corect în Nicolae Ciucă şi Nicolae Ciucă are un partener corect în mine”.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu a exclus posibilitatea unei înţelegeri cu preşedintele Klaus Iohannis, astfel încât el să candideze pentru funcţia de preşedinte al ţării, iar actualul șef al statului să devină prim-ministru: „Eu nu cred că preşedintele României, după zece ani, îşi doreşte să devină premier sau preşedinte de partid. Nu am avut această discuţie şi nici nu cred că o s-o am vreodată”.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Se dau 30.000 de lei pe lângă salariu! Cine poate primi banii
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!