Cum arată mesele lui Damian Drăghici acum, după ce a ținut post negru cu apă șapte zile: „Mă simt foarte bine. Sistemul digestiv a început să meargă”

Damian Drăghici a ținut post negru timp de șapte zile și spune că a avut rezultate spectaculoase asupra organismului său. Artistul le-a povestit fanilor cum a fost această experiență și cum s-a acomodat cu perioada când a reluat alimentația normală.
Alina Costache
12 dec. 2023, 11:49
Cum arată mesele lui Damian Drăghici acum, după ce a ținut post negru cu apă șapte zile:

Damian Drăghici a ținut post negru prima dată în luna februarie, când a fost și într-o tabără specială la Vatra Dornei, la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului. Artistul a spus că s-a simțit bine să bea doar apă și că a reușit să slăbească foarte mult.

Acum, după cele șapte zile în care a ținut post negru, a dezvăluit ce mănâncă. În prima zi a început cu un suc natural de grapefruit și unul de portocale. A urmat apoi prima masă solidă pentru el, formată din spanac și mămăligă.

Citește și Reţeta perfectă a lui Radu Anton Roman pentru salata de boeuf de Crăciun. Secretul care dă un gust sublim

În zilele următoare a mâncat chiar și un pilaf cu legume. Până de Crăciun, Damian Drăghici ține post, așa că nu va mânca nici carne, nici ouă, lapte. Pe Instagram, el le-a povestit totul fanilor săi despre regimul său alimentar.

„În ziua opt spargem postul, este o zi în care am băut jumătate de suc de grapefruit și jumătate de suc de portocale. Mă simt bine, am energie. (…) Asta e modalitatea prin care încep enzimele stomacului să își revină, dar și sistemul digestiv. Mâine am așa: compot de mere cu stafide și după amiază mâncărică de spanac cu mămăligă. Să nu puneți multe lucruri în ea, nici sare foarte multă, doar foarte puțin usturoi. Și miercuri, ziua trei după post, dimineața o să îmi facă Cristina (n.r. iubita lui) un orez fier cu legume, și după amiază am voie o salată sau o supă cremă de legume. Și cam asta e finalul postului”, a explicat Damian Drăghici pe Instagram.

Regimul lui Damian Drăghici din următoarele zile va consta în salate, humus, dar și supe creme. „Iar apoi o să mănânc pentru postul Crăciunului, vegan, adică o salată sau două pe zi, simple, cu niște humus, niște măsline, cu niște salată verde”.

„Mă simt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Sistemul digestiv a început să meargă, mi-e foame, sunt foarte bine, sunt în forță”, a încheiat el.

Citește și Daciana Sârbu aruncă bomba despre divorțul de Victor Ponta: „Am avut sentimentul că trec prin iad”

Cât a slăbit Damian Drăghici după ce a ținut post negru

După șapte zile de post negru, Damian Drăghici a slăbit 5,5 kg.

„Sunt foarte bine după cum vedeți, am slăbit puțin… vreo cinci kilograme și jumătate, dar corpul este deja obișnuit, mă simt foarte bine, am energie foarte multă. Mai am astăzi (duminică – n.r.), iar mâine dimineață (luni – n.r.) voi bea jumătate de kilogram de suc de portocale și jumătate de suc de grepfrut. Cam asta ar fi”, le-a mărturisit Damian Drăghici celor care îl urmăresc pe Social Media.

Cea mai dificilă zi a fost ziua a șasea, în care a spus că s-a simțit foarte slăbit.

„A șasea zi de post negru… doar cu apă! M-am trezit dimineața la 7.30 pentru că am avut o grămadă de lucruri de făcut. Undeva pe la ora 13.00 am avut o cădere de energie, dar cumva am stat, m-am odihnit puțin și mi-am revenit. Deci, în continuare beau apă, am luat și puțină sare celtică cu apă pentru sărurile de care are nevoie corpul. În rest sunt foarte bine”.

Damian Drăghici a simțit în multe zile că rămâne fără energie și a avut și dureri de cap, însă a învățat cum să facă față acestor simptome.

„Ziua 4 de post doar cu apă. Unii îl numesc post negru, alții îl numesc doar cu apă. Deci 4 zile de când nu am mâncat. Astăzi este a patra zi, joi seară, și pot să spun că a fost cea mai grea zi pentru mine. De obicei era ziua trei. M-am simțit foarte low, așa, foarte jos, n-am avut energie foarte multă. Din punct de vedere slăbit, cred că am început de la 89-90 și azi dimineață eram la 87 kg. Ca stare am fost foarte moale, dar am a avut și o zi aglomerată, am făcut o grămadă de lucruri. Cred că dacă aș fi stat toată ziua în pat era ok dar am avut mult de muncit, am filmat și un podcast, am avut și am repetiții, deci a fost toată ziua încărcată, am muncit de la 7 dimineața. În fiecare dintre zilele astea am avut zile în care am muncit și câte 16 ore. O să vă țin la curent'”.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Locul în care rușii și ucrainenii trăiesc în pace. E aproape de România, ambele tabere au proprietăți aici, statul face parte din NATO
Capital.ro
Interzis în UE din 15 februarie 2025. S-a dat ordin României. Nimeni nu mai vinde
Playtech.ro
Un nou cutremur a lovit România! Câte grade a avut. S-a simțit cel mai tare la...
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Clipe de groază în Turcia. Un resort din Antalya plin cu turiști români a fost cuprins de flăcări
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Semnele care îți arată cine ai fost într-o viață anterioară
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ea este Camelia, românca găsită fără suflare lângă o gară din Italia. Ce au descoperit anchetatorii pe corpul femeii
Cancan.ro
Top 50 vedete jucăușe și provocatoare în poziții care mai de care! Iuliana Luciu, Geanina Ilieș și Bianca Drăgușanu s-au mângâiat pe posterioare!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit marea prezentatoare TV a României. Zi de doliu național
StirileBZI
Această băutură te lasă fără permisul de conducere! Provoacă un rezultat fals pozitiv la DrugTest
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Zayn Malik își amână concertele din SUA după moartea fostului coleg Liam Payne
MediaFlux
Pensii 2025. Ministerul Muncii anunță cine sunt românii care NU vor primi bani în plus
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Sfaturi simple la îndemâna oricui: mic tratat despre comportamentele inadecvate față de anumite specii animale