Câştigător Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu, învingătoarea serii! Surpriză uriaşă, votul publicului a fost covârşitor! VIDEO

Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii sezonului 11 Vocea României! Doar unul dintre ei va câștiga premiul de 100.000 de euro.
Mircea Filipescu
15 dec. 2023, 20:11
Câştigător Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu, învingătoarea serii! Surpriză uriaşă, votul publicului a fost covârşitor! VIDEO

Câştigător Vocea României 2023. Vinerea trecută, cei opt concurenti de la Vocea României au pregătit momente impresionante, iar antrenorii au făcut senzație pe scenă, alături de concurenții lor. În această seară, va avea loc marea finală Vocea României.

UPDATE_Adrian Minune a făcut show la Vocea României. Manelistul, duet cu Alex Maxim, finalistul lui Smiley

Alexandra Căpitănescu, Vlad Musta, Melisa Antonesi și Alex Maxim sunt cei patru concurenți care vor face spectacol în finala Vocea României! Au fost sute de concurenți, însă ei sunt cei care vor reprezenta fiecare echipă în această seară, de la 20:30.

Finala vine cu surprize pentru cei de acasă, iar pe lângă prestațiile concurenților, pe scena de la Vocea României vor urca și Lupii lui Calancea, într-un moment special. Finaliștii vor cânta trei melodii în această seară – vor interpreta o piesă solo, una împreună cu antrenorii și vor avea și câte un performance, alături de câte un invitat.

În echipa Tudor Chirilă, Alexandra Căpitănescu va cânta o piesă împreună cu Adrian Nour, din echipa Irina Rimes, Vlad Musta va urca pe scenă alături de Dora Gaitanovici, în echipa Horia și Theo Rose, Melisa Antonesi va interpreta o melodie cu Miță (Bere Gratis), iar împreună cu Alex Maxim, în echipa Smiley, va cânta Adrian Minune.

Doar un singur concurent va fi Vocea României și câștigătorul marelui premiu! Decizia este doar a celor de acasă care își pot vota favoritul pe pe https://voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Emisiunea Vocea României poate fi vizionată în această seară, de la 20:30, LIVE pe PRO TV și pe VOYO.

Opt concurenti au urcat pe scenă în semifinala Vocea României 2023, însă doar patru au mers mai departe în marea finală. Aceștia vor lupta pentru marele premiu al emisiunii, în valoare de 100.000 de euro. Iată cine sunt cei patru finaliști!

Câştigător Vocea României 2023. Semifinala Vocea României a avut loc vineri, 8 decembrie, iar telespectatorii au avut parte de momente senzaționale. Cei opt concurentii au adus energie pe scenă și au dat ce au avut mai bun pentru a-i cuceri pe cei de acasă să îi voteze pentru a ajunge în marea finală. Din echipa lui Tudor Chirilă au urcat pe scenă Alexandra Căpitănescu și Raluca Radu, dar în urma voturilor de acasă, în marea finală de vineri, 15 decembrie, va merge Alexandra Căpitănescu.

Câştigător Vocea României 2023. Cine este Melisa Antonesi? I se spune sosia lui Nicole Kidman și l-a făcut pe Tudor Chirilă să plângă

Delia Constantin și Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes, i-au încântat pe telespectatorii cu momentul lor de pe scenă, dar Vlad Musta va fi cel care va merge în marea finală. Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi, din echipa Horia Brenciu & Theo Rose, le-au oferit tuturor momente speciale, iar telespectatorii au votat ca Melisa Antonesi să meargă în finală. În echipa Smiley, show-ul a fost oferit de Ana Stănciulescu și Alex Maxim, iar cel din urmă a fost votat să meargă mai departe în marea finală.

Câştigător Vocea României 2023. Marele finalist va câștiga premiul de 100.000 de euro

Sezonul 11 Vocea României, de la Pro TV se apropie de marea finală. Patru finaliști vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro, dar nu înainte de a-i convinge pe telespectatori care este cel mai talentat. Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesin și Vlad Musta sunt cei patru concurentii care vor cânta în finala Vocea României, care va avea loc pe 15 decembrie 2023, de la ora 20.30.

Finala Vocea României 2023. Cotele la casele de pariuri, cine este marele favorit la trofeu şi la premiul de 100.000 de euro

În urma momentelor conturate pe scena Vocea României, în fața antrenorilor și a spectatorilor, doar patru concurenti dintre cei care au cântat au fost aleși să participe mai departe în marea finală. Cei cinci antrenoru i-au încurajat pe concurentii Vocea României care vor merge mai departe în finala Vocea României , iar votul acordat a fost al publicului, care i-a ales pentru a se duela în marea finală pe 15 decembrie 2023.

Finala Vocea României 2023: cine concurează, cote câștigător
S-au stabilit finaliștii concursului televizat de muzică „Vocea României”. Vezi mai jos cine a rămas în luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro și, mai ales, cine are cele mai mari șanse să îl câștige.

Pariază pe câștigătorul show-ului Vocea României 2023: Alex masim, cea mai bună cotă

Cea de-a 11-a ediție a show-ului „Vocea României” se apropie de sfârșit. Mai este de „cântat” doar finala în care se vor duela patru concurenți, câte unul din fiecare echipă: Alexandra Căpitănescu (echipa Tudor Chirilă), Vlad Musta (echipa Irina Rimes), Melisa Antonesi (echipe Horia Brenciu & Theo Rose) și Alex Maxim (echipa Smiley). Peste 1,2 milioane de oameni au urmărit semifinalele, mulți dintre ei votându-și favoriții. De altfel, și câștigătorul finalei va fi votat tot de public.

Potrivit cotelor oferite de agenția de pariuri Superbet, Alex Maxim are prima șansă să câștige concursul, fiind urmat în topul favoriților de Alexandra Căpitănescu și Vlad Musta.

Câştigător Vocea României 2023. Cine sunt cei patru finalişti

Alexandra Căpitănescu Vocea României
Este din Galați, are 19 ani și este studentă la Facultatea de Fizică. Primul care a apăsat butonul pentru ea la audiții a fost Tudor Chirilă, urmat de restul antrenorilor. A ales să fie în echipa lui Chirilă, pe care o reprezintă în marea finală.  În semifinale a interpretat piesa „Like a Prayer” (Madonna).

Vlad Musta Vocea României

Este din București, are 24 de ani și are o trupă de cover-uri. A câștigat concursul „The Four” în urmă cu cinci ani. În semifinale a interpretat piesa „Purple Rain” (varianta Prince).

Melisa Antonesi Vocea României
Locuiește în Manchester, are 23 de ani și are un job de recenționeră în Anglia. A ales să fie antrenată de Horia Brenciu și Theo Rose, cei care au întors primii scaunul comun la audițiile pe nevăzute.  În semifinale a interpretat piesa „Memory” (Barbara Streisand).

Alex Maxim, câștigător Vocea României 2023. Artistul cu nume de fotbalist are muzica în ADN

Alex Maxim Vocea României
Este din Iași, are 29 de ani (cel mai „vârstnic” finalist) și este de meserie inginer de sunet. A cântat de-a lungul timpului în mai multe trupe, iar acum are ocazia să se afirme individual.  În semifinale a interpretat piesa „Felling Good” (varianta Nina Simone).

Cine sunt câștigătorii Vocea României din primele 10 sezoane

Sezonul 1: Ștefan Stan

Sezonul 2: Julie Mayaya

Sezonul 3: Mihai Chițu

Sezonul 4: Tiberiu Albu

Sezonul 5: Cristina Bălan

Sezonul 6: Teodora Buciu

Sezonul 7: Ana Munteanu

Sezonul 8: Alma Boiangiu

Sezonul 9: Dragoș Moldovan

Sezonul 10: Iulian Nunucă

Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Țara în care românii pot să călătorească fără viză. Autoritățile au luat decizia în urmă cu puțin timp
Capital.ro
Rusia se RETRAGE. Bucurie de nedescris în Ucraina: Amintiți-vă de această zi
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este pe bancnota de 200 de lei. Există un detaliu pe care puțini români l-au observat
Spynews
Tu crezi că poți rezolva măcar 1 din aceste 10 ghicitori grele, fără ajutorul Google?
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Ordin clar. Se aplică de azi, 17 iulie, ora 11:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Nicuşor Dan clarifică termenul „cretini” folosit într-o postare pe Facebook
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'