Imaginile care au dat-o de gol pe Andreea Bălan! Fanii au felicitat-o imediat: „Vine bebe 3! Felicitări și iubiți-vă mult”

Andreea Bălan a reușit, după o viață amoroasă destul de tumultoasă, să își găsească fericirea alături de Victor Cornea. Cu toate că a fost criticată pentru diferența de vârstă dintre ei, artista nu s-a lăsat demoralizată, iar acum este posibil să ne surprindă pe toți cu un al treilea copil.
Alina Costache
13 dec. 2023, 10:35
Imaginile care au dat-o de gol pe Andreea Bălan! Fanii au felicitat-o imediat: „Vine bebe 3! Felicitări și iubiți-vă mult”
Imaginile care au dat-o de gol pe Andreea Bălan! Fanii au felicitat-o imediat: „Vine bebe 3! Felicitări și iubiți-vă mult”

Andreea Bălan și-a găsit dragostea adevărată alături de Victor Cornea, un bărbat care a reușit să o facă să se simtă complet împlinită. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună și își petrec timpul prețios în compania celor două fiice ale artistei.

Citește și: Larisa Drăgulescu, dezvăluiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat când colegii fiului ei au aflat că mama lui face filme pentru adulţi

Recent, au revenit dintr-o vacanță în Laponia, iar acum au participat la gala tenisului românesc, unde jucătorul de tenis a ținut un discurs. Asta nu este tot, pozele de la respectivul evenimet au făcut furori în mediul online, mai ales pentru că au stârnit nenumărate bănuieli.

Obișnuitele imagini cu Andreea Bălan și partenerul său sunt întotdeauna apreciate de admiratori, însă de această dată artista a surprins cu o fotografie în care Victor Cornea îi ține cu tandrețe mâna pe burtică. Mulți au speculat că acest gest ar putea sugera o posibilă sarcină a artistei, dar până acum, ea nu a făcut nicio declarație oficială în acest sens.

„M-aș bucura enorm pentru tine dacă ți s-ar îndeplini visul de a avea și al treilea copil.”,„Ești cumva graviduță? În toate pozele îți pune mana numai pe burtică”, „Vine bebe 3? Felicitări și iubiți-vă mult! Vă stă bine împreună”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul imaginilor postate de Andreea Bălan.

În ultimele zile, Andreea Bălan a continuat să își expună pe rețelele sociale povestea de dragoste. Victor Cornea pare că s-a integrat deja în viața fiicelor vedetei, care în trecut a evitat pe cât posibil astfel de întâlniri. Acum este convinsă că și-a găsit sufletul pereche și nu se mai ascunde deloc.

Cântăreața l-a filmat pe noul iubit plimbând fetițele în brațe și, de mai multe ori, jucându-se cu ele, în curtea casei. Pasionat de mașinile Porsche, tenismenul a avut grijă ca fetițele iubitei lui să aibă propriul Porsche de jucărie, teleghidat, dar petrece mult timp și apropiindu-le pe micuțe de sport. Cele două fetițe au luat primele lecții de fotbal de la Victor Cornea.

Citește și: Mario Fresh a făcut-o pe Alexia Eram să izbucnească în plâns. Ce a putut să-i spună propriul ei iubit
 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!