EXCLUSIV! Am găsit-o pe fosta iubită a amantei lui Daniel Dines! Cele două femei au avut o relație de trei ani și s-au iubit mult! Avem primele imagini cu ele împreună! Iulianei Doroftei i-a plăcut viața mult înainte să-i placă de cel mai bogat român din toate timpurile!

Noi detalii incendiare ies la iveală despre Iuliana Doroftei, amanta pentru care omul de afaceri Daniel Dines și-a părăsit soția și copilul. Înainte să îi sucească mințile celui mai bogat român din toate timpurile și să rămână însărcinată cu el, tinerei cu ochii albaștri ca cerul ce a făcut furori la ”Bravo, ai still!” i-a cam plăcut viața și se pare că a încercat câte puțin din toate. RomâniaTV.net a găsit-o pe fosta iubită a amantei celui mai bogat român cu care a avut o relație de trei ani. Iată cum a reacționat fosta iubită lesbiană a Iulianei Doroftei atunci când a auzit că aceasta este însărcinată cu Daniel Dineș.
Alina Costache
13 dec. 2023, 13:29
EXCLUSIV! Am găsit-o pe fosta iubită a amantei lui Daniel Dines! Cele două femei au avut o relație de trei ani și s-au iubit mult! Avem primele imagini cu ele împreună! Iulianei Doroftei i-a plăcut viața mult înainte să-i placă de cel mai bogat român din toate timpurile!

Am găsit-o pe fosta iubită a amantei lui Daniel Dines! Iuliana Doroftei este fără doar și poate protagonista unei telenovele cu de toate. În urmă cu câteva zile aceasta a ajuns pe primele pagini din presa din România, după ce s-a aflat că are de ceva timp o relație secretă cu omul de afaceri în vârstă de 51 de ani, Daniel Dines.

Citește și Iuliana Doroftei, amanta lui Daniel Danies, este însărcinată. Fondatorul UiPath va deveni tată a doua oară

Am găsit-o pe fosta iubită a amantei lui Daniel Dines!

Deși este cu 26 de ani mai tânără, frumoasa de la Marea Neagră a reușit să îi sucească mințile atât de tare celui mai bogat român încât acesta și-a părăsit soția și copilul pentru ea care se pare este însărcinată și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea moștenitor al fondatorului UiPath.

Până nu de mult, Iuliana Doroftei se prezenta în spațiul public ca fiind o femeie puternică și luptătoare care a muncit extrem de mult pentru a ajunge în lumea bună a Capitalei. Însă, mirajul Bucureștiului a furat-o pe amanta omului de afaceri Daniel Dines care a căzut în patima plăcerilor carnale de orice fel.

Diva pentru care Daniel Dines a dat cu piciorul unui mariaj de peste un deceniu a avut grijă să păstreze aparențele și puțină lume știe faptul că ea a avut o relație de trei ani de zile cu o altă femeie.

 

Este vorba despre fotografa Cristiana Nuță care colaborează cu foarte mulți influenceri, cunoscută pentru relațiile sale pe care le-a avut de-a lungul timpului cu diverse domnișoare oacheșe.

Surse din anturajul celor două spun că acestea s-au cunoscut încă de pe vremea când Iuliana Doroftei participa la show-ul ”Bravo, ai stil!”.

La scurt timp după finalizarea competiției pe care amanta lui Dines a câștigat-o, pe rețelele de socializare ale acesteia au început să apară zeci de poze în care ea și Cristiana Nuță, zis și Nuțakiki, erau în diverse ipostaze ce le-au ridicat apropiaților foarte multe semne de întrebare.

Suspiciunile prietenilor și apropiaților s-au confirmat, iar la scurt timp foarte mulți au ajuns să o condamne pe amanta celui mai bogat român că în ciuda frumuseții sale a ajuns să aibă o relație cu o lesbiană.

Cum orice poveste de dragoste are și un final, pentru Iuliana și Nuța deznodământul nu a fost unul fericit, iar după trei ani de relație, nu se știe din ce motiv, și-au spus adio.

RomâniaTV.net a găsit-o pe fosta iubită a amantei lui Daniel Dines și a intrat în posesia unor imagini de pe vremea când cele două se iubeau cu foc.

Nuțakiki a luat foc atunci când a auzit că fosta sa iubită are acum o relație cu al fondatorului UiPath căruia urmează să îi dăruiască un copil și nu a vrut să îi transmită nici un mesaj celei cu care nopți în șir a dormit pe aceeași pernă.

Citește și Ce s-a întâmplat cu averea celui mai bogat român din 2021. Acțiunile companiei UiPath, a lui Daniel Dineș, s-au prăbușit

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!