Alexandra Ungureanu trăiește o nouă poveste de iubire, după ce s-a despărțit de Dj Gojira! ”Nu sunt datoare nimănui cu viața pe care o trăiesc”

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși s-a despărțit de Dj Gojira, Alexandra a mers mai departe fără să se gândească de două ori, astfel că, la doar câteva luni de la despărțire, artista și-a făcut o nouă relație.
Alina Costache
13 dec. 2023, 14:34
Alexandra Ungureanu trăiește o nouă poveste de iubire, după ce s-a despărțit de Dj Gojira! ”Nu sunt datoare nimănui cu viața pe care o trăiesc”

Alexandra Ungureanu a avut o relație cu Dj Gojira, cunoscut în lumea hip-hop-ului de foarte mulți ani, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în vara aceasta. Recent, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate, Alexandra a dezvăluit câteva lucruri din viața ei.

Citește și Alexandra Ungureanu lămurește zvonurile privind relația cu Gojira: „Nu mă mai enervez, ma amuz”

Se pare că artista și-a cumpărat un apartament în urmă cu trei ani, însă încă nu s-a mutat în casa nouă.

Tot ea a mai spus și că iubește Crăciunul, însă anul acesta îl va sărbători acasă, alături de mama ei.

După despărțirea de Dj Gojira, artista spune că nu este singură și că iubește din nou.

Alexandra a mărturisit că a dedicat foarte mult timp carierei decât vieții sale intime, iar lucrul acesta nu a fost acceptat de foștii ei parteneri.

Chiar și așa, cântăreața a reușit să achiziționeze câteva lucruri importante în viața ei, cum ar fi, apartamentul pe care l-a cumpărat.

„Apartamentul e făcut în tonuri de nude, bej, tiramisu, cu mici accesorii aurii și atunci aș păstra zona aceasta destul de neutră cu sclipiri aurii, mix cu argintii, pentru că îmi place. Dar anul acesta voi petrece tot acasă la mama unde stau. Se fac doi ani, deja.

Și ea, odată cu moș Nicolae, păstrează tradiția vremurilor de demult, când stăteam acasă la Onești. Pe 6 decembrie, tata era Nicolae, și atunci începea sărbătoarea în casa noastră. Ornam bradul cu toate minunile… Le-am văzut ieri când m-am întors acasă, erau multe luminițe și afară, la geam. Avem cumpărat de anul trecut un fel de glob cu luminițe de Crăciun, care este foarte drăguț”, a spus Alexandra.

Printre altele, vedeta a mărturisit și faptul că nu este singură în acest moment, iar alături de ea există cineva.

„Nu sunt singură. Știrile cumva se repetă. Pentru că viața se repetă pentru cei care nu s-au așezat. Se întâmplă, lucrurile evoluează. Cineva apare, cineva dispare… Îmi asum felul acesta e a fi. Mi-am pus întotdeauna partea profesională pe primul loc. A fost foarte greu de combinat și cu partea personală unde, de multe ori sau de cele mai multe ori, mi s-au cerut părți importante din ceea ce dedicam muzicii ca timp, ca implicare…

De aceea, viața mea, cumva, pare foarte dezordonată dacă stai să urmărești firul cronologic al unor declarații din presă, având în vedere că mult s-a scris și fără să mai fiu întrebată. S-au perpetuat niște știri și lucruri, inclusiv luni de zile, când nu mai erau valabile. Am preferat mult timp să nu mai spun că sunt, că nu sunt. Îmi văd de treabă, când o fi să mă mărit vă anunț”, a mai mărturisit cântăreața, potrivit Viva.ro.

”Nu sunt datoare nimănui”

De asemenea, cântăreața s-a arătat deranjată și de comentariile oamenilor în care îi spun că este prea singură și nu se bucură de nimic cu adevărat. Artista a contrazis părerile internauților, spunând că tinerii nu sunt prea atenți la detalii.

„Nu, nu sunt singură. Dacă spun că sunt singură, adică de ce să zic, că nu sunt, dar dacă aș zice ca să încheiem acest șir despre viața mea, ar spune ‘Vai, săraca’. Cum sunt multe comentarii pe social media de genul: ‘degeaba ai, dacă ești singur!’ Adică ar trebui luate în calcul că acele video nu se fac singure, tot e un prieten care mă filmează! Nu sunt singură, dar așa pare.

Citește și Bat clopote de nuntă pentru Alexandra Ungureanu. Artista se pregătește pentru marele eveniment

M-am pierdut de atâția ani în lumea asta în care ‘nimeni nu mă vrea’.

Îți dai seama, oamenii văd titluri, nu mai au răbdare să citească și să aprofundeze. Atenția am înțeles că este de șase secunde, cel puțin în rândul tinerilor. Îi pierzi foarte ușor. Până la urmă nu sunt datoare nimănui cu viața pe care o trăiesc eu. ”, a transmis Alexandra.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul Lidl adorat de români care este adus la raft sâmbătă, 10 august 2024. Pe vremuri se dădea pe sub mână și era rezervat oamenilor cu bani. Costă doar 4.69 lei, dar retailerul are și alte oferte și promoții
Capital.ro
Banii au ajuns deja în cont. Statul a alimentat cardurile românilor. Anunțul făcut azi, 9 august
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
CÂND VIN PENSIILE MĂRITE. Ministrul Muncii, anunţul momentului
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Mulți români fac această greșeală. Pizza nu se combină cu așa ceva
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Cea mai râvnită divă de pe ”Dorobanți” și-a găsit iubirea la Monaco! E un oligarh rus și… ”Este exact ce-mi trebuie!” Detalii senzaționale și siropoase
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Medicul Bogdan Socea și-a anunțat demisia din funcția de manager al Spitalului „Sfântul Pantelimon”! Decizia a venit la îndemnul lui Alexandru Rafila și al lui Marcel Ciolacu
Capital.ro
Rusia a fost atacată. Situație de urgență la nivel federal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Ana Birchall acuză pe Mircea Geoană de folosirea însemnelor NATO în campania electorală
MediaFlux
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în războiul din Ucraina. Oamenii sunt PANICAȚI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!