Emma de la Zu, dezvăluiri despre problemele de la începutul relației cu Tavi Colen: „Este atât de frumos să spui că nu îți este bine”

Emma Ștefan, sau Emma de la Zu, cum este cunoscută de fani, a vorbit despre greutățile întâmpinate la începutul relației cu Tavi Colen. Cei doi formează o relație de peste un deceniu, însă puțini știu prin câte au trecut până să fie cu adevărat fericiți.
Filip Stan
13 dec. 2023, 16:00
Emma de la Zu, dezvăluiri despre problemele de la începutul relației cu Tavi Colen: „Este atât de frumos să spui că nu îți este bine”
Emma de la Zu, dezvăluiri despre problemele de la începutul relației cu Tavi Colen: „Este atât de frumos să spui că nu îți este bine”

Emma Ștefan a povestit recent despre începuturile relației sale cu Tavi Colen, fostul solist al trupei Talisman. Cei doi sunt împreună de 14 ani și formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz, chiar dacă nimeni nu credea în povestea lor de dragoste, ținând cont de diferența de vârstă de 20 de ani dintre ei.

Citește și: Dușmani și după 17 ani! Tavi Colen, cuvinte dure la adresa fostului coleg de scenă, Alin Oprea. ”L-am condamnat la uitare, nu a făcut niciun cântec singur”

Emma de la Zu, despre greutățile de la începutul relației cu Tavi Colen

Emma nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai vocale, atât la propriu, cât și la figurat, persoane din România, fiind auzită de mai toți românii în fiecare dimineață în cadrul matinalului de la radio, dar și prin prisma calităților sale vocale, fiind concurentă a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Nici despre Tavi Colen nu sunt multe de spus, fiind unul dintre artiștii consacrați din România. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de 14 ani, cunoscându-se pe vremea când Emma era doar o adolescentă, fană a trupei Talisman.

Tânăra din Galați, în vârstă de 35 de ani, a intrat în viața lui Tavi Colen, în vârstă de 55 de ani, după ce acesta a divorțat, iar acum se bucură unul de altul din plin, deși au întâmpinat multe dificultăți de-a lungul timpului, mai ales că nimeni nu le dădea șanse de reușită.

„Am luat-o amândoi de la zero (la începutul relației – n.r)! Stăteam într-o camera din casa noastră în care ploua, nu aveam încălzire, ne încălzeam la un calorifer electric. El plecase din trupa Talisman, nu mai avea nimic, eu nu aveam nimic și ne gândeam ce facem de aici în colo. Faptul că am stat acolo împreună a fost un plus. Nu lași un om când este jos, nu faci asta niciodată, nu poți să faci asta, stai acolo. Nu mai ieșeam în oraș pe la restaurante sau vacanțe pentru că aveam alte priorități. Țin minte că atunci, în acea perioadă, un prieten de suflet pe care îl avem noi și acum, care ne-a și ajutat ne-a spus că nu poate să creadă că noi doi treceam prin așa ceva și nu am spus nimic. Este atât de frumos să spui că nu îți este bine”, a declarat Emma Ștefan în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Pe lângă matinalul pe care îl prezintă de luni până vineri, la Radio ZU, cu Daniel Buzdugan și Mihai Morar, Emma mai este implicată și în alte proiecte. Aceasta merge împreună cu Tavi și cântă la evenimentele unde sunt invitați. Recent a fost concurentă în emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde a făcut o echipă foarte bună cu Sore.

„Simt că locul meu este să fiu printre oameni. Mă bucur că am microfonul în fiecare dimineață care mă ajută mult de tot în tot ceea ce îmi doresc mai departe. Uneori pentru mine o sămbătă perfectă este cea în pijamale când nu trebuie să fac absolut nimic și acea senzație de vineri seara când mă pun în pat și nu am alarma a doua zi…este o libertatea extraordinară”, a mai spus Emma în cadrul podcastului.

Citește și: Motivul intim pentru care a Alin Oprea a divorțat de Larisa. „N-am putut trece peste aşa ceva!”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'