Sânziana Buruiană este aproape să intre în Cartea Recordurilor! Fosta asistentă TV alăptează de 8 ani de zile: „Nu mă opresc!”

Sânziana Buruiană nu se joacă atunci când vine vorba de copiii ei, iar pentru asta este gata să intre și în Cartea Recordurilor. Fosta asistentă TV celebrează în luna ianuarie 8 ani de când alăptează și nu are de gând să se oprească acum.
Alina Costache
14 dec. 2023, 10:53
Sânziana Buruiană este aproape să intre în Cartea Recordurilor! Fosta asistentă TV alăptează de 8 ani de zile: „Nu mă opresc!”
Sânziana Buruiană este aproape să intre în Cartea Recordurilor! Fosta asistentă TV alăptează de 8 ani de zile: „Nu mă opresc!”

Sânziana Buruiană, în vârstă de 38 de ani, s-a dovedit a fi o mamă dedicată, care acordă tot timpul pe care îl are copiilor ei. De altfel, ea a renunțat la alte activități, devenind o mămică cu normă întreagă. Un bun exemplu, care dovedește că maternitatea este cea mai importantă pentru ea, este faptul că fosta asistentă TV a atins un record în ceea ce privește alăptatul, depășind cu mult normele obișnuite, mai ales în rândul vedetelor din România.

Citește și: Cum a vrăjit-o miliardarul Daniel Dines pe mai tânăra lui amantă. Iuliana Doroftei a fost plimbată cu un avion de 70 de milioane de dolari. Doar Jeff Bezos și Elon Musk își permit asemenea aroganțe

Pe 1 ianuarie 2024, Sânziana Buruiană va sărbători un impresionant prag de opt ani de când alăptează neîntrerupt. Această realizare depășește cu mult standardele obișnuite și surprinde atât publicul român, cât și pe cel internațional. Chiar și în această perioadă, Sânziana Buruiană reușește să își păstreze senzualitatea, având în vedere că ultima sa apariție din jacuzzi amintește de epoca de glorie. Într-un interviu, Sânziana Buruiană a dezvăluit că este hotărâtă să continue acest parcurs extraordinar și să-și alăpteze fetițele și în anii următori.

„Pe 1 ianuarie anul viitor împlinesc opt ani de când alăptez non stop. Nu mă opresc, le dau până vor dori ele să se oprească. Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea”, a declarat Sânziana, pentru Click!

Chiar dacă acum cele două fetițe, Izabela ( 7 ani) și Antonia (3 ani) îi ocupă tot timpul, Sânzi se păstrează în formă și își mai permite și la 38 de ani să pozeze sexy, în jacuzzi, cum o făcea pe vremuri.

„Până nu termini de rezolvat problemele copiilor nu te poți relaxa! Abia după ce-i bagi la somn poți să te ocupi și de viața ta, până atunci nu ai cum! Să mă vezi după o zi de muncă, atunci când trebuie să le rezolv la fiecare problemele, dacă mai sunt în formă! Nu ai cum! La 12 noaptea pot să mă relaxez și eu împreună cu soțul!”, a mai mărtirisit Sânziana, pentru Click!

Sânziana Buruiană își dorește să intre în Cartea Recordurilor în materie de alăptat. Vedeta a declarat că ar fi dispusă să o facă timp de 10 ani de zile. Fosta asistentă TV consideră că laptele matern este sănătate curată, pentru că este plin de nutrienți și ajută la formarea unei imunități foarte bune.

Citește și: Românii scot sume uriașe din buzunare pentru acest produs tradițional spaniol. Costă până la 6.000 de lei dacă vrei să îl ai pe masa de Crăciun

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Ministrul ungar al Afacerilor Externe: Donald Trump este speranța păcii pentru lume
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!