Armin Nicoară dă cărțile pe față cu privire la mariajul cu Claudia Puican: „E tristă, am pus-o eu să zâmbească să dea bine”

Armin Nicoară a decis să spună tot adevărul despre mariajul cu Claudia Puican. Ceea ce a declarat i-a șocat pe internauți.
Alina Costache
14 dec. 2023, 13:24
Armin Nicoară dă cărțile pe față cu privire la mariajul cu Claudia Puican: „E tristă, am pus-o eu să zâmbească să dea bine”
Armin Nicoară dă cărțile pe față cu privire la mariajul cu Claudia Puican: „E tristă, am pus-o eu să zâmbească să dea bine”

De-a lungul ultimei perioade, a existat o serie de discuții intense în sfera publică, alimentate în principal de internauți, cu privire la dinamica relației dintre Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican. Controversele au fost stârnite în special de comportamentul aparent „expansiv” al saxofonistului. Mai exact este vorba despre mai multe gesturi, considerate controversate în relație cu diverse femei, fie ele celebre sau nu. Chiar în timpul vacanței lor actuale în Dubai, de unde artista postează în mod constant fotografii și clipuri pline de zâmbete, există unele semne de întrebare din partea unor internauți cu privire la autenticitatea fericirii cuplului și dacă nu cumva aceasta ar fi doar o aparență menită să impresioneze opinia publică.

Citește și: Sânziana Buruiană este aproape să intre în Cartea Recordurilor! Fosta asistentă TV alăptează de 8 ani de zile: „Nu mă opresc!”

Armin Nicoară a fost adesea acuzat că nu merită dragostea soției sale, fiind acuzat că acțiunile sale au rănit-o pe Claudia Puican în repetate rânduri. Criticile dure pe care le-a primit saxofonistul pe diverse platforme de socializare nu au fost puține, însă până acum soția sa a intervenit mereu, afirmând că ar fi doar niște glume nevinovate menite să servească spectacolului. Totuși, recent, Armin a simțit nevoia să răspundă în fața celor care au pus sub semnul întrebării autenticitatea fericirii soției sale în preajma lui.

Într-un moment de pauză, observând că unii propagă zvonuri despre nefericirea Claudiei, Armin Nicoară a ales să răspundă printr-o notă de umor, sugerând admiratorilor că soția sa nu are niciun motiv să afișeze un zâmbet fals. Această replică ironică a fost menită să contracareze speculațiile persistente privind presupusa sa infidelitate și să disipeze orice îndoială cu privire la starea autentică a relației lor.

„Pare chiar fericită, draga de ea”, a fost comentariul care l-a făcut pe Armin Nicoară să reacționeze.

„E tristă, am pus-o eu să zâmbească să dea bine la poză”, a fost răspunsul pe care Armin Nicoară l-a oferit.

Citește și: Mihai Bendeac, de mână cu o celebră prezentatoare TV! Cum s-au plimbat cei doi prin mijlocul Bucureștiului. Fanii au reacționat imediat: „Sunteți tare frumoși”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Eliberarea pașaportului are noi reguli. Marea schimbare anunțată de MAI
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?