Ce s-a ales de Monica din trupa Angels. Noua ocupație a vedetei este total neașteptată: „Sunt mândra de mine și merg în continuare înainte pe acest drum”

Cu ani în urmă, trupa Angles făcea furori, iar românii erau îndrăgostiți de hit-uri precum „Așa-s băieții”, „Zăpăcește-mă” și „Toate fetițele, mâinile sus”. Află ce s-a ales de Monica, una dintre solistele trupei și ce meserie are acum.
Alina Costache
14 dec. 2023, 15:54
Ce s-a ales de Monica din trupa Angels. Noua ocupație a vedetei este total neașteptată: „Sunt mândra de mine și merg în continuare înainte pe acest drum”
Ce s-a ales de Monica din trupa Angels. Noua ocupație a vedetei este total neașteptată: „Sunt mândra de mine și merg în continuare înainte pe acest drum”

La vârsta de 36 de ani, Monica Ene, jumătatea trupei Angels, pare să fi luat o decizie în ceea ce privește direcția sa profesională. În acest sens, artista s-a înscris în această toamnă la o școală postliceală de asistente medicale, ceea ce reprezintă o schimbare semnificativă în parcursul carierei sale. Într-un interviu acordat pentru Click!, bruneta a împărtășit că se vede construindu-și un viitor profesional în domeniul asistenței medicale.

Citește și: Armin Nicoară dă cărțile pe față cu privire la mariajul cu Claudia Puican: „E tristă, am pus-o eu să zâmbească să dea bine”

Această hotărâre a fost influențată, în mod evident, de primele ore de practică pe care le-a avut într-un spital, experiență ce i-a deschis ochii către posibilitățile și satisfacțiile oferite de această profesie. Este fascinant să observăm cum artista își explorează noi orizonturi și se dedică unei căi profesionale care să îi aducă nu doar realizare personală, ci și o contribuție semnificativă în domeniul medical.

„Am început practica în spital. Am făcut și primele injecții la pacienți. Așteptam mult momentul ăsta pentru a vedea dacă mă regăsesc sau nu, să știu dacă sunt făcută pentru asta sau nu. După orele de practică pe care le-am avut până acum pot spune că mă regăsesc în meseria asta, am răbdare și curajul necesar. Sunt mândra de mine și merg în continuare înainte pe acest drum”, a spus Monica Ene.

Bruneta a mai dezvăluit că avut o relație profesională foarte bună cu primii săi pacienți și că emoțiile nu s-au instalat nici la ea, dar nici la ei când a trebuit să le facă injecție:

„Pacienții care au ajuns pe mâna mea nu au avut emoții pentru ca au simțit că sunt o persoană care are încredere în mine și nu le-am transmis nici o secundă nesiguranță. Am văzut diverse cazuri dificile în spital, persoane bolnave, foarte necăjite. Am vărsat și câteva lacrimi pe coridorul spitalului pentru că am realizat că avem mulți bătrâni care se chinuie foarte mult prin spitalele din România”.

Monica Ene a ajuns în atenția tuturor în urmă cu 15 ani când forma cu Raluca Blejușcă trupa Angels. Cele două au reușit atunci să rupă topurile muzicale și făceau ravagii cu piesele „Așa-s băieții”, „Zăpăcește-mă” și „Toate fetițele, mâinile sus”. Însă, acele vremuri de glorie au apus pentru că acum fiecare are viața sa, Monica are o fetiță de 14 ani iar Raluca are cinci copii și un soț iubitor ce le oferă liniște sufletească.

Citește și: Reacția Adinei Halas, dacă soțul ei ar înșela-o cu o altă femeie. ”Primul impuls este să-i rup capul sau aș căuta răzbunare!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!