Un nou cutremur în Antena 1! După scandalul Chefi la cuțite, o altă emisiune a Monei Segal este pusă pe pauză

Antena 1 trece, din nou, prin mari probleme, după ce s-a decis ca o altă producție de succes să fie trecută pe pauză, ba chiar să fie scoasă complet din schemă.
Alina Costache
15 dec. 2023, 11:08
Un nou cutremur în Antena 1! După scandalul Chefi la cuțite, o altă emisiune a Monei Segal este pusă pe pauză
Un nou cutremur în Antena 1! După scandalul Chefi la cuțite, o altă emisiune a Monei Segal este pusă pe pauză

După scandalul Chefi la Cuțite, la Antena 1 este din nou mare agitație. Una dintre emisiunile de succes, puse la cale tot de Mona Segal, se pregătește să dispară de pe post.

Citește și: Demisie ȘOC la Antena 1. O celebră prezentatoare pleacă din trust după 14 ani: „Îmi pare nespus de rău”

Încă o emisiune îndrăgită de români dispare de la Antena 1

Show-ul „Prețul cel bun”, prezentat de Liviu Vârciu și de Andrei Ștefănescu, asistați de Black Matias, Iuliana Luciu și Irisha, se pregătește să intre pe o linie moartă. Întreruptă încă de pe 20 noiembrie, situația producției Moei  Segal este foarte incertă. Potrivit Fanatik, oamenii ce lucrează la producția de pe Antena 1 nu au fost anunțați nimic cu privire la revenirea lor în studiouri. Iar dacă, inițial, se credea că din ianuarie vor fi reluate filmările, acum nimic nu mai este sigur. Echipa de producție nu a comunicat nimic despre situația emisiunii, iar angajații încep deja să se teamă că de la începutul anului viitor vor fi șomeri.

Antena 1 trece clar printr-o toamnă și o iarnă foarte agitată. După ce Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să se întoarcă la filmările Chefi la Cuțite, Antena 1 a transmis că se desparte de ei, însă nu în cei mai buni termeni. Timp de câteva luni, Mona Segal, producătoarea show-ului, a tot căutat înlocuitori, ceea ce înseamnă că revenirea emisiunii pe micile ecrane va fi mai dificilă.

Într-un final, Antena 1 a găsit patru chefi care să-i înlocuiască cele trei vedete ale show-ului culinar. Noii jurați, Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner, au început deja filmările pentru emisunea care se va vedea din nou, din primăvară, la Antena 1.

„Eu mi-am dedicat toată viața bucătăriei. Cred că a fost destinul meu să mă fac bucătar. Am restaurantul meu în Italia cu o stea Michelin, am obținut-o în 9 luni. Am plecat în Italia, când aveam 5 ani, cu mama, iar de atunci a început tot parcursul meu. Eu am 4 restaurante. Mi-am dat viața pentru bucătărie și niciodată nu m-am gândit să renunț la ea”, spunea Abou Zaki pe când concura la Chefi la Cuțite.

Ștefan Popescu, fostă vedetă a Pro TV, Orlando Zaharia și Alexandru Sautner sunt, la rândul lor, celebri în lumea gastronomiei.

Între timp, Cătălin Scărlătescu și-a lansat o carte. Alături de el i-au fost și Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. De asemenea, chef Cătălin a pus la punct și o serie de pachete pentru cei cu dare de mână și care vor să se bucure de bucatele tradiționale în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Citește și: Anunțul lui Cătălin Scărlătescu după ce Antena 1 a anunțat jurații de la Chefi la cuțite: „Pe asta nu se pune praful”

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru un român care a mers în Turcia. Ce a ieșit dintr-o bucată de pâine în timp ce mânca la restaurantul hotelului: ”Bătaie de joc pe banii tăi”
Capital.ro
Crește vârsta de pensionare. Ordin la Ministerul Muncii: Nu pedepsim femeile
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Atenție! Se schimbă radical vremea în următoarele 4 săptămâni!
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Vama Niki din Macedonia, alternativă la Evzoni. Ce spun turiștii care au trecut pe acolo
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Pescobar va înnebuni! A fugit la Mykonos cu fostul iubit Mama copilului său l-a luat pe cameră pe 😮 😮 😮
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Se schimbă complet BANII VECHI. Anunț categoric privind trecerea la Euro: Nu e pozitiv
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Guvernul Federației Ruse alocă 220 de milioane de ruble pentru locuitorii regiunii Kursk afectați de incursiunea ucraineană
MediaFlux
RĂSTURNARE în ALEGERILE din SUA! ESTE OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!