Prognoza 16 decembrie 2023. Cum va fi vremea în weekend. Anunțul făcut de meteorologi

Vremea va deveni apropiatã de normalul termic al perioadei, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade, iar cele minime în general între -5 şi 0 grade.
Filip Stan
15 dec. 2023, 13:46
Prognoza 16 decembrie 2023. Cum va fi vremea în weekend. Anunțul făcut de meteorologi
Prognoza 16 decembrie 2023, la noapte, în țară

Cerul va fi variabil în vestul şi nord-vestul ţãrii şi mai mult noros în rest. Vor fi precipitaţii, mai ales sub formã de lapoviţã şi ninsoare, pe arii restrânse în Oltenia şi sudul Banatului şi doar izolat în rest, iar la munte, pe spaţii mici, va ninge. Vântul va prezenta intensificãri în Dobrogea, jumãtatea esticã a Munteniei şi în sudul Moldovei, în general cu viteze de 45…55 km/h, iar în rest va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între -6 şi 1 grad. Pe arii restrânse va fi ceaţã.

Prognoza 16 decembrie 2023, la noapte, în București

Cerul va avea înnorãri, dar probabilitatea pentru precipitaţii sub formã de lapoviţã va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de -1…0 grade.

Citește și O nouă avertizare de ploi abundente pentru jumătate de țară. A fost emis cod portocaliu pentru mai multe județe

Prognoza 16 decembrie 2023, vineri, în țară

Vremea va deveni apropiatã de normalul termic al perioadei, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade, iar cele minime în general între -5 şi 0 grade. Înnorãrile vor persista în prima parte a zilei în Oltenia, Muntenia, Transilvania şi sudul Banatului, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe mixte. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã, dar în zonele joase de relief, mai ales noaptea, pe alocuri, va fi nebulozitate joasã sau ceaţã, posibil asociatã cu chiciurã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-est şi în zona montanã înaltã.

Prognoza 16 decembrie 2023, vineri, în București

Vremea va deveni normalã termic, astfel cã temperatura maximã va fi de 2…4 grade, iar cea minimã de -4…-1 grad. La începutul zilei vor fi înnorãri, dar probabilitatea de precipitaţii slabe mixte va fi redusã, iar spre sfârşitul intervalului va creşte probabilitatea de nebulozitate joasã şi ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat.

Prognoza 17 decembrie 2023, sâmbătă, în țară

Vremea va intra într-un proces de încãlzire, mai ales pe parcursul zilei. Cerul va avea înnorãri persistente în jumãtatea de nord a ţãrii, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, mixte la munte şi predominant sub formã de ploaie în rest. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 9 grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile sudice. Minimele termice vor fi cuprinse între -5 şi 2 grade. În zonele joase de relief, local se va semnala ceaţã, asociatã izolat cu burniţã şi posibil cu chiciurã. În special în primele ore, vor fi condiţii de polei.

Citește și Urgia polară va lovi România! ANM anunță ploi, ninsori și temperaturi negative ce îți vor trece prin oase. ”Va fi simțit din plin”

Prognoza 17 decembrie 2023, sâmbătă, în București

Vremea va intra într-un proces de încãlzire. Dimineaţa şi noaptea, vor fi nori joşi şi probabilitate mare de ceaţã, iar în restul timpului cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã de -3…-1 grad.

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Stațiunea din România, cu cel mai pur aer din Europa, pe care o adorau părinții și bunicii noștri pe vremuri, a fost lăsată în ruine. Perla turismului românesc a ajuns de nerecunoscut astăzi
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Paste cu sos de post și măsline uscate. O idee de cină sățioasă
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Noi trageri Loto cu premii semnificative în joc
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
”Țara te vrea prost”: Sarmalele Reci – o trupă mai actuală ca oricând