George Simion, ameninţat de Marcel Ciolacu cu dezvăluiri, a anunţat: „Da, tatăl meu este alcoolic”

George Simion nu a exclus vineri seară o candidatură la preşedinţie, dezvăluind că nu se teme de dezvăluirile personale după ce liderul PSD i-a cerut să nu mai spună miniciuni despre familia sa.
Filip Stan
15 dec. 2023, 22:04
George Simion, ameninţat de Marcel Ciolacu cu dezvăluiri, a anunţat:

În cadrul „Săptămânii președinților”, liderii partidelor parlamentare pun întrebări omologilor invitați la Digi24. Vineri, premierul Marcel Ciolacu l-a întrebat pe liderul AUR, George Simion, cât timp mai dorește să spună neadevăruri despre familia lui. Prim-ministrul a adăugat că „s-ar putea să se decidă să spună și el adevărurile despre Simion”.

Marcel Ciolacu: „Cât timp mai doriți să spuneți neadevăruri despre mine și despre familia mea? Pentru că s-ar putea să mă decid și eu să spun adevărurile despre dumneavoastră”.

George Simion: „Este halucinant. Domnul pe care l-am văzut este premierul României, pentru că tocmai a părut că lansează o amenințare, dacă nu un șantaj. Nu mă interesează familia lui. Am văzut că unii jurnaliști se ocupă de apropiații domnului Ciolacu, dar nu mă interesează persoana lui Ciolacu. Îl rog pe premier să iasă mâine într-o conferință de presă, să aibă curaj de data asta și să spună absolut tot ce știe despre familia mea, că tata a căzut în patima alcoolului și e dependent de alcool? A mai avut o ieșire necontrolată, când a zis „Sorine, de ce mă șantajați?”. Trebuia să meargă la procurori și să arate șantajul, făcând referire la Sorin Constantinescu.

George Simion se așteaptă să fie asasinat: „E un sistem de teroare!” | EXCLUSIV
Nu am, legat de tata, nimic de care să mă rușinez și văd că Ciolacu va spune adevăruri despre familia mea. Tata are această problemă, dar nu cred că m-am legat de familia domnului Ciolacu. Aș vrea ca toată România să cunoască aceste lucruri și se pare că Ciolacu are niște adevăruri de spus despre mine. Îl rog să nu tacă, să iasă în față. Nu am nimic cu familia lui, am văzut ca are un băiat mare, îl felicit. Aștept și eu un băiețel și sper să fie sănătos.”

AUR vrea să elimine ajutoarele sociale pentru cei care pot munci. ”Este timpul să scăpăm de asistaţii sociali sănătoşi”
George Simion a dezvăluit  cu alt prilej că tatăl său se luptă cu băutura și a devenit alcoolic în urma unei depresii produse de concedierea sa de la banca BRD. ”Noi venim din familii normale, care au probleme. Venim din rîndul poporului român. Au spus despre mine că sunt securist, că sunt SIE, SRI, că sunt agent rus. Că mi-am schimbat soția cu o lună înainte de nuntă…Or să spună despre tatăl meu că e alcoolist…Sunt chestii personale care nu știu dacă mă definesc. Tata a fost concediat de la BRD cînd au venit francezii și nu s-a mai regăsit, A intrat în concediu fără plată, apoi s-a pensionat și a căzut în patima alcoolului. Trebuie să mă definească asta pe mine? Eu am avut părinți normali, rude normale, cei care aruncă mizerii de astea, Dumnezeu cu ei. Chiar așa, am ajuns să ne luăm de unchi etc? Nu sunt securiști, asta mă bucură, nici nomenclaturiști” a spus liderul AUR.

În ceea ce priveşte o eventuală candidatură la prezidenţiale, George Simion nu a exclus nimic, precizând că i s-ar potrivi mai mult o funcţie executivă decât cea de la Cotroceni.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proiectil exploziv de calibrul 105 mm descoperit în Beregsău Mare, județul Timiș
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!