Oferte colosale la Lidl de luni. Cozancul pufos la doar 8,99 lei va fi vedeta raftului de Crăciun. Cât costă un curcan întreg redus cu 25%

Cei care vor un cozonac gata preparat îl pot achiziționa pe cel cu nucă de la Tastino. Pentru 600 g, acesta are prețul de numai 8,99 lei, potrivit catalogului cu oferte Lidl.
Filip Stan
18 dec. 2023, 00:19
Oferte colosale la Lidl de luni. Cozancul pufos la doar 8,99 lei va fi vedeta raftului de Crăciun. Cât costă un curcan întreg redus cu 25%

Produsele dorite de toți românii înainte de sărbători, scoase la vânzare de Lidl de luni, 18 decembrie 2023. Catalogul cu oferte Lidl se schimbă în fiecare săptămână, iar clienții se pot bucura de reduceri la mai multe produse, fie că este vorba despre alimente, produse de curățenie sau de îngrijire personală.

Moș Crăciun vine cu tolba plină mai devreme la LIDL! Surpriza colosală de care au parte românii în această perioadă
În această perioadă, mulți români își vor face cumpărăturile pentru sărbători, iar multe dintre produsele pe care și le doresc pot fi găsite pe rafturile Lidl. Începând de luni, 18 decembrie, Lidl scoate la vânzare produsele pe care românii le vor înainte de sărbători. Sunt multe oferte bune, așa că stocurile se vor termina destul de repede.

Românii pot alege dintr-o gamă largă de mezeluri săptămâna viitoare. Unul dintre produse este spata de porc, care se vinde cu 1,79 lei per 100 g. Pulpa de porc, fără os, are prețul de 1,89 lei per 100 g.

Clienții pot achiziționa și mixul grill de porc, la prețul de 2,79 lei per 100 g, însă stocul este limitat, la fel ca ciocănelele de pui de la CocoRico. Acestea din urmă au prețul de 1,39 lei per 100 g.

Tot la capitolul carne, clienții Lidl vor găsi și curcan întreg, care va avea o reducere de 24%. Astfel, produsul va costa 1,89 lei per 100 g săptămâna viitoare.

Unde se găsesc cei mai ieftini brazi de Crăciun. Dedeman, Lidl și Kaufland se află în topul clasamentului

Pentru rasol de vită cu os, feliat, prețul va fi de 3,39 lei per 100 g, iar costița de porc, feliată și afumată, de la Baroni, va costa 2,79 lei per 100 g. Ambele produse au o reducere de 15%, respectiv 23%.

Salamul de Sibiu de la Cămara Noastră va putea fi cumpărat la prețul de 22,49 lei, iar salamul țărănesc cu șuncă, feliat, de la Pikok, cu 3,49 lei. Acesta din urmă este redus cu 30%, prețul inițial fiind de 4,99 lei. La raft va putea fi găsit, în stoc limitat, salamul Săsesc de la Cris-Tim, la prețul unic de 3,99 lei.

Ce alte produse vor avea reduceri mari
În afară de carne și mezeluri, clienții vor mai putea găsi și produse lactate la prețuri foarte bune. De exemplu, brânza Gouda felii va avea o reducere de 21% și va costa, săptămâna viitoare, 6,99 lei.

Telemeaua de oaie de la Pilos (300 g) va fi și ea redusă și va putea fi achiziționată la prețul de 12,49 lei. De asemenea, brânza Gorgonzola de la Milbona, disponibilă în variantele dulce/picantă, va costa 9,99 lei.

Un borcan de ciuperci feliate de la Freshona va costa doar 4,19 lei săptămâna viitoare, având o reducere de 30%. Borcanul de castraveți cornichon, de la același producător, va avea prețul de 5,99 lei.

Gospodinele care se pregătesc să facă preparatele de sărbători trebuie să știe că făina albă pentru cozonac de la Șapte Spice va costa doar 2,99 lei, iar stocurile sunt limitate.

În plus, cei care vor un cozonac gata preparat îl pot achiziționa pe cel cu nucă de la Tastino. Pentru 600 g, acesta are prețul de numai 8,99 lei, potrivit catalogului cu oferte Lidl.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Iohannis a înmânat drapelul României echipei olimpice pentru Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'