Depeche Mode, în seara asta, pe Arena Naţională. TOT ce trebuie să ştii despre CONCERT

Depeche Mode concertează în seara aceasta pe Arena Naţională din Capitală. Desfăşurarea de forţe este impresionantă: scena, unică în lume, are 21 de metri în deschidere şi 15 metri adâncime, 300 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru menţinerea ordinii publice, peste 2000 de oameni vor lucra miercuri pe Arena Naţională.
Alina Costache
15 mai 2013, 07:28
Depeche Mode, în seara asta, pe Arena Naţională. TOT ce trebuie să ştii despre CONCERT

Membrii trupei au sosit marţi după-amiază la Bucureşti, după ce, duminică, au concertat la Sofia. Spectacolul de la Bucureşti reprezintă a doua vizită a britanicilor în România şi este cel de-al cincilea show din turneul de promovare a albumului Delta Machine, după cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai).

În concertul de la Bucureşti fanii trupei vor avea posibilitatea să asculte atât piese de pe albumul Delta Machine, pe care artiştii îl promovează în turneu, cât şi piese mai vechi. Printre acestea se numără Welcome to My World, Angel, Heaven, Soothe My Soul de pe noul album sau Enjoy the Silence, When the Body Speaks, Black Celebration, Policy of Truth, Personal Jesus ori Never Let Me Down Again.

Concertul de miercuri seară se anunţă a fi spectaculos. Scena pe care vor evolua Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher va avea 21 de metri deschidere şi 15 metri adâncime, podiumul se va afla la 2,4 metri înălţime, iar acoperişul va fi ridicat la 15,5 metri faţă de de sol. Echipa de producţie a trupei va veni cu propriile instalaţii de sunet şi lumini.

Bazat pe elemente vizuale impresionante, întregul concept scenografic a fost gândit de Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul şi fotografiile care însoţesc şi cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine.

Stafful trupei reuneşte peste 120 de persoane, întreaga zonă de culise a show-ului urmând să fie amenajată pentru a putea primi un număr cât mai mare de oameni. În ziua evenimentului, pe Arena Naţională vor lucra peste 2.000 de oameni: echipă de producţie, barmani, plasatori, agenţi de pază şi tehnicieni, atât din România, cât şi din ţări precum Polonia, Ungaria, Turcia, Austria şi Germania.

ACCES

Accesul în incinta zonei de spectacol se va face miercuri începând cu ora 17,00. Concertul va începe în jurul orei 19,45 cu show-ul trupei britanice F.O.X., care a fost aleasă pentru a cânta în deschidere.

Pentru zona gazon A, situată în imediata apropiere a scenei, spectatorii vor avea acces pe la intrarea din str. Pierre de Coubertin. Posesorii de bilete în zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest şi Tribuna oficială vor avea acces pe la intrarea din str. Maior Coravu, iar posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza sud vor avea acces pe la intrarea din bd. Basarabia.

În ziua spectacolului, casele de bilete din zona stadionului vor funcţiona după următorul program: casa din bd. Basarabia între orele 10,00 – 15,00, iar casele din bd. Pierre de Coubertin şi str. Maior Coravu, între orele 10,00 – 21,00.

În spaţiul de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 mililitri şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, sprayuri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să îşi aducă pelerine. Organizatorii atenţionează publicul asupra faptului că în cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

Concertele anului 2013: De la Depeche Mode, la Jennifer Lopez

TRANSPORT

Având în vedere numărul foarte mare de spectatori aşteptaţi la concert, organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, însă persoanele care aleg să vină cu maşina proprie vor avea la dispoziţie o parcare supraetajată, cu un număr limitat de locuri – 1.250. Aceasta va putea fi utilizată doar după ora 17,00, contra unei taxe fixe de 15 lei, fiind necesar ca fiecare persoană din maşină să aibă deja biletul pentru concert achiziţionat.

Accesul se va face prin bulevardul Basarabia, însă la plecare, pentru evitarea aglomeraţiei, conducătorii auto vor fi îndrumaţi către un alt traseu şi anume ruta strada Şerbănică Vasile – strada Cernăuţi, cu ieşire în bulevardul Chişinău.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită şoferilor să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului Naţional Arena.

Conducătorii auto sunt rugaţi să evite să circule în special pe bd. Basarabia, str. Maior Coravu, str. Vatra Luminoasă şi bd. Pierre de Coubertin.

Brigada Rutieră solicită şoferilor să folosească autovehiculele personale cât mai puţin, pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

De asemenea, Brigada Rutieră solicită respectarea semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările celor care se află în punctele de deviere, precum şi reducerea vitezei atunci când trec pe lângă grupurile de spectatori şi evitarea manifestărilor de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Peste 300 de jandarmi vor asigura ordinea publică la concertul trupei Depeche Mode, a informat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

DailyBusiness
ANM anunță brumă, ceață și temperaturi deosebit de mici. VA NINGE!
Spynews
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Singurul cartier din București unde au locuit oameni în urmă cu mii de ani. Puțini știu unde se află
Capital.ro
Lege de la UE. România e obligată. Se aplică de la 1 ianuarie 2025
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Oferta momentului în România! iPhone cu 0 lei avans
Adevarul
Suma uriașă cu care se vinde vila arhitectului care a coordonat construcția sediului Primăriei Capitalei
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Evz.ro
Cel mai puternic drog pe care îl consumăm. Ne distruge lent, dar sigur
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
O tânără în vârstă de 27 de ani a murit la birou. Femeia a leșinat o dată, însă ar fi fost ignorată de superiori. Care este cauza decesului
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
StirileBZI
Vor fi verificate aproape 4,6 milioane de pensii! Cine trebuie să dea banii înapoi
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...
substantial.ro
Iranul, acuzat de un val de comploturi de asasinat și răpire în Occident
MediaFlux
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău