Satul lui Moş Crăciun. Magia şi povestea din spatele unui tărâm de vis

În plină perioadă a Sărbătorilor de Iarnă, există un loc fermecător care adăpostește bucuria și magia într-un mod unic, Satul lui Moș Crăciun. Acest tărâm de basm, situat undeva în lumea noastră, emană farmec și aduce în realitate povestea celebrului bătrân cu barbă albă.
Filip Stan
26 dec. 2023, 09:00
Satul lui Moş Crăciun. Magia şi povestea din spatele unui tărâm de vis

Satul lui Moş Crăciun. Santa Claus Village este un parc de distracţie în apropiere de Rovaniemi, din regiunea Laponia, Finlanda. Satul lui Moș Crăciun este situat la aproximativ 8 km nord-est de Rovaniemi și la aproximativ 2 km de aeroportul din acelaşi oraş.

Dacă vreţi o experienţă magică pentru cei mici, uitaţi de lungul drum până în Laponia. Satul lui Moş Crăciun s-a mutat în inima Moldovei! Satul lui Moş Crăciun este ascuns în Negreşti, aproape de Cetatea Neamţului şi Humuleştiul lui Ion Creangă.

Citeşte şi: Cadouri de Crăciun 2023! Cinci idei de daruri cu care Moș Crăciun îi va da pe spate pe cei mici. Atenție, să nu răstoarne bradul

Satul lui Moș Crăciun este un loc special, presărat cu case pitorești, acoperite cu zăpadă strălucitoare și luminat de luminile feerice ale sărbătorilor. Este un spectacol de iarnă desprins din povești, unde copacii împodobiți și strălucesc și unde toate detaliile par să fie create pentru a aduce bucurie și emoție.

Fiecare stradă a satului emană atmosfera magică a Crăciunului, iar casele ornamentate cu ghirlande și lumini colorate creează un decor desprins din visele copiilor și ale celor care simt că magia este mai mult decât o simplă poveste.

Unul dintre cele mai îndrăgite locuri din Satul lui Moș Crăciun este atelierul de jucării, unde spiridușii harnici și pricepuți lucrează din greu pentru a pregăti cadourile pentru cei mici. Atmosfera de aici este plină de veselie și creativitate, iar mirosul de lemn proaspăt și vopsea proaspătă adaugă unicitatea locului.

De asemenea, la atelierele de bucătărie, mirosul îmbietor al gogoșilor de Crăciun și a cozonacilor umple aerul, iar bucătarii dibaci pregătesc cu grijă bucate tradiționale pentru sărbătoare. Vizitatorii au ocazia de a se bucura de deliciile proaspete și de a participa la ateliere de gătit, învățând secretele bucatelor de Crăciun.

Satul lui Moș Crăciun este mereu plin de voie bună și de veselie, iar colindătorii aduc magia sunetelor specifice Crăciunului. Cei mici, dar și cei mari, se adună în jurul focurilor de tabără, ascultând povești fermecătoare despre spiriduși și aventuri de iarnă. Pentru a completa atmosfera, artiștii și actorii locali prezintă spectacole și piese de teatru specifice sărbătorilor, oferind o experiență autentică și memorabilă pentru toți cei care ajung în acest loc minunat.

Fiecare copil și adult are ocazia de a întâlni personal pe Moș Crăciun, făcând poze pentru a păstra amintirea unei experiențe magice. Sănii trase de reni completează povestea și oferă plimbări prin împrejurimile înghețate, oferind o perspectivă unică asupra frumuseții iernii. Pentru cei care doresc să ia acasă o bucată din magia Satului lui Moș Crăciun, există un magazin cu cadouri plin de suveniruri tematice și obiecte artizanale create de localnici. Târgul de sărbători este un loc ideal pentru a găsi cadouri unice și decoruri speciale de Crăciun.

Citeşte şi: Scrisoarea unei fetițe din București a devenit virală. Ce îi cere Luiza lui Moș Crăciun de sărbători: „O pungă de jeleuri, de poftă”

Satul lui Moș Crăciun reprezintă o destinație fermecătoare pentru toți cei care doresc să trăiască și să simtă magia Crăciunului într-un mod autentic și captivant. Cu activități variate, atmosferă feerică și personaje îndrăgite, acest loc devine un adevărat paradis al sărbătorilor, oferind o experiență de neuitat pentru vizitatori de toate vârstele. Este un colț de rai unde visurile devin realitate și unde bucuria sărbătorilor se resimte în fiecare colț al acestui loc minunat.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!