Fiica lui Dan Negru, ofertată să apară într-o reclamă TV: „I-am crescut să stea departe de poleiala showbizului”

Fiica lui Dan Negru, ofertată să apară într-o reclamă TV. Prezentatorul este căsătorit din anul 2006 cu Codruța, alături de care are doi copii, pe Dara și Bogdan. De data aceasta, fata este în centrul atenției, după ce o agenție de publicitate i-a lansat o propunere să apară pe sticlă.
Alina Costache
20 dec. 2023, 11:12
Fiica lui Dan Negru, ofertată să apară într-o reclamă TV:
Fiica lui Dan Negru, ofertată să apară într-o reclamă TV

Fiica lui Dan Negru, ofertată să apară într-o reclamă TV. Când vine vorba despre familia lui, jurnalistul a fost foarte discret de-a lungul anilor. Foarte rar a vorbit despre copii lui, Dara și Bogdan, și nici nu s-a pozat alături de ei, iar de apărut la emisiuni TV, nici gând.

Citește și: Dan Negru face praf filmele româneşti finanţate de stat. Ce-l deranjează cel mai mult pe prezentatorul TV: „Degeaba 200 milioane de euro!”

Fiica lui Dan Negru, ofertată să apară într-o reclamă TV

De ceva vreme, fiica lui Dan Negru își câștigă singură banii, astfel că la doar 13 ani își ajută mama în cabinetul stomatologic. De curând, Dara a primit o nouă ofertă, pe care tatăl ei s-a bucurat că a refuzat-o.

„Copiii mei își trăiesc copilăria liniștiți. I-am lăsat să facă asta. O agenție de publicitate i-a oferit Darei un rol într-o reclamă și m-a bucurat când, de bună voie, nici n-a vrut să audă. I-am crescut să stea departe de poleiala showbizului. Mi-ar plăcea să fie oameni buni. Pe un om bun, nu-l învinge nimeni în viață.

Copiii ne copiază gesturile, viața, vorbele. Sfaturile sunt mai puțin importante, contează că viața pe care o trăim lângă ei să fie una frumoasă. Ei o vor copia pe mai departe în viața lor. E mai important să le arătăm cum trăim decât să le spunem asta”, a declarat Dan Negru, pentru Ciao.ro.

Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii

Celebrul prezentator TV consideră că presiunea exercitată asupra copiilor este uriașă și că sistemul de învățământ produce pe stoc absolvenți care nu își găsesc locul în domeniul pentru care s-au pregătit.

Școala de stat sau cea privată din România sunt tot o apă și un pământ. Așteptările de la copii sunt uriașe, sunt împovărați cu teme și lecții extrem de grele, care-i obligă să uite de copilărie. E un sistem bolnav și anacronic. Presiunea pe copii e uriașă, fie la stat, fie la privat. Rata de eșec al sistemului de învățământ e uriașă. Noi, părinții, îi ținem cu picioarele pe pământ, dar cred că sistemul îi îmbolnăvește”, a declarat Dan Negru.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...