Livia Eftimie și Spike se iubesc cu patos, în timp ce Cătălin Bordea își linge rănile: „E aia pansament… Stai acolo, practic, până te vindeci”

Cătălin Bordea încă suferă după ce a fost înșelat de Livia, în timp ce ea nu ratează nicio ocazie de a-și arăta iubirea față de noul ei partener, Spike.
Alina Costache
20 dec. 2023, 13:37
Livia Eftimie și Spike se iubesc cu patos, în timp ce Cătălin Bordea își linge rănile: „E aia pansament... Stai acolo, practic, până te vindeci”
Fosta lui Cătălin Bordea nu se mai ascunde

Cătălin Bordea a dezvăluit că nu i-a venit să creadă ochilor când a văzut imaginile din presă cu Livia și Spike. După luni de mers la terapie, comediantul nu este încă vindecat complet după trădarea trăită și nu are de gând să-și refacă viața prea ușor. Acesta a decis să rupă tăcerea  și a trimis săgeți usturătoare către cei doi, în podcastul lui Gojira.

Totodată, acesta a recunoscut că el și Livia nu se mai înțelegeau încă de la venirea lui de la „America Express”, dar nu s-a așteptat nici o clipă ca soția să-și găsească fericirea în brațele celui mai bun prieten al lui. Bordea nu crede că aceștia vor rezista prea mult împreună ca și cuplu.

„Eu zic de ce am aflat la terapie, din cărți, nu știu ce… După un divorț, tu ai tendința să te duci într-o nouă relație, instantaneu. Total greșit! E aia pansament… Și tu stai acolo, practic, până când te vindeci, cât de cât. 

De asta, la un moment dat, sunt oameni care intră într-o relație și într-un an, doi, se uită la fata aia și nu mai are nimic cu ea, nu mai are nicio treabă. Și zic: ‘păi cred că trebuie să ne despărțim. Și aia: păi de ce?’.

Bă, dar dacă facem acum, pe la 40 de ani…Dar se întâmplă. Și pur și simplu îți întârzii procesul de a sta singur, de a învăța ce se întâmplă cu tine. 

Și, în același timp, folosești un om, că-l folosești. Fără să îți dai seama tu folosești omul respectiv ca să-ți ia ție gândul ăla, ieșiri, îți dă o chestie. Dar tu în timpul ăsta te vindeci și fix când te-ai vindecat, îi spui omului ‘bă, pa!’”, a spus comediantul, trimițând săgeți către cuplul Livia-Spike

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea nu se mai ferește. Chiar dacă a greșit enorm în căsnicie, înșelându-și soțul, ea arată acum cât de mult îl iubește pe Spike. Cei doi amorezi au fost surprinși de paparazii Spynews în toată splendoarea.

Livia și Spike au dat frâu liber iubirii în public. Aceștia au mâncat la un restaurant din mall, apoi au intrat într-un magazin, ținându-se de mână. După ce și-au terminat treaba, au plecat liniștiți spre mașină. Putem spune că Spike nu e tocmai un gentleman, având în vedere că a lăsat-o pe fosta soție a lui Cătălin Bordea să care sacoșele de una singură.

Citește și: Raluca Pastramă divorțează a doua oară. Ibrahim a confirmat totul: „Ne-am separat de câteva luni bune”

Cătălin Bordea, dezvăluiri despre despărțirea de Livia

După ce a aflat că soția l-a înșelat, comediantul a avut parte de un adevărat șoc, mai ales că Spike i-a fost unul dintre cei mai buni prieteni, un om la care a ținut enorm. Invitat în emisiunea lui Capatos, Bordea a povestit și de relația extraordinară pe care a avut-o cu socrii.

„N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost ‘Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement’. Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunată și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate.

Citește și: Ramona Olaru, dezvăluiri din viața intimă. Asistenta de la Neatza a răbufnit: „Nu sunt o vagaboandă”

Le spuneam ‘tată’ și ‘mamă’ și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața”, a mai spus Bordea.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Orașul cu apartamente ieftine în care se mută tot mai mulți tineri și familiști. E la o aruncătură de băț de București și are cea mai mare creștere a populației din Europa
Capital.ro
Pace în Ucraina. Anunț ISTORIC de la Kremlin: Primul pas a fost făcut azi
Playtech.ro
Imagini ȘOCANTE cu Emily Burghelea pe patul de spital după accidentul grav. A primit un diagnostic crunt din partea medicilor
DailyBusiness
BNR, anunțul momentului pentru românii cu credite! Ce se întâmplă cu dobânda de referință?
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ancuța și Costel Lăzărescu, împreună cu cei 2 copilași ai lor, conduși pe ultimul drum. IMAGINILE DURERII
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul NU mai dă BANI. Decizia lovește în zeci de mii de români. Au anunțat vineri, 5 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Revoltă printre șoferi din cauza ordonanței privind testele antidrog
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!