Horoscop Urania Crăciun 2023. Banii strică atmosfera Sărbătorilor, iar zodiile se aglomerează în Casa Sănătăţii

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 23 – 29 decembrie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Alina Costache
22 dec. 2023, 15:06
Horoscop Urania Crăciun 2023. Banii strică atmosfera Sărbătorilor, iar zodiile se aglomerează în Casa Sănătăţii

Horoscop Urania Crăciun 2023 Berbec

Între 23 și 24 decembrie dimineața, efort de securizare a economiilor printr-o atitudine cumpătată față de cheltuieli. Pe 23 decembrie, Mercur va reveni în zodia Săgetătorului și, până pe 4 ianuarie 2024, le va permite nativilor să analizeze tendințele sau provocările care le-au destabilizat reperele de gândire în planul convingerilor personale sau al planurilor esențiale de viață personală sau profesională; nativii ar trebui să facă o reevaluare corectă, sinceră și obiectivă cu privire la oportunitatea unor decizii sau forma sub care acestea pot ori trebuie să se concretizeze.

Între 24 decembrie, după ora 10:15′, și după-amiaza zilei de 26 decembrie, comunicare firească, cu persoanele cunoscute ocazional (vecini, participanți la întruniri, tovarăși de călătorie, oficiali ori străini) cu care nativul își intersectează activitățile socioprofesionale. Între 26 decembrie, după ora 17:15′ și începutul zilei de 29 decembrie, preocupări domestice, griji față de rude, casă, gospodărie, avere, patrimoniu funciar sau imobiliar prin diferite gesturi necesare conservării și bunei lor administrări.

Horoscop WEEKEND 22-24 decembrie 2023. Mercur revine retrograd in Sagetator. Ce a ramas nerezolvat in trecut iese la lumina

Luna Plină în Rac, din 27 decembrie, va accentua nevoia ca unii nativi „să se întoarcă la matcă” (reîntâlnirea cu părinții și cu rudele apropiate, revenirea în țară, dacă sunt plecați de mult timp în străinătate). Din 29 decembrie, după ora 2:23′, stare de spirit marcată de entuziasm, de bucurie, de satisfacții personale, mai ales în plan afectiv; cei tineri vor fi tentați să dea curs unor aventuri sentimentale.

În ziua de 29 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 23 ianuarie 2024, va acorda șanse eforturilor nativilor de a menține o bună comunicare cu persoanele și instituțiile din străinătate în vederea abordării unor teme de viață profesională: cursuri, examene, concursuri, burse, stagii de pregătire, contracte, călătorii de studii sau de afaceri.

Horoscop Urania Crăciun 2023 Taur 

Între 23 și 24 decembrie dimineața, Luna va avea un efect pozitiv asupra stării de spirit și a funcționării organismului, transformându-i pe cei născuți în zodia Taurului în persoane stabile psiho-fiziologic, echilibrate și rezistente la stres.

Pe 23 decembrie, Mercur va reveni în zodia Săgetătorului și, până pe 4 ianuarie 2024, le va permite nativilor să reevalueze oportunitățile, documentele oficiale, planurile de conciliere ori clauzele unui contract pentru a soluționa o temă importată care vizează o sumă mare de bani sau o valoare materială considerabilă pentru care nativul se zbate de mai mult timp să și-o adjudece.

Aceste preocupări vor fi susținute, din 29 decembrie, de planeta Venus, care va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 23 ianuarie 2024, va croi situații favorabile, limpezind demersurile oficiale sau scoțându-le în cale persoane corecte care, acționând în temeiul legii, le vor susține cauza.

Între 24 decembrie, după ora 10:15′, și după-amiaza zilei de 26 decembrie, nevoie de lămurire a chestiunilor ce privesc regimul banilor și al plăților, mai ales dacă nativii urmează să plece din țară; efort de înțelegere și de ajustare a planurilor de viață personală pe termen scurt care presupun cheltuieli și decizii rapide.

Între 26 decembrie, după ora 17:15′ și 29 decembrie, context interesant prin informațiile, discuțiile sau evenimentele privind intențiile Taurilor cu privire la școală, învățătură, progres prin acumulare de cunoștințe, perfecționare continuă, stagii de pregătire superioară (masterate, doctorate, examene de tot felul) care însă, pe fondul provocator de revelații al Lunii Pline în Rac, din 27 decembrie, vor sublinia nevoia ca nativii să facă unul ori mai multe sacrificii pentru a le duce la bun sfârșit. Din 29 decembrie, după ora 2:23′, nativii vor aborda energic (autoritar) chestiunile ce privesc familia sau treburile casei.

Horoscop Urania Crăciun 2023 Gemeni
Între 23 și 24 decembrie dimineața, stare de spirit în nota ultimelor luni; discrete destabilizări interioare în funcție de statutul și biografia personală. Cei în vârstă vor avea un sentiment difuz de neîncredere sau de teamă în contextul împrejurărilor prin care vor fi nevoiți să treacă și pentru care simt că nu (mai) au suficientă tărie să le înțeleagă și să le înfrunte.

Pe 23 decembrie, Mercur se va întoarce în zodia Săgetătorului și, până pe 4 ianuarie 2024, le va permite nativilor să reia dialogul cu persoanele cu care se află în relații contractuale (inclusiv matrimoniale); nota generală va fi dată, ca o condiție a succesului, de onestitate, de sinceritate, de legalitate, de apelul la textul de lege sau la normele morale.

Acest context se va prelungi și după 29 decembrie, ca o consecință a intrării planetei Venus în zodia Săgetătorului, care, până pe 23 ianuarie 2024, le va da nativilor șansa să li se facă dreptate de către instituțiile statului în urma unor anchete, procese, decizii, ca răspuns la memoriile și sesizările lor. În acest răstimp vor fi favorizate sau protejate toate negocierile, înțelegerile sau contractele care presupun o asociere sau o cooperare (nu o afacere!).

Minerva ştie ce zodii se îmbogăţesc în 2024! Horoscopul zodiilor care câştigă o „gălăgie” de bani

Între 24 decembrie, după ora 10:15′, și 26 decembrie, cei care s-au născut în zodia Gemenilor vor avea mobilitate mentală, ideație bogată (fantezie, intuiție, inspirație, spirit novator), dar și o necesară disponibilitate spre dialog și flexibilitate în exprimarea opiniilor dacă se vor angaja în controverse.

Între 26 decembrie, după ora 17:15′ și începutul zilei de 29 decembrie, sectorul banilor câștigați prin muncă sau prin efort personal se va afla sub influența Lunii Pline în Rac, din 27 decembrie, ceea ce va marca o ipostază financiară care, în vara anului 2024, sub influența Lunii Noi în Rac, de atunci, ar putea impune modificări și decizii în consecință luate de nativi.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Ce apare pe alcooltest după ce mănânci un corn cu șampanie. Surpriza uriașă de care a avut parte un român după un experiment
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Al Treilea Incident de Zbor la Joasă Altitudine pentru Southwest Airlines în 2023
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!