De sărbători, românii vin în siguranță acasă. Cu Autotehnorom ești pe drumul cel bun!

De zeci de ani, pentru marea majoritate a românilor mersul acasă de sărbători a reprezentat o adevarată aventură pe șoselele patriei. Unele erau impracticabile, altele executate prost sau lipseau cu desăvârșire. Câte accidente și câte victime nu au fost raportate din cauza acestor drumuri ani la rând.
Alina Costache
23 dec. 2023, 09:00
De sărbători, românii vin în siguranță acasă. Cu Autotehnorom ești pe drumul cel bun!

Ca să nu mai spunem de costurile reparațiilor mașinilor care scăpau aproape întregi, dar sfârșeau în atelierele mecanicilor pentru a le readuce în funcțiune.

Români, vi se pregătește ceva! De sărbătorile acestea veți putea merge în siguranță acasă, atât pe Axialul Iași Suceava, cât și pe cel de la Cluj la Dej.

Am căutat să aflăm cine a înfăptuit minunile, pentru că azi în România e greu să mai vezi drumuri noi, practicabile și am descoperit că firma Autotehnorom din Suceava se face responsabilă pentru bunul mers al românilor acasă.

Astfel că, pe o listă a dorințelor pentru călătorii în siguranță, vă recomandăm să le solicitați sprijinul acestor buni români care au reușit să ne facă zilele mai ușoare și drumurile bune.

Intrând pe site-ul firmei Autotehnorom pot fi văzute și alte lucrări executate cu profesionalism, ceea ce ne dă curaj să sperăm că minunile nu se opresc aici.

Pentru că ne rodea curiozitatea, am vrut să aflăm cine conduce această firmă și, ca niște jurnaliști novice, am apelat la numărul de pe site pentru a cere detalii. Ne-a răspuns o voce care, aflând că suntem interesați să știm cine conduce firma, s-a scuzat că nu s-a prezentat (de altfel, există și un zgomot de fond asigurat de ceea ce urma să vedem că sunt niște utilaje cu care se lucra la drumul cu viaducte Botoșani – Ștefănești ) și am aflat cu surprindere că vorbim chiar cu administratorul Autotehnorom, Vasile Ripan.

”Acest drum național a fost unul dintre obiectivele principale ale doamnei Mariana Ioniță, care l-a inclus la priorități pentru licitare și finanțare, reușind să convingă factorii decidenți de necesitatea trecerii pe finanțare europeană.Suntem o echipa de profesionisti care vor sa arate ca se poate, suntem determinati si ne dorim o tara cu drumuri bune.Fara ajutorul tuturor colegilor mei nu as fi reusit”.

De altfel, drumul național Botoșani- Ștefănești este primul drum național din județ care are viaducte, acestea aflându-se în zonele cu probleme din cauza alunecărilor de teren. A fost nevoie de o echipă de ingineri extrem de pricepută pentru a se realiza o astfel de lucrare.

”Am reușit împreuna cu echipa să realizăm cu succes un proiect de anvergură în condiții corecte și optime datorită mobilizării tuturor părților implicate și anume Beneficiar, Supervizor și Antreprenor General. Pentru realizarea acestui proiect a fost nevoie de o mobilizare considerabilă de resurse umane, financiare, logistice și de implementarea celor mai optime soluții tehnice cu utilizarea de mașini și utilaje performante”, ne-a spus Vasile Rîpan, omul de afaceri care deține Autotehnorom.

România are șanse, România are oameni care au înțeles importanța acestor lucrări care să nu mai fie de mântuială și iată că rezultatele nu întârzie să apară.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Nicolae Ciucă deschide dialogul pentru un proiect politic comun al forțelor de dreapta
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?