Tragedie în Ajunul Crăciunului. Andrada, o tânără de 16 ani, a murit într-un accident produs de prietenul ei. ”Mă rugam la Dumnezeu să o aducă la viață”

Tragedie în prag de Crăciun. O tânără de doar 16 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit, produs pe o șosea din Mehedinți. Apropiații sunt în șoc și nu înțeleg cum s-a putut întâmpla o asemenea nenorocire.
Filip Stan
24 dec. 2023, 16:55
Tragedie în Ajunul Crăciunului. Andrada, o tânără de 16 ani, a murit într-un accident produs de prietenul ei. ”Mă rugam la Dumnezeu să o aducă la viață”

Nenorocirea a avut loc pe DJ 606 A, în comuna Bălăcița și a fost provocat de un tânăr de 21 de ani, care se afla la volan sub influența alcoolului. Mai mult decât atât, tânărul nu deținea permis de conducere.

Citește și Tragedie chiar înainte de Crăciun! O artistă extrem de iubită a murit într-un accident de maşină VIDEO

În mașină se aflau patru persoane, printre care și Andrada, copila care a plecat la ceruri, chiar înainte de sărbători.

Șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat în șanț. Medicii ajunși la locul tragediei au găsit-o pe tânăra de 16 ani, pasageră în dreapta, aruncată la câțiva metri de autoturism.

Tânăra a prezentat multiple traumatisme, aflându-se în stop cardio-respirator la sosirea echipelor de intervenție. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru ea.

Poliția rutieră a fost întocmit dosare penale pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

”Pe mine această veste m-a dărâmat”

Andrada era elevă în clasa a IX-a, la un Liceul Teoretic Șerban Cioculescu din Drobeta Turnu Severin, fiind șefa clasei.

Copila a plecat la Dumnezeu, lăsând în urma ei lacrimi, durere, o familie, prieteni, colegi și cunoscuți, care, astăzi, o plâng.

Într-un moment în care fiecare dintre noi așteaptă vestea cea bună a Nașterii Domnului, o familie a primit o veste tragică, extrem de dureroasă și lipsită de nădejde. La miez de noapte, Andrada Rosalinda s-a dus spre ceruri, iar în urma ei a rămas doar amărăciune.

Mama copilei este în șoc, la fel și apropiații.

„Mă rugam la Dumnezeu să mi-o aducă la viață”, a spus femeia, șocată și îndurerată că și-a pierdut copilul.

„Trăiesc un mare șoc! Una dintre elevele de seamă din clasa mea a ales să învețe tainele nebănuite ale veșniciei și a lumii de apoi, având ca diriginte, pe unul din sfinții lui Dumnezeu, fapt pentru care o rog, să Le asculte povețele, precum mă asculta pe mine! Dumnezeu să te ierte, puiule și să te odihnească, iar nouă, tuturor, să ne aducă mângâiere și putere, râmând veșnic, în amintirea noastră!”, a spus dirigintele Andradei, profesorul Marian Gherghinescu, potrivit Observator.ro.

Între timp, mesajele de adio au început să curgă pe pagina Andradei.

„Un suflet frumos s-a ridicat la ceruri. Pe mine această veste m-a dărâmat, dar Dumnezeu a vrut să aibă un înger la El acolo sus și te-a ales pe tine. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și frumos! Te voi purta în memorie mereu!”.

„Îngerașul meu scump, unde ai plecat tu? Ai lăsat atâta durere în urma ta! Nu te vom uita niciodată! Te iubesc mult!”.

Citește și O nouă tragedie zguduie România. Ce s-a găsit în telefoanele adolescentelor care s-au sinucis la Hunedoara. Detalii cumplite din anchetă

„Încă un suflet a plecat dintre noi. De ce tocmai tu, de ce să se fi întâmplat așa? Dumnezeu să te odihnească în pace, copil frumos!”.

Copila va fi condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă, conform dorinței familiei, iar înmormântarea va avea loc după Crăciun.

Andrada avea un frate şi o soră, ambii mai mari decât ea.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Vara dă peste cap prețurile apartamentelor. Avem toate calculele
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. E ultimul avertisment: Nu spun că vine apocalipsa, dar...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'