Zanni revine în forță la Survivor All Stars: „Vreau să vin cu trofeul acasă. Scopurile mele sunt nobile”

Zanni este pregătit să se întoarcă în Republica Domninicană și să pună mâna pe premiul cel mare! Iată ce a spus artistul despre participarea sa la Survivor All Stars.
Alina Costache
26 dec. 2023, 18:45
Zanni revine în forță la Survivor All Stars: „Vreau să vin cu trofeul acasă. Scopurile mele sunt nobile”
Zanni revine în forță la Survivor All Stars: „Vreau să vin cu trofeul acasă. Scopurile mele sunt nobile”

Zanni revine pe „scena” competiției Survivor România, urmând să fie prezent în sezonul All Stars. El este mai mult decât hotărât să rămână în Republica Dominicană până la sfârșitul acestui sezon. Artistul, care, de altfel, a fost și câștigător al competiției din anul 2021, a subliniat faptul că, în prezent, se simte pregătit să facă față provocărilor ce vor apărea în această competiție.

Citește și: Zanni face acuzații grave! Alex Velea l-ar fi țepuit cu 100.000 de euro: „Sunt dezgustat că am fost păcălit”

Cu toate că a dobândit deja titlul de campion, Zanni nu subestimează nivelul de competiție din acest sezon All Stars și afirmă că nu consideră că niciunul dintre ceilalți concurenți drept adversar demn de a-i sta în cale. Cu foarte multă concentrare și un spirit competitiv de neclintit, Zanni se pregătește să reintre în competiția de supraviețuire, demonstrând că pasiunea pentru provocări și determinarea continuă să fie sursa sa principală de motivație.

De asemenea, acesta subliniază că, deși în trecut a câștigat admirația și recunoașterea publicului, acum scopul său nu mai constă doar în căutarea faimei, ci în explorarea propriilor limite și în testarea abilităților într-un mediu extrem. Astfel, întoarcerea lui Zanni în competiția Survivor România All Stars promite să ofere telespectatorilor un show de zile mari.

„3 ani de zile am reflectat asupra experienței Survivor. Cărămida care mi-a schimbat viața total, care m-a și clădit ca bărbat. Indiferent de rezultat, nu cred că am adversar în Supraviețuire, jocul în care ultimul câștigă. Am renunțat la mândrie, nu mai fug după faimă, însă vreau să vin cu trofeul acasă. Scopurile mele sunt nobile, principiile mele sunt de necontestat. După 26 de ani de frustrări și neajunsuri, am văzut că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat. Am profitat de fiecare semn și am stat departe de vicii și  superficialități. Nu știți despre mine nici muzică, nici dansuri, nici vedetisme. Despre mine știți adevărul! Sărbători fericite! Sănătate la familie!”, a fost mesajul postat de Zanni pe pagina sa de Instagram.

Zanni a câștigat „Survivor România” 2021. După mai bine de șase luni de competiție în Republica Dominicană, trofeul și premiul în valoare de 50.000 de euro au ajuns în mâinile învingătorului. Acesta a făcut primele declarații.

În marea finală din 10 iulie 2021 de la „Survivor România”, Zanni s-a duelat cu Andrei Dascălu, cel care a făcut furori la ultimul joc, a demonstrat că după luni întregi de competiție e într-o formă de invidiat. Din păcate, Andrei a primit mai puține voturi din partea publicului și a pierdut marele premiu.

Viața lui Zannidache nu a fost deloc ușoară sau mai bine spus i-a fost cumva potrivnică. Zannidache a avut noroc atunci când Alex Velea l-a luat sub aripa lui, recunoscând în el un potențial talent.

Până să ajungă să colaboreze cu Velea, tânărul a avut un parcurs greu și nu îi e teamă sau rușine să recunoască asta. Părinții lui l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia. Zannidache a crescut în condiții greu de imaginat.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache, potrivit Kanal D.

Citește si: Zanni îl desființează pe Gheboasă, după scandalul de la Untold: „Nu sunt de acord cu muzica de acest tip. Când stai pe TikTok nu poți învăța altceva”

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul din energie care a cumpărat Enel a făcut o nouă mutare spectaculoasă în România. Investiția se ridică la 700 de milioane de euro
Capital.ro
Ungurii, stăpânii Europei. Sunt imposibil de oprit: Au eșuat a treia oară
Playtech.ro
BREAKING TAS a luat prima decizie în cazul Sabrinei Voinea. Hotărâre de ultimă oră
DailyBusiness
50.000 de euro pe beneficiar! DECIZIE FINALĂ LA GUVERN
Adevarul
Cele cinci cetăți dacice din România de neuitat. Cum ajungem în cele mai misterioase locuri din Munții Carpați VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Mihaela Rădulescu îi umilește pe toți bărbații. Ce a putut să spună „diva” de la Monaco
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Toate predicțiile lui Nostradamus pentru 2024. Prima dintre ele tocmai s-a adeverit!
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Se plătesc bani direct în conturile românilor. Statul dă 10.000 de euro în plus pentru fiecare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Filmul ‘Interstellar’ va fi relansat în format Imax în onoarea celei de-a 10-a aniversări
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA! S-a AFLAT ACUM despre HARRIS și TRUMP
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!