Trapperul Rava a pus ochii pe Andreea Bostănică. Ce vrea să îi spună influenceriței: „Să îmi dea acum mesaj!”

Rava este cel mai ascultat trapper de la noi din țară, pe care milioane de tineri îl adoră. Despre viața sa personală se știu destul de multe detalii. De această dată el a dezvăluit cine este femeia din România de care este îndrăgostit.
Filip Stan
29 dec. 2023, 10:38
Trapperul Rava a pus ochii pe Andreea Bostănică. Ce vrea să îi spună influenceriței: „Să îmi dea acum mesaj!”
Trapperul Rava a pus ochii pe Andreea Bostănică. Ce vrea să îi spună influenceriței: „Să îmi dea acum mesaj!”

Tinerii din noua generație sunt de-a dreptul îndrăgostiți de trap, iar Rava este unul dintre artiștii favoriți de la noi din țară. De altfel, conform statisticilor efectuate de Spotify, la nivelul României, pe acest gen muzical, Rava a fost cel mai ascultat artist.

Citește și: La un an de la moartea lui Nosfe, vine o nouă veste – șoc! Un alt membru al trupei Șatra B.E.N.Z. e la spital, în stare gravă. „Am nevoie de oameni să îmi doneze sânge”

Despre viața personală a artistului se știu destul de multe detalii, dezvăluite chiar de el. Acesta este fiul patronului de la celebrul restaurant cu mici Cocoșatu, iar familia lui a trecut prin tragedii uriașe. Părinții lui sunt despărțiți, iar cea mai mare parte a vieții a trăit-o în Giulești, într-o casă alături de alte 13 persoane.

Floricica Dansatoarea, pe numele ei real Floarea Dragomir, are un nepot extrem de celebru, mai ales în rândul tinerilor de la noi din țară. Este vorba despre Rava, cel care, de luni bune, își menține poziția de lider în topul celor mai ascultați trapperi din România. Recent, Rava a postat pe pagina sa de Instagram un story în care se mândrește cu mătușa sa celebră.

„Cine este locul numărul unu?! Este nepotul meu Rava! Să dați follow la el. Ați înțeles? Rava este nepotul meu! Mânca-mi-ați savarina!”, a spus ea în stilul ei caracteristic în clipul postat.

Rava este rrom asumat și a vorbit de foarte multe ori despre originile sale, fără să încerce să se ascundă. Cât despre relațiile sale amoroase, cei care l-au urmărit în ultimii ani, stiu că acesta a fost în relații cu mai multe domnișoare celebre pe Instagram și Tiktok, precum Bondrix sau Anne Bâgu.

De curând, Rava a fost invitat la Porc  TV unde a dezvăluit mai multe dintre secretele sale. Printre altele el a vorbit despre cine este fata  pe care nu ar refuza-o niciodată. Întrebat pe cine  ar lua pe o insulă pustie Rava a răspuns:

„Pot să zic femei? Din România? Eu aleg din România, ia că sunt nebun. Fără supărare: pe Ruby, e altceva. Și Andreea Bostănică. Sunt retardat! Ăsta e adevărul, frate, ăsta e adevărul. Andreea Bostănică, call me, please! Mamă, dacă îmi dă mesaj înnebunesc”, a declarat Rava.

@traphighlightsromania RAVA X ANDREEA BOSTANICA??🔥🔥🔥🔥 #fyp #rava #andreeabostanica #porctv #trap #funny #romania #viral #cuplu @RAVA @Andreea Bostanica ♬ original sound – traphighlightsromania

De altfel, la întrebarea care sunt cele trei persoane pe care nu le cunoaște, dar pe care le-ar invita la ziua lui anul următor, Rava a nominalizat-o încă o dată pe Andreea Bostănică.

„I-aș chema pe Vali Spaidăr, Andreea Bostănică clar, baby și mai vreau pe cineva, pe ăla de pe Tiktok cu „daaaamn”, a mai spus acesta.

Citește și: Tatăl celebrului trapper Rava este patronul de la Cocoșatu’. A moștenit afacerea de la Ion Oiță care și-a luat viața din cauza cirozei și a datoriilor de milioane de euro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!