A vrut implanturi dentare, dar s-a trezit pe masa de operații. Cum a ajuns o româncă desfigurată de chirugii din Turcia. ”M-au vrăjit cu vorbele. Mi-au spus că merit să mă răsfăț”

O româncă stabilită în Marea Britanie trăiește coșmarul vieții ei. Femeia a ajuns să aibă probleme grave de sănătate, după ce și-a făcut operații estetice în Turcia!
Filip Stan
29 dec. 2023, 13:08
A vrut implanturi dentare, dar s-a trezit pe masa de operații. Cum a ajuns o româncă desfigurată de chirugii din Turcia. ”M-au vrăjit cu vorbele. Mi-au spus că merit să mă răsfăț”

O româncă din Oradea, stabilită în Marea Britanie, trece prin momente groaznice, după o alegere făcută. Femeia a ajuns să aibă probleme grave de sănătate, după ce și-a făcut operații estetice în Turcia!

Citește și ŞOCANT. Cum arată o femeie la trei ani după ce a fost desfigurată de un cimpanzeu GALERIE FOTO

Românca stabilită în Marea Britanie a ajuns în Turcia pentru implanturi dentare. La hotelul din Antalya la care era cazată i s-au prezentat și mai multe opțiuni de operații estetice.

Românca de 40 de ani a recurs la operațiile estetice pentru că pusese 5 kilograme, abdomenul plat dispăruse de câțiva ani, celulita se răspândea, iar ridurile îi trădau vârsta, însă în primă fază, femeia voia doar implanturi dentare, dar a fost convinsă de medici și asistente că ar avea nevoie de câteva schimbări.

„Dimineaţa veneau tot felul de asistente frumoase şi medici care organizau conferinţe în sala festivă. M-au invitat şi pe mine, am mers şi m-au vrăjit cu vorbele. Mi-au spus că aş merita să mă răsfăţ, că personalul lor medical este profesionist şi că mă pot ajuta să-mi recapăt vitalitatea”, a descris românca modalitatea prin care a fost convinsă că are nevoie de operații estetice, potrivit Bihoreanul.ro.

Românca a stat în Turcia două săptămâni, iar pe lângă implanturile dentare a optat și pentru implant mamar şi pentru blefaroplastie, adică o intervenţie pentru îndepărtarea excesului de piele lăsată a pleoapei superioare.

Pentru implanturile dentare și operațiile estetice, românca a plătit aproximativ 10.000 de lire sterline. Întoarsă în Coventry, viaţa româncei s-a schimbat radical, însă nu în sensul bun.

”Mi-au spus că nu știu cum de mai sunt în viață”

În primele zile a observat că începe să i se înnegrească sfârcul stâng. Apoi a trimis fotografii celor de la clinică şi le-a scris că nu se simte bine.

Asistentele i-au spus să se dea în continuare cu cremă. După o săptămână, timp în care din sân a început să iasă puroi, a ajuns la Urgenţe.

„M-au luat din prima, de obicei se aşteaptă câteva ore. Mi-au spus că nu ştiu cum de mai sunt în viaţă. M-au anesteziat complet, iar când m-am trezit m-au anunţat că au fost nevoiţi să îmi taie sfârcul, pentru că nu mai era irigat, era necrozat. Au urmat apoi luni de zile în care n-am mai putut lucra”, a povestit femeia.

Românca susține că după toată această experiență s-a ales cu o stimă de sine scăzută, cu traume, frici şi un sân desfigurat.

Citește și O femeie a fost desfigurată de iubitul ei care a bătut-o cu un furtun de irigație și cu încărcatorul telefonului

De la medicii britanici, la care mai merge o dată la trei luni pentru control, a aflat că ar putea face o operaţie de reconstrucţie a mamelonului, dar încă îi este frică de o nouă intervenţie.

Femeia susține că nu este dispusă să meargă în instanță, șansele de a obține daune fiind mici.

„Avocaţii sunt scumpi aici, iar problema şi mai mare e că Turcia nu este în Uniunea Europeană. Ei (cei de la clinică – n.r.) sunt acoperiţi cu tot felul de acte şi ar dura ani de zile”, a declarat femeia, resemnată.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ora ideală la care să folosești aerul condiționat sau mașina de spălat rufe ca să consumi mai puțin curent. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă vestea! Românii vor putea merge în SUA fără vize mai repede decât era de așteptat
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
BREAKING | Alex Bodi și iubita lui, REȚINUȚI de Poliția de Frontieră, înainte de a urca în avionul de Mykonos!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Percheziții în masă acasă la suspectul crimei din Brăila și la rudele sale! Anchetatorii caută obiecte care ar putea să aibă legătură cu uciderea dentistei
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
ANM a emis un Cod galben de instabilitate atmosferică pentru miercuri
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!