Horoscop Camelia Pătrășcanu. Venus în Săgetător aduce greutăți pentru două zodii, chiar înainte de Revelion

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Venus intră în Săgetător pe 29 decembrie 2023, fenomen care aduce greutăți pentru două zodii, la final de an.
Alina Costache
29 dec. 2023, 17:40
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Venus în Săgetător aduce greutăți pentru două zodii, chiar înainte de Revelion
Horoscop Camelia Pătrășcanu, Venus în Săgetător

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Totul despre tranzitul planetei Venus în Săgetător, fenomen care debutează ă 29 decembrie 2023,

Horoscop Camelia Pătrășcanu, Venus în Săgetător

Tranzitul se va încheia pe 23 ianuarie, iar prezența lui Venus este una complicată, pentru că formează aspecte tensionate când cu Saturn, când cu Luna Neagră. Se pune accent pe nevoia de iubire, de afecțiune. Ne preocupă să știm care e suprafața de contact între conștiință, regulile după care ne ghidăm și moralitatea celor din jur.

Berbec

Berbecii trebuie să fie atenți la deciziile pe care le iau și cum le implementează. Sunt reflecții legate de valorile și obiectivele lor, cum e mai bine să aleagă, care sunt valorile lor. Pot căuta persoane cu care să vorbească aceeași limbă. Au nevoie să găseacă un guru, un îndrumător.

Taur

Venus aduce pentru Tauri dibacitate în a apăra lucrurile pe care vor să le păstreze. Poate fi vorba și de valori intelectuale, morale. Vor să rețină în viața lor anumite crezuri, lucruri pe care pun preț. Dacă vorbim de lucruri materiale, Taurii trebuie să fie atenți la lege.

Citește și: EXCLUSIV Horoscop 2024, cu Camelia Pătrășcanu. Zodiile care neglijează planul sentimental și se axează mai mult pe partea financiară

Gemeni

Gemenii au Venus care vorbește de relații, de iubire, o iubire care e clarificată, dezbătută. Mercur, planeta lor, e în retrogradare, și pot avea discuții deschise și nu neapărat plăcute. Vor avea tot felul de revelații.

Rac

Racii au parte de multe reflecții legate de cât ajutor să dea și cum. Tema de anu risipi mărgăritarele e preocupantă pentru ei. Totodată, pot avea grijă bună pentru sănătate prin schimbarea optigii legată de vindecare.

Leu

Leii îl au pe Venus în zona iubirii și a aventurilor. Vor să facă lucrurile care îi pasionează, să se ocupe de hobby-uri sau de oamenii care le fac cu ochiul. Trebuie să aibă măsură, să nu regrete că nu și-au putut satisface o plăcere.

Fecioară

Fecioarele au agitație în casă. Nici bine nu trec sărbătorile și parcă își caută locul. Unele din Fecioare sunt puse pe ordonat, curățat, spălat. Venus le întoarce la cuibul lor. E semn că pot spune lucruri care nu le plac celor din jur.

Balanță

Venus e foarte animat pentru Balanțe. Aduce drumuri, călătorii, vorbe multe cu diverse persoane. Fac activități în folosul altora. Rămâne de decis dacă îi vor ajuta chiar pe toți. Poate nu pun mâna la treabă, dar sfaturi vor da.

Scorpion

Scorpionii au o perioadă cheltuitoare. Au avertizări legate de cheltuială încă din 23 decembrie. Parcă le arde degetele să intre în pușculiță. Dacă ar putea să amâne niște cheltuieli, ar fi bine să o facă.

Săgetător

Săgetătorii pot descoperi că lucrurile bune pe care le-au făcut cu tact, cu iubire nu dau rezultate. Nu obțin prin drăgălășenia lor lucrurile pe care le doresc. Ar putea să și înțeleagă de ce, le pică fisa. Fie n-au făcut când trebuie, față de cine trebuie. Mai curând stilul lor e pus în discuție.

Citește și: EXCLUSIV Astrologul Camelia Pătrășcanu le-a citit în stele posibililor candidați la prezidențiale. Cine are șanse mari să fie viitorul președinte al României

Capricorn

Capricornii au și ei un Venus în Săgetător care îi ajută să se extragă. Iubirea se exprimă la ei prin dorința de a nu fi bătuți la cap. Alți Capricorni stau pe margine și observă mai atent tot ce mișcă în jur, ce iubesc cei din jurul lor, ce le place.

Vărsător

Vărsătorii au deschidere pentru comunitate, grupuri de oameni. Ca să fie în rând cu lumea, însă, cheltuiesc cam mult. Trebuie să facă niște eforturi, chiar și fizice: pregătiri, gospodăreli. Relația cu prietenii sau apropiații poate fi un pic tensionată. Au sentimentul că trebuie să lase de la ei, să facă după cum vor alții.

Pești

Peștii au un Venus care aduce o nevoie de glorie sau glorificare, dar mai curând e vorba de a ieși în evidență. Tensiunile indică faptul că se dau prea mult peste cap, că se străduiesc să fie în top.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Ce apare pe alcooltest după ce mănânci un corn cu șampanie. Surpriza uriașă de care a avut parte un român după un experiment
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Al Treilea Incident de Zbor la Joasă Altitudine pentru Southwest Airlines în 2023
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!