Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii: „Trebuie să vreau și eu, și ea”

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii. Ambii sunt iubiți de public pentru cariera lor muzicală, dar sunt apreciați pentru povestea lor de dragoste. Cei doi și-au unit destinele anul trecut, iar de atunci nu dau din casă nimic despre prababilitatea de a deveni părinți.
Alina Costache
29 dec. 2023, 21:35
Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii:
Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii. Sunt tineri, frumoși, au o carieră înfloritoare și formează unul dintre cele mai iubite cupluri din muzica populară. Cei doi au declarat că își doresc să devină părinți, însă nu forțează nimic, ‘când o să vrea Dumnezeu’.

Citește și: Valentin Sanfira și Codruța Filip, anunțul făcut la un an de la căsătorie: „În momentul în care ai o neliniște sufletească, nici lucrurile nu îţi ies aşa cum trebuie”

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii

Răspunsul este când vrea Dumnezeu și când e momentul„, a spus Codruța. „Trebuie să vreau și eu, și ea. Nouă ne plac copiii, iubim copiii, dar când e să vină, vin.

Din când în când, eu mai sunt tătic cu jumătate de normă pentru nepoatele mele. Și nu știu cum se întâmplă, că și prietenii noștri care au copii, când vin acasă la noi, ăștia mici trag la mine. Și eu îi mai pasez, că mă joc cu ei o jumătate de oră, o oră, maxim„, a completat și Valentin Sanfira, pentru Cancan.ro.

În noaptea dintre ani, amândoi o să muncească, fiecare în altă parte, însă, imediat după, se întâlnesc și vor pleca spre Moldova, acolo unde au evenimente: „Cântăm amândoi, fiecare în câte un colț al Bucureștiului și nu numai, ne întâlnim la 5 dimineața. Apoi plecăm spre Moldova, că avem și pe 1 ianuarie două evenimente„.

Suma enormă plătită de Valentin Sanfira pentru operația din Italia

Valentin Sanfira a fost victima unui accident ce ar fi putut să se sfârșească tragic, în timp ce se afla într-o vacanță în Italia. Artistul a suferit o fractură gravă la femur, ajungând la spital în stare gravă. Medicii, însă, deși au văzut în ce stare se află acesta, au refuzat să îl opereze până ce contravaloarea intervenției nu a fost achitată.

Potrivit artistului, medicii italieni s-au arătat indiferenți la starea și durerile atroce pe care le acuza. Ba chiar au refuzat să îl opereze până ce nu a fost achitată contravaloarea intervenției. A fost transferat de la un spital la altul și i s-a spus chiar că va fi trimis în România pentru tratament dacă nu va plăti operația înainte. Timp de zeci de minute acesta a fost în fibrilații, iar din cauza durerilor foarte mari, chiar a suferit și un atac de panică manifestat prin imposibilitatea de a mai respira normal.

Astfel, după un chin îndelungat, Valentin Sanfira a sunat la bancă pentru a solicita transferul sumei de 10.000 de euro în contul spitalului italian. Atât a fost nevoit să scoată artistul din buzunar pentru a-i fi salvat piciorul și abia atunci medicii au decis să îi administreze un calmant.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...