EXCLUSIV Mitică Dragomir, despre incendiul de la Ferma Dacilor: „Nu se poate ca 5-6 focare să plece deodată. Plus că, în HoReCa, doi oameni câştigau nemaipomenit: Dinicu şi Pescobar”

Invitat în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, Dumitru Dragomir a vorbit despre tragedia de la Ferma Dacilor şi a dezvăluit faptul că, deşi nu a ajuns acolo, nenumăraţi prieteni de-ai lui au fost cazaţi la pensiunea care a fost mistuită de flăcări.
Alina Costache
29 dec. 2023, 23:01
EXCLUSIV Mitică Dragomir, despre incendiul de la Ferma Dacilor:

Mitică Dragomir se declară în deplin acord cu criminalistul Tudorel Butoi, care a lansat ipoteza că focul a fost pus, dat fiind faptul că mai multe focare au izbucnit simultan.

„Păi au fost legate pe ață? Să ia foc unul după altul… Nu. Au fost, probabil, puse„, spunea Tudorel Butoi la scurt timp după ce Ferma Dacilor a fost mistuită de flăcări.

Citeste si EXCLUSIV Dumitru Dragomir, scenariu exploziv pentru alegerile prezidențiale: ”Vine unu fixat de afară și ăla câștigă. Regele Charles, când a venit în România, s-a întâlnit cu un singur om”

Nu am vorbit in viata mea si nu am fost niciodata acolo, dar am foarte multi oameni care s-au dus acolo si se manca cel mai bine pe o raza de 500 de km. Am fost aseara cu peste 10 oameni la restaurant si toti fusesera acolo.

Eu pana mor iau de bun ce a zis domnul Butoi, cel mai mare criminalist al Romaniei. Nu se poate ca 5 sau 6 focare sa plece deodata. Plus ca, in HoReCa, doi oameni castigau nemaipomenit: asta si Pescobar. Si amandoua au luat foc.

Pai cum, nene, moare unu aici si altul la 40 de metri. Va spun asa: se leaga de aprobari. Pai va spun ceva in premiera: stiti ca Arena Nationala nu are aviz ISU?

Si nu poate sa ii dea niciodata, pentru ca constructorul a desfiintat scarile care urca din parcare in tribuna. Daca ia foc o masina, fumul omoara pe toata lumea. E unic in lumea asta. Stau toti la coada 200 de metri, ca sa urce intr-un lift, ca nu sunt scari.

Citeste si EXCLUSIV Piedone, după incendiul de la Ferma Dacilor: „Nu poate să fi fost un foc aşa instantaneu. E nevoie de o …

Dar vreau sa spun condoleante celor pieriti si oricum el a platit cel mai scump, nu e nici condamnarea la moarte mai mare decat sa iti pierzi copilul. Toata lumea il condamna. Eu nu am dreptul, ca nu il cunosc, dar legea spune ca daca eu ma duc si cer un aviz si nu primesc raspuns in 30 de zile, atunci devine aprobat. Asa spune legea. Daca asta o fi depus toate hartiile si primaria nu i-a raspuns si a intrat in legalitate?”, a spus Dragomir, în exclusivitate la România TV.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Comuna din România unde au fost ascunse sute de tone de aur. Tunelurile spectaculoase duceau spre cea mai mare comoară a țării noastre
Capital.ro
Acord Rusia-Ucraina. Zelenski a făcut chiar el anunțul ISTORIC: Sunt recunoscător
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
ALERTĂ! A apărut o mutație devastatoare a SARS-CoV-2
Adevarul
EXCLUSIV Zonele din România unde vom fi mai feriți de temperaturi extreme. Expert român din Germania: „Decizia de a migra depinde de fiecare”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Satul care îi atrage pe tineri ca un magnet. Vin aici ca la pelerinaj
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Cât a plătit o româncă pentru un sejur de 7 nopți într-un hotel 'ultra all inclusive', de cinci stele, din Turcia
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Rămân fără cardurile de alimente. Ce pensionari nu mai iau 250 lei din septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
SUA ar putea ridica vizele pentru români din 2024
MediaFlux
România INTRĂ în SCHENGEN. S-a ANUNȚAT termenul FINAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...