Simona Halep, apariția care a tăiat respirația tuturor. Unde și cu cine s-a afișat sportiva: „Când am văzut numele, am zis că e o coincidență”

Simona Halep a avut o apariție care a lăsat pe toți cei care au văzut-o muți de uimire. Sportiva și-a luat mama și a plecat la Sibiu, acolo unde se pregătește temeinic pentru noaptea dintre ani.
Alina Costache
30 dec. 2023, 23:28
Simona Halep, apariția care a tăiat respirația tuturor. Unde și cu cine s-a afișat sportiva: „Când am văzut numele, am zis că e o coincidență”
Simona Halep, apariția care a tăiat respirația tuturor. Unde și cu cine s-a afișat sportiva: „Când am văzut numele, am zis că e o coincidență”

Simona Halep a avut o apariție surprinzătoare la un salon de înfrumusețare din Sibiu, oraș în care va petrece Revelionul alături de familia sa. Clienții și angajații salonului de înfrumusețare au rămas surprinși când au văzut-o pe Simona intrând în clădire.

Citește și: Simona Halep, acuzaţii şocante după ruptura de Patrick Mouratoglou. Adevărul despre dopaj: „Mi-a distrus cariera de 25 de ani!”

Simona Halep, apariție surprinzătoare la Sibiu

Simona Halep a plecat la Sibiu cu familia pentru petrecerea de Revelion și s-a pregătit pentru acest eveniment la un salon din Sibiu. Alături de mama ei, sportiva s-a răsfățat și s-a lăsat pe mâinile specialiștilor în înfrumusețare.

„Și-a făcut programare pe o platformă online. Bănuiesc că a studiat în prealabil unde vine. A fost împreună cu mama ei. Mama ei la coafor, iar Simona la cosmetică. Am fost super surprinsă să o văd. Când am văzut numele pe agendă am crezut ca este doar o coincidență de nume. Este un om extraordinar de frumos Simona Halep!”, a declarat patroana salonului, potrivit sibiuindependent.ro.

Simona Halep, apariția care a tăiat respirația tuturor. Unde și cu cine s-a afișat sportiva: „Când am văzut numele, am zis că e o coincidență”

Și dacă mulți ar crede că Simona Halep nu mai produce bani de când a fost suspendată în contextul scandalului de dopaj, alta este de fapt povestea. În vârstă de 32 de ani, fostul număr 1 mondial la tenis nu se plânge deloc de lipsa banilor. Recent, Simona Halep și-a vândut vila din Snagov și deloc pe un preț pentru orice buzunar. Nu mai puțin de 4,4 milioane de euro a cerut tenismena pentru proprietatea de lux ce i-a fost cămin ani buni.

Pe site-ul agenției imobiliare pe care a apărut anunțul de vânzare din luna noiembrie 2023 se specifică „proprietate vândută” în dreptul vilei din Snagov. Și deși sportiva a cerut suma enunțată mai sus, aceasta poate fi diferită. Cert este că o sumă consistentă i-a intrat în cont Simonei Halep, care însă așteaptă procesul de la TAS în privința cazului de dopaj în care e implicată.

Citește și: Boala teribilă cu care a fost diagnosticată Simona Halep în plin proces de dopaj. „Îmi provoacă dureri foarte severe!”

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Invazie de alge pe litoralul românesc
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?