Alexia și Aris Eram, luați la mișto pe internet după eșecul din America Express: „Au luptat pentru 30.000 de euro, banii lor de buzunar pe o săptămână”

Alexia și Aris Eram au pierdut la limită competiția America Express, iar internauții au pus tunurile pe ei. Un filmuleț de pe internet arată cum sunt ironizați copiii Andreei Esca.
Alina Costache
31 dec. 2023, 12:24
Alexia și Aris Eram, luați la mișto pe internet după eșecul din America Express: „Au luptat pentru 30.000 de euro, banii lor de buzunar pe o săptămână”
Alexia și Aris Eram, luați la mișto pe internet după eșecul din America Express: „Au luptat pentru 30.000 de euro, banii lor de buzunar pe o săptămână”

Alexia și Aris Eram au format una dintre cele mai plăcute și ambițioase echipe din America Express. Din păcate, nu au reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro, pierzând în fața echipei formate din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, însă au câștigat simpatia publicului.

Citește și: Câți euro au câștigat Aris și Alexia Eram pentru participarea la America Express. Suma este fabuloasă

Alexia și Aris Eram, luați la mișto după pierderea competiției

În urmă cu o zi, pe pagina de TikTok a lui Aris Eram a apărut un filmuleț în care apare comediantul George Tănase în timpul unui număr special prezentat la iUmor. Costumat în femeie, actorul a vorbit despre prestația copiilor Andreei Esca în America Express.

„I-am avut și pe Alexia și Aris. Pentru prima dată în istoria America Express am avut o echipă de străini, în sensul că sunt d ela alt post. Dragii de ei. Ei au îmbogățit mult sezonul acesta, din mai multe puncte de vedere. Am învățat înjurături în franceză, am învățat noi moduri de a te oftica, am învățat că e important să lupți pentru 30.000 de euro, deși sunt banii tăi de buzunar pe o săptămână, totuși te ții tare acolo. Și cred că cel mai important, am învățat că indiferent câte exerciții de dicție auzi acasă, R-ul e o literă grea, e foarte greu să o pronunți”, a fost roast-ul lui George Tănase la adresa Alexiei și lui Aris Eram.

@aris_eram AMERICA EXPRESs #antena1 #americaexpressromania #asiaexpressromania #tvshow #realityshow #irinafodor #fy #foryou #followme #romania ♬ sunet original – Aris Eram

După marea finală din America Express, nu puțini au fost cei care au fost de părere că, de fapt, copiii Andreei Esca ar fi trebuit să câștige, și nu cele două influencerițe, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Cei doi au cucerit inimile telespectatorilor, demonstrând că merită să fie pe podium.

„Bravo Alexia și Aris, îmi pare sincer pentru voi… ați fi meritat premiul cel mare…”/ „ Felicitări Alexia și Aris! Voi sunteți învingătorii!”/ „Felicitari Aris, Alexia, voi sunteți adevărații câștigători”/ „Felicitări Alexia și Aris, sunteți și voi câștigătorii. Bravo copii isteți și competitivi”/ „O finală câștigată de cine nu mi-a plăcut în acest sezon!! Pentru mine frații sunt câștigătorii acestei ediții! Felicitări Alexia și Aris!”/ „Victoria echipei formate din Alexia și Aris ar fi fost o adevărată poveste de succes…”, sunt doar o parte dintre comentariile din online adresate celor doi.

Citește și: Reacția Andreei Esca, după ce Alexia Eram și Aris au pierdut finala ”America Express”. ”Ei sunt câștigătorii mei”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Raed Arafat: Legislația privind securitatea la incendiu a mașinilor electrice este deficitară
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!