MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI: „O veche povară stă pe umerii tăi”

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
Filip Stan
02 ian. 2024, 07:17
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI:

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI. Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 1-7 ianuarie 2024.

Mesaj de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

COPIII AU UN ROL IN VIATA TA

„Conexiunea ta cu copiii este parte din misiunea ta divina in aceasta viata.”

Zanele iubesc copiii si au incredere in ei pentru ca au credinta foarte pura si motivatiile lor sunt total lipsite de ego. Acest mesaj iti arata faptul ca tu ai o conexiune speciala cu copiii. Pe masura ce vei citi si mesajele suplimentare, observa care dintre ele iti suna si il simti ca profund adevar al tau. Fii atent la semne si la sentimentele intuitive legate de subiectul copiilor in aceste zile, pentru ca Universul iti livreaza mesaje.

Horoscop ianuarie 2024, cu Camelia Pătrășcanu. Nativii care fac schimbări importante pe plan profesional

Alte interpretari: scopul vietii tale implica sa muncesti cu copiii, deci fa-o cu iubire si devotament total ; energia graviditatii te inconjoara ; un copil din Ceruri iti trimite mesaje de iubire ; tu ai conexiuni speciale cu copiii indigo, cristal sau curcubeu ; copilul tau interior are nevoie sa se joace.

Mesaj de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

O DATORIE TI SE RIDICA DE PE UMERI

„O veche povara sau un obicei care te indatoreaza si impovareaza se ridica de pe umerii tai si din viata ta”

Acest mesaj semnaleaza ca o schimbare impresionanta in situatia ta financiara este foarte posibila. Ai luat o decizie clara sa fii liber de orice fel de datorie iar Universul iti raspunde intr-o maniera blanda. Ti se ofera oportunitati sa iti reduci orice forma de datorie, inclusiv sa primesti noi venituri sau sa gasesti noi cai de a le obtine in viitor precum si ghidare interna despre a reduce cheltuielile care nu sunt necesare. Pe masura ce urmezi aceste calauziri, situatia ta financiara se va imbunatati rapid.

Cele 5 mesaje despre anul 2024 de la îngeri. 2024 – anul care schimbă tot! Ce energii ne aşteaptă, oportunităţi şi provocări

Alte interpretari: ia o decizie ferma sa fii liber de orice fel de datorii iar Universul iti va raspunde ; diminueaza cheltuielile prin intermediul cardurilor ; intreaba-te la fiecare cumparatura daca iti este cu adevarat necesara sau este doar luata dintr-un impuls de moment ; sa stii ca meriti sa fii fara datorii si poti fi asa ; ia initiativa sa iti diminuezi obiceiul de a cumpara prea multe si plateste cu cash orice, iar daca nu ai cash nu cumpara ; doneaza 10% din veniturile tale ; vei primi o oportunitate financiara ; afirma des faptul ca Dumnezeu este adevarata sursa pentru veniturile tale iar Dumnezeu vrea sa ai.

Mesaj pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O DORINTA TI SE VA IMPLINI

“Ceea ce ai cerut se indreapta spre tine ca sa se manifeste.”

Zanele stiu cum sa manifeste in mod magic toate nevoile si dorintele lor materiale si deasemenea stiu sa asiste oamenii sa isi implineasca dorintele, asa cum te ajuta si pe tine acum. Acest mesaj iti transmite faptul ca zanele sunt foarte incantate sa te ajute ca o dorinta sa iti devina reala la momentul perfect potrivit divin. Ele lucreaza in cooperare cu toate fortele Universului si cu energiile necesare dar si tu poti ajuta trimitand rugaciuni pentru a se manifesta rapid acest flux in viata ta. Ramai in stare centrata si de pace cat de mult posibil intrucat negativitatea, indoiala, frustrarea, nerabdarea iti pot bloca dorinta. Iesi in natura des ca sa iti mentii spiritul activ si conectat cu energiile magice de bucurie si recunostinta, principalele care te ajuta sa ajungi la dorinta ta.

Alte interpretari: cineva drag planifica o surpriza pentru tine ; gandurile tale se manifesta in plan real foarte rapid, deci asigura-te ca rugaciunile tale in tacere si cuvintele pe care le rostesti sunt aliniate cu dorintele tale si nu cu fricile tale ; ai incredere in Univers ; mentine treaza o stare de minunare in fata a tot ce este minunat in aceasta viata.

Mesaj pentru nativii din zodia RAC (21 iunie – 22 iulie)
TU AI PUTEREA NECESARA!

“Foloseste-ti abilitatile ca sa rezolvi o situatie. Chiar poti !”

Primesti acest mesaj ca o reamintire ca esti cu mult mai puternic decat realizezi. Poate ca te-ai simtit victimizat in ultimul timp. Ei bine, zanele vor ca tu sa stii ca indiferent ce varsta ai, educatie, sex, pregatire, tu ai o putere personala incredibila. Desi zanele sunt creaturi divine foarte mici, ele canalizeaza forta lui Dumnezeu si a Universului ; la fel poti face si tu ca sa rezolvi orice aspect te preocupa, sa te vindeci sau sa manifesti o nevoie materiala. Tot ce ai de facut este sa crezi.

Alte interpretari: da drumul invinovatirii altora, cauta solutii ; condu energia vindecatoare universala prin palmele tale si pune-le pe corp acolo unde ai nevoie ; implica-te in exercitii fizice care sa te intareasca ; urmeaza-ti ghidarea interioara ca sa rezolvi o situatie ; fii activ pentru orice subiect care este foarte drag inimii tale ; rosteste-ti adevarul in fata altora.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Ce apare pe alcooltest după ce mănânci un corn cu șampanie. Surpriza uriașă de care a avut parte un român după un experiment
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Al Treilea Incident de Zbor la Joasă Altitudine pentru Southwest Airlines în 2023
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!