Iluzia optică pentru cei mai inteligenți oameni. Reușești să găsești perechea diferită de pahare de șampanie în câteva secunde?

O nouă iluzie optică provoacă bătăi de cap internauților. Aceștia au fost puși la grea încercare la început de 2024 cu o iluzie optică cu tematică de sărbătoare.
Alina Costache
03 ian. 2024, 17:27
Iluzia optică pentru cei mai inteligenți oameni. Reușești să găsești perechea diferită de pahare de șampanie în câteva secunde?

Iluzia optică pentru cei mai inteligenți oameni. În ultima vreme, în mediul online putem să găsim o colecție uriașă și în continuă creștere de teste de inteligență. Aceste puzzle-uri sunt create în așa fel încât să ne pună la încercare atenția la detalii, perspicacitatea, imaginația, logica și viteza de reacție, ceea ce le face să fie un antrenament excelent pentru creier.

Citește și Test IQ pentru adevăratele genii. Unul dintre cei trei bărbați tocmai a furat. Găsește făptașul în 10 secunde

Iluzia optică pentru cei mai inteligenți oameni. Găsește perechea diferită de pahare de șampanie în 5 secunde

Găsim tot felul de puzzle-uri, iluzii optice, teste de inteligență, prin care ne putem la încercare capacitățile intelectuale.

Recent internauții au fost induși în eroare de o imagine în care apar mai multe perechi de pahare cu șampanie. Testul pare simplu la prima vedere, însă atunci când încerci să găsești răspunsul corect lucrurile se complică. Ai impresia că poți reuși în cinci secunde să dai răspunsul, însă e mai greu decât ai crede.

Vrei să încerci și tu? Înainte de toate, pornește cronometrul ca să vezi cât de repede ai venit cu răspunsul corect. Apoi, încearcă să găsești perechea diferită de pahare de şampanie înainte să expire timpul.

Rezolvare

Perechea de pahare ce nu seamănă cu celelalte din imagine este în colțul din dreapta-sus a desenului, pe rândul al doilea, așa cum se observă în ultima imagine din galeria foto de mai sus.

Citește și Cel mai greu test de iluzie optică. Dacă reușești să descoperi diferența în doar 10 secunde ești un geniu

Ce este un test IQ?

IQ-ul reprezinta coeficientul de inteligenta si este in esenta un scor utilizat pentru a determina cat de inteligenta este o persoana in comparatie cu restul populatiei. Desigur, un test IQ nu este 100% exact si doar face o incercare, ca orice test standardizat, de a face o masurare corecta.

Aceasta masuratoare este coeficientul IQ rezultat si aceste scoruri sunt adesea folosite ca baza pentru a sti daca o persoana este doar inteligenta sau un geniu total. De cele mai multe ori aceste scoruri reprezinta o masurare corecta a inteligentei, facandu-le sa fie foarte interesante pentru cei care doresc sa stie cum se situeaza in comparatie cu cele mai mari minti ale tuturor timpurilor sau doar cu alte persoane obisnuite.

Coeficientul mediu IQ este de aproximativ 100. Bineinteles, acest lucru este supus variabilitatii in timp, si nu este altceva decat o regula constanta. Cu toate acestea, daca faceti un test IQ si scorul este peste 100, atunci va situati peste media majoritatea oamenilor.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!