Laura Giurcanu se răsfață în Zanzibar la început de an. Cu cine a plecat influencerița în Africa. Nu, nu este cu Aris Eram

Laura Giurcanu se răsfață în Zanzibar la început de an. După ce a câștigat America Express, împreună cu Sânziana Negru, influencerița și-a luat o binemeritată vacanță exotică, departe de frigul din România. Toată lumea se aștepta să o însoțească și iubitul ei, Aris Eram, însă el a rămas acasă.
Alina Costache
06 ian. 2024, 11:23
Laura Giurcanu se răsfață în Zanzibar la început de an. Cu cine a plecat influencerița în Africa. Nu, nu este cu Aris Eram
Laura Giurcanu se răsfață în Zanzibar la început de an

Laura Giurcanu se răsfață în Zanzibar la început de an. Influencerița a avut parte de aventura vieții ei pe Drumul Soarelui, în cadrul competiției America Express, pe care, de altfel a și câștigat-o alături de prietena ei, Sânziana Negru. Se pare că este în continuare dornică de aventuri și experiențe în locuri exotice. Drept urmare, a decis să plece la început de 2024 într-o vacanță exotică.

Citește și: Laura Giurcanu, detalii bombă despre noapte petrecută în compania lui Aris Eram: „Am dormit împreună. Eram leșinați, eram murdari”

Laura Giurcanu se răsfață în Zanzibar la început de an

Influencerița a postat o serie de imagini din vacanță. Chiar dacă majoritatea urmăritorilor ei se așteptau să plece în Africa alături de Aris Eram, ea a decis să fie însoțită de sora ei și o prietenă. Nu știm dacă fiul Andreei Esca nu a fost invitat sau pur și simplu, nu a putut să meargă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca (@biancagiurcanu)

Laura Giurcanu a răbufnit după ce a câștigat America Express 2023. Influencerița a reușit să facă istorie la America Express după ce a câștigat finala alături de Sânziana Negru. Cu toate acestea, sunt lucruri care au dezamăgit-o profund și au făcut-o să reacționeze.

Dacă tot am câștigat aseară America Express și sunt mai mulți oameni care se uită pe stories, mai mulți decât de obicei și e mai multă atenție pe noi, mi se pare o oportunitate extraordinară să deschid un subiect care îmi stă pe limbă. Pur și simplu, nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta, deși știu că o să stârnească foarte multe discuții.

Am observat de-a lungul etapelor că am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat, lucru care nu doar că nu s-a întâmplat în nicio altă echipă, dar la noi a fost focusul principal al oamenilor”, spune Laura Giurcanu.

Faptul că este înaltă a fost unul dintre subiectele aduse în discuție de internauți. ”S-a discutat foarte mult de felul în care arătăm. Laura e prea înaltă, prea înaltă pentru ce?, Sânziana e scundă, diferența de înălțime dintre noi două…

Că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok, pentru că nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta. Ni s-au spus lucruri care în mod normal nu ar fi spuse niciunui bărbat vreodată. Oricum, oamenii nu vorbesc despre fizicul bărbaților. Băi, dar în felul ăsta?!”, a mai spus ea pe rețelele de socializare după ce a câștigat America Express.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...