Metode alternative de tratare ale afecțiunilor locomotorii! Trei destinații balneare din Ungaria ideale pentru persoanele care confruntă cu boli ale oaselor, mușchilor și articulațiilor

În ultimii ani, tot mai mulți tineri au început să se confrunte cu diverse boli ale aparatului locomotor, care în urmă cu câteva decenii erau considerate ca fiind specifice vârstei a treia. Indiferent de vârstă, cele mai frecvente afecțiuni ale oaselor sunt reumatismul, artrita, sciatica, scolioza și osteoporoza. În ceea ce privește sistemul muscular cele mai întâlnite probleme sunt crampele și durerile musculare și în unele cazuri atrofierea musculară. Pe lângă tratamentele clasice studiile au arătat că aceste probleme locomotorii pot fi tratate și prin metode alternative. Noi am descoperit trei destinații balneare din Ungaria ce fac parte din rețeaua Adventor Hotels, ideale pentru persoanele care confruntă cu boli ale oaselor, mușchilor și articulațiilor.
Alina Costache
07 ian. 2024, 20:40
Metode alternative de tratare ale afecțiunilor locomotorii! Trei destinații balneare din Ungaria ideale pentru persoanele care confruntă cu boli ale oaselor, mușchilor și articulațiilor
Metode alternative de tratare ale afecțiunilor locomotorii!

Metode alternative de tratare ale afecțiunilor locomotorii! Din cauza posturii defectuoase, a orelor lungi petrecute pe scaun, la birou, dar și a lipsei de activitate fizică, tot mai mulți oameni se confruntă cu dureri cronice de spate și de afecțiuni ale coloanei încă de la vârste timpurii. Dacă în urmă cu câțiva ani buni, aceste boli și făceau apariția după vârsta de 60 de ani, în prezent, ele se propagă la din ce în ce mai mulți tinerii sub 30 de ani.

Citește și Topul celor mai accesibile și rafinate centre de wellness și SPA din Ungaria. Aici vei avea parte de răsfăț și experiențe de relaxare inedite

Metode alternative de tratare ale afecțiunilor locomotorii!

Specialiștii atrag atenția că o dată cu trecerea timpului discurile intervertebrale, respectiv țesuturile moi care absorb șocurile și presiunea de la nivelul coloanei se tocesc și se degradează, iar cartilajul se roade, din acel moment oasele frecându-se unul de celălalt generează dureri atroce.

Din fericire, ca de fiecare dată miracolul vine de la natură prin stațiunile balneare, unde aceste afecțiuni pot fi tratate.

Cea mai cunoscută metodă alternativă de tratare a problemelor oaselor si articulațiilor este fizioterapia. În funcție de afecțiunea tratată, medicul specialist este cel care recomandă durata și frecvența unor astfel de tratamente.

O ală metodă care va da rezultate în cazul durerilor de oase este terapia cu lumină bioptron, asemănătoare cu lumina razelor de soare. Această procedură este extrem de eficientă în tratarea reumatismului.

În cazul durerilor de spate, terapia cu nămol face minuni. La această procedură pot apela și cei care suferă de artrită, osteoporoză sau reumatism.

De asemenea, durerile de spate, tensiunea sau inflamarea țesutului muscular, durerile cervicale, cele ale umerilor, dar și artrita pot fi tratate prin balneoterapie. În acest ca, specialiștii spun că rezultate foarte bune dau și reflexoterapia, acupunctura, presopunctura, dar și terapia cu venin de albine.

Pentru tratarea durerilor musculare, masajul este procedura perfectă. Specialiștii le recomandă celor care se confruntă cu astfel de probleme să apeleze la masaje de relaxare, dar și la masaje yumeiho deoarece ameliorează atrofierea mușchilor, precum și bolile reumatice.

În cazul reumatismului cronic, a osteoporozei, dar și a patologiilor coloanei vertebrale se recomandă thalassoterapia adică vindecarea prin apa de mare.

Totodată, sauna cu infraroșu li se recomandă celor care au probleme cu oasele și articulațiile și asta pentru că ele și-au demonstrat eficiența în tratarea durerilor musculare și articulare, precum și a reumatismului.

Trei destinații balneare din Ungaria ideale pentru persoanele care confruntă cu afecțiuni locomotorii

Pentru că știm cât de importantă este sănătatea, noi am făcut mai multe studii pe piața de spa și wellness și am descoperit trei destinații balneare din Ungaria ce fac parte din rețeaua Adventor Hotels, ideale pentru tratarea bolilor oaselor, mușchilor și articulațiilor. Aici conceptul de lifestyle și sănătate, precum și cel de includere a unor practici și tratamente ce țin de wellness și prevenție, sunt la loc de cinste.

Greenfield Hotel Golf & Spa Superior

Unul dintre locurile inedite, perfecte pentru tratarea acestor afecțiuni este Greenfield Hotel Golf & Spa Superior, o stațiune balneară atipică pentru că este atât de wellness, cât și golf.

Situat la 200 de kilometri de Budapesta, în Bükfürdő, inima regiunii termale din vestul Ungariei, renumită pentru izvoarele sale curative, hotelul Greenfield a trecut în ultimii ani prin mai multe renovări, căpătând un aspect cu totul și cu totul deosebit.

Înconjurat de 100 de hectare de terenuri de golf, hotelul o capacitate de 207 camere moderne care răspund nevoilor tuturor categoriilor de turiști.

Trebuie să menționăm faptul că centrul de spa și wellness le pune la dispoziția oaspeților aflați în căutarea relaxării numeroase tratamente de spa, dar și de răsfăț.

Centrul de spa și wellness din cadrul Greenfield Hotel Golf & Spa Superior cu o suprafață totală de 3.500 de metri pătrați de zonă proprie de wellness şi saună are printre altele două piscine interioare, o piscină pentru copii cu tobogan, două piscine cu apă termală o piscină exterioară, două saune finlandeze precum și o cameră cu sare.

Din primăvara anului trecut, reprezentanții hotelului le-au pus la dispoziția turiștilor Wellness exclusiv Spa&Harmony care include saună luminoasă, infra sauna, saună cu sare pentru terapie cu piatră, fântână de gheaţă, cameră cu sare, baie de aburi, cinema spa, cameră de soare, jacuzzi.

Apa termală de la Greenfield izvorăște de la o adâncime de 718 metri și are o temperatură de 38,5 grade Celsius. Deoarece conține sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor și hidrogen-carbonat apa de la Greenfield este potrivită pentru tulburări locomotorii, afecțiuni neurologice, pentru tratamente post traumatice, dar și pentru băi de relaxare musculară.

Hotelul Sirius

Un alt loc absolut superb și ideal pentru procedurile de tratare ale bolilor locomotorii este hotelul Sirius, situat în regiunea West-Balaton, în Keszthely, pe malul lacului Balaton, la 190 de kilometri de Budapesta.

Acest hotel are o arhitectură deosebită ce îți va da o stare de liniște încă din momentul în care o să pășești în curtea sa. Cu o capacitate de cazare de 128 de camere, hotelul deține un centru spa ce are șapte piscine diferite, dar și zece saune în care vei beneficia de experiențe cu totul și cu totul inedite.

Pe lângă piscină și saună în centrul spa al hotelului Sirius poți să te bucuri de o varietate largă de tratamente speciale de răsfăț sau de înfrumusețare premium.

Hotelul Fagus Sopron Conference & Spa

Hotelul Fagus Sopron Conference & Spa care este situat chiar la de-a lungul graniței cu Austria, la doar o oră de mers cu mașina de Viena, în Sopron, un loc cu o bogată valoare istorică aflat în inima zonei Lővérek.

În urmă cu câțiva ani, Fagus Sopron Conference & Spa a trecut prin ample procese de renovare, iar în vara anului 2022 și-a redeschis porțile cu o fațadă complet nouă ce se potrivește de minune cu peisajul superb de care este înconjurat.

Fagus Sopron Conference & Spa este un hotel foarte modern care are o capacitate de cazare de 144 de camere elegante și extrem de relaxante.

Atunci când pășești pe poarta hotelului intri într-o lume exclusiv a spa-ului de înaltă calitate, unică în zonă. La centrul spa al hotelului Fagus te poți bucura de piscină pentru adulți, piscină pentru copii, locuri de aventură, dar și foarte multe saune. În plus, pe lângă tratamentele împotriva bolilor locomotorii poți să optezi și pentru tratamentele de răsfăț și de înfrumusețare care sunt de cea mai înaltă calitate.

Articol susținut de Adventor Hotels.

Citește și Descoperă beneficiile miraculoase ale saunei pentru organism! Experiențe fabuloase la numai câteva ore de Timișoara

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o ciorbă de pește la restaurantul lui Marius Tucă. Prețurile sunt aproape duble față de cele din anii trecuți
Capital.ro
Noul ordin de la Guvern. Legea se schimbă în toată România: Nu va exista toleranță
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Veste proastă pentru TOȚI ROMÂNII! E anunţul momentului legat de impozite
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Cele mai inteligente zodii. Totul depinde de data nașterii
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cutremur în România, azi, 1 august. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut seismul
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România. Guvernul a decis: Termenul limită, 31 decembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Marius Pieleanu se retrage de la SNSPA în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală
MediaFlux
MEDUZE OTRAVITOARE la MAREA NEAGRĂ! E alertă în CONSTANȚA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?