Cum s-au cunoscut, de fapt, Diana și Dan Șucu: „Când ne-am întâlnit, eram doi oameni maturi, liberi, care știau ce vor de la viață”. De ce s-a spus că i-a spart casa patronului Rapid

Diana și Dan Șucu formează un cuplu de aproximativ 20 de ani, fiind nu doar doi prosperi oameni de afaceri, ci și fericiții părinți a doi băieți. Totuși, începutul relației lor a fost presărat cu acuze grave.
Alina Costache
08 ian. 2024, 09:44
Cum s-au cunoscut, de fapt, Diana și Dan Șucu: „Când ne-am întâlnit, eram doi oameni maturi, liberi, care știau ce vor de la viață”. De ce s-a spus că i-a spart casa patronului Rapid
Cum s-au cunoscut, de fapt, Diana și Dan Șucu: „Când ne-am întâlnit, eram doi oameni maturi, liberi, care știau ce vor de la viață”. De ce s-a spus că i-a spart casa patronului Rapid

Diana Șucu a fost o figură emblematică a jurnalismului românesc, însă a renunțat la prima ei iubire pentru a se dedica familiei. Culmea, familia a ajutat-o să descopere o nouă pasiune, fiind, în prezent, unul dintre cei mai de succes antreprenori din domeniul mobilei de lux. Până să ajungă aici, Diana a trecut prin momente grele alături de soțul său.

Citește și: Diana Șucu reacționează după zvonurile că Dan Șucu va candida la Primăria Capitalei din partea PNL. Se implică patronul Rapidului în politică?

Cum s-au cunoscut Diana și Dan Șucu

Diana și Dan Șucu se iubesc la fel de mult ca acum 20 de ani, ba chiar poate mai cu patos, date fiind toate reușitele din viața lor. Nu le-a fost ușor, mai ales la început, când s-a zvonit că Diana i-ar fi stricat căsnicia patronului echipei de fotbal Rapid cu fosta soție, Camelia Șucu.

„Eu cred că am vorbit suficient de clar și de asumat despre începutul relației noastre. În curând se împlinesc 20 de ani de când Dan și cu mine formăm un cuplu. Eram doi oameni liberi, maturi, care s-au întâlnit, s-au plăcut, s-au îndrăgostit și și-au oficializat relația. Pe 4 august 2005 m-a cerut de soție și un an mai târziu s-a născut primul nostru băiețel, Dan junior, iar la distanță de doi ani s-a născut Andrei, veselia sufletului meu”, a declarart, asumată ca întodeauna, Diana Șucu, pentru viva.ro.

Prima lor întâlnire nici nu a avut loc așa cum ar fi trebuit, fiind, parcă, o lucrare a destinului. În cadrul unei petreceri, cei doi ar fi trebuit să danseze unul cu altul, însă viața a vrut ca ei să se întâlnească într-un alt context. La scurt timp, au decis că vor să își petreacă restul zilelor împreună și de 20 de ani le iese planul mai bine decât s-ar fi așteptat.

„Se spune că, atunci când îți întâlnești sufletul-pereche, observi o serie de coincidențe, sincronicități și tot felul de situații speciale care aduc sufletele unul lângă celălalt. În povestea noastră destinul a jucat rolul principal, a fost regina de pe tabla de șah a vieții noastre. Am fost la o petrecere cu mulți invitați, peste o sută de persoane, unde gazda a organizat un dans de societate cu biletele puse într-un bol. Primele două bilete care au fost extrase au fost ale noastre. Teoretic, trebuia să dansez cu el, dar acel moment nu a avut loc. Am fugit! A fost tras următorul bilet, cu numele altei doamne, și seara aceea s-a terminat fără ca eu să știu cu cine ar fi trebuit să dansez. Șase luni nu s-a întâmplat nimic, nu ne-am văzut, nu ne-am întâlnit, nu ne-am intersectat absolut deloc.

Într-o duminică, la el în magazin, ne-am întâlnit întâmplător. De fapt, acela a fost momentul când l-am văzut pe Dan. M-a invitat la o cafea și o lună mai târziu m-a cerut de soție. Dan este sufletul meu pereche! Cu simplitate și emoție! A îngenuncheat și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. Și am spus… da. M-a cerut de soție pe data de 4 august 2005 și primul nostru băiat s-a născut pe 3 august 2006. Ce coincidență, nu? Al doilea băiețel s-a născut de Crăciun, pe 26 decembrie 2008”, a povestit Diana Șucu.

La acea vreme, Diana Șucu a fost acuzată că ar fi intervent în căsnicia dintre Dan și Camelia Șucu, însă fosta jurnalistă dezminte vehement aceste zvonuri, explicând cum au stat, de fapt, lucrurile. La momentul începerii relației lor, atât ea, cât și partenerul său, erau singuri și fără obligații, astfel că au dat frâu liber sentimentelor. Atacurile cele mai acerbe au început atunci când Diana rămăsese însărcinată cu primul copil, atunci fiind clar că relația lor este una serioasă. La rândul său, și Diana Șucu acuză faptul că tot scandalul a fost pornit din motive bănești.

„Atunci când ne-am întâlnit, eram doi oameni maturi, liberi și extrem de conștienți de ceea ce ne doream de la viață și de la viitoarea relație în care urma să intrăm. Amândoi veneam cu un bagaj de traume și dezamăgiri. Înainte de a căuta un mariaj fericit, atât Dan, cât și eu aveam nevoie de o relație conjugală reușită. Fundamentul pentru orice relație este bazat pe fidelitate, încredere, respect, iubire, angajament, responsabilitate, comunicare și dorința de a evolua împreună. Și, uite, în curând se împlinesc 20 de ani, nici nu știu când au zburat!

Este un pic exagerat să spunem că am suferit enorm, nu, nicidecum. Dar trebuie să recunosc că am fost uimită, siderată de tupeul și nerușinarea cu care au fost aruncate în presă știri mincinoase la adresa mea. Cum să-ți permiți să ieși la televizor și să te victimizezi că te-ai trezit după doi ani că bărbatul tău nu mai este acasă?! Și că, după doi ani, ai început să suferi! Dan, înainte să mă cunoască pe mine, fusese implicat într-o altă relație, timp de doi ani de zile. Sigur că ne putem trăi viața conduși de ura pentru alții, dar nu cred că asta aduce fericire cuiva. Mizeriile, minciunile au fost aruncate în spațiul public atunci când am rămas însărcinată. Așa cum am mai spus și repet, acest așa-zis scandal a fost inventat din motive pur economice”, a mai declarat Diana Șucu pentru sursa citată.

Citește și: Diana Şucu dezvăluie suma divorţului, este o sumă mai mare de 40 de milioane de euro: „Nu l-aş înşela niciodată”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Experiența de coșmar a unei românce în Anglia: „Mizerie, orice mănânci e fad, apa este oribilă. Dacă aveți proprietăți în România, nu le vindeți. Occidentul a decăzut”
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
A VENIT ORDIN direct de la poliție. Șoferii români au total INTERZIS. Se aplică până pe 9 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Șofer drogat lovește un polițist local în Timișoara și încearcă să fugă
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!