Depresia a adus-o în pragul divorțului! Clipele cumplite trăite de Minodora: „Am intrat în depresie pentru că nu mă vedea”

Minodora a dezvăluit care a fost cea mai dureroasă perioadă din viața ei. Artista a mărturisit că foarte mult timp s-a gândit la divorț, iar depresia s-a instalat în sufletul ei.
Alina Costache
09 ian. 2024, 12:40
Depresia a adus-o în pragul divorțului! Clipele cumplite trăite de Minodora: „Am intrat în depresie pentru că nu mă vedea”
Depresia a adus-o în pragul divorțului! Clipele cumplite trăite de Minodora: „Am intrat în depresie pentru că nu mă vedea”

Minodora a fost la un pas de divorț, la scurt timp după nașterea copilului ei. Este una dintre cele mai îndrăgite și respectate artiste din țara noastră, reușind să aducă mereu bucurie în viețile celor din jur. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc problemele cu care s-a confruntat de-a lungul anilor. O perioadă extrem de dificilă în viața ei a fost depresia postnatală, în care totul părea să se prăbușească, inclusiv relația cu soțul ei!

Citește și: Gabriela Cristea, ținta răutăților internauților după ce a plecat în vacanță în Maldive: „Noi stăm la muncă, la 3 grade, și ne uităm la alții care se distrează”

Recent, ea a făcut public un episod neplăcut prin care a trecut, surprinzând pe toată lumea. Cu toate că are o relație minunată cu soțul ei și împreună formează o familie demnă de invidiat, la scurt timp după nașterea fiului lor, erau foarte aproape de divorț. Sosirea pe lume a micuțului s-a suprapus cu o perioadă de depresie postnatală pentru artistă, iar aceasta s-a amplificat în contextul „ignoranței” manifestate de soțul ei. Lipsa de dovezi de iubire, momentele tandre și intime, precum și absența tachinărilor dintre ei au fost evidente în acea perioadă.

„A fost un moment de vreo 8-9 luni, după naștere, în care nu m-am gândit doar la divorț, ci intrasem și în depresie. Țin minte că filmam o emisiune care nu se mai face acum, mergeai patru zile acasă la artiști și găteai. Eu nu știam nimic. Intram în limuzina, dădeai declarații trebuia să vorbești, lumea era învățată să vorbescă, să fac atmosfera toată, să iasă ediția cum trebuie, să fie atmosferă. Eu eram pe altă lume, nu auzeam, nu vedeam.  După ce am născut și am ajuns acasă, hai să zic că două-trei până te stabilești, te obișnuiești cu copilul, dar să zic că și următoarele luni nu existam. Nu mă vedea. Și a început să îmi dea cu virgulă”, a spus Minodora în cadrul emisiuni În oglindă.

Minodora a rămas în așteptare, sperând că situația se va îmbunătăți. După câteva zile, însă, ea i-a atras atenția soțului ei și i-a comunicat nevoia ei de iubire și atenție. Cu toate acestea, situația nu s-a schimbat, iar lucrurile au continuat să meargă prost. Confruntându-se cu această realitate și fiind totodată într-o perioadă de depresie postnatală, Minodora a luat decizia să divorțeze de soțul ei. Desigur, așa cum era de așteptat, bărbatul a fost șocat de dezvăluirile făcute de artistă.

„Lună de la lună, virgulă de la virgulă, am intrat în depresie pentru că nu mă vedea. Și i-am și spus o dată, de două ori, de trei ori, de patru ori și tot nu mă vedea. Băiatul avea vreo 7-8 luni. Și i-am spus că bag divorț. Atunci s-a dezmeticit. A fost șoc”, a continuat Minodora.

Era momentul cel mai special din viața lor, când își clădeau o familie în adevăratul sens al cuvântului, astfel că bărbatul nu a rezistat și s-a pus imediat în genunchi. I-a spus artistei că nu poate să trăiască fără ea și fiul lor, moment în care Minodora și-a dat seama de faptul că o iubește foarte mult, chiar dacă nu știe să arate așa cum își dorea ea la acel moment.

„S-a pus în genunchi lângă canapea.„Eu nu pot să trăiesc fără tine, fără voi.’ „Nu, eu nu pot să trăiesc așa, ți-am spus că nu mă vezi, că nu mă bagi în seamă, nu se întâmplă nimic între noi. Nu doar partea intimă. Noi. Eu nu sunt asta. Nu am cum.’ „Atunci îmi iau casă lângă voi. Să fiu vecin cu voi.’, a mai povestit Minodora.

Din fericire, toate aceste episoade au trecut, însă cu numeroase lecții despre iubire, dragoste și căsnicie. De atunci, au învățat cum să facă față problemelor și să treacă peste momentele grele împreună.

Citește și: Cât cere Dana Roba pentru un pensat. Internauții o acuză că profită de mila oamenilor: „E bătaie de joc!”

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Institutul ‘Elie Wiesel’ condamnă decizia Sinodului BOR de a canoniza clerici cu trecut legionar
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'