Scandalul ia amploare. Georgiana Lobonţ mătură reţelele cu Armin Nicoară: „Este josnic și penibil”

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară se află într-un nou scandal. Cântăreața este acuzată de finul său că îi datorează bani în urma unei piese, dar aceasta ar fi „uitat”. Pe de altă parte, vedeta se apără și a făcut mai multe dezvăluiri, incluzând și detalii despre nunta artistului și iubita sa, Claudia Puican.
Alina Costache
09 ian. 2024, 21:40
Scandalul ia amploare. Georgiana Lobonţ mătură reţelele cu Armin Nicoară:

Georgiana Lobonţ și Armin Nicoară și-au adus acuzații unul altuia, după ce artistul a spus, în cadrul emisiunii „La Măruță”, că aceasta i-a dat țeapă cu o sumă de bani, deoarece, pentru ea, totul este până la bani.

A urmat o întreagă tiradă de replici, iar cuvintele grele s-au adunat cu fiecare postare. După ce artistul a acuzat-o pe nașa sa că nu i-a dat banii datorați, aceasta a făcut câteva dezvăluiri importante despre nunta lui cu iubita sa, Claudia Puican.

Georgiana Lobonţ, adevărul despre nunta lui Armin Nicoară

Cântărețul a mărturisit, în cadrul unei emisiuni că nașa lui îi datorează bani după ce au creat o melodie împreună. Aceasta și-ar fi dorit ca lucrurile să fie dezbătute în privat, susținând că plata a fost făcută.

Georgiana Lobonţ a lămurit totul pe rețelele de socializare, făcând și câteva dezvăluiri cu privire la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2022, iar nașii lor de cununie au fost Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan. Se pare că la acel moment, familia artistei s-a ocupat de toate cheltuielile, plătind o sumă extrem de mare, de 5.000 de euro.

Georgiana Lobonț îl ia la mișto pe Armin Nicoară, după ce artistul a acuzat-o că ”i-a dat țeapă”. ”Deci mă iubești sau nu? Am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce îți mai trebuie, mă?”

Georgiana Lobonț mărturisește că ea și soțul ei au fost puși nași „ca ultimii oameni”, când se îndreptau către un eveniment și erau în autocar. Aceasta nu ar fi avut timp să se odihnească, totul fiind făcut pe repede, iar copiii ei nu au fost prezenți.

”Iar în Turcia de nași am fost puși că ultimii oameni, atunci când urcam pe autocar să mergem la eveniment. Noi am fost chemați la nunta, iar toate cheltuielile au fost suportate de noi, nu de el sau de altcineva, peste 5.000 de euro, dar asta nu mai are importanță (era ca o paranteza la cei care au spus că m-am legat de sume de bani și că nu s-a pus dar). Nedormită și venită de pe drumuri, fără copii, am plecat pentru că a făcut scandal că noi nu vom fi prezenți, deși i-am zis că vom merge în Romania”, a scris Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

„Nu mă mai las călcată în picioare și daca este cazul o să ajung și pe alte cai să mă apar și să-mi cruț demnitatea și imaginea!”

Georgiana Lobonţ susține că una dintre piesele lui Armin Nicoară a fost creată de ea și că cei doi sunt egali în ceea ce privește cariera muzicală. Artista consideră că toată situația este „josnică și penibilă”, dar nu își dorește să se profite de pe urma sa. Este dispusă să apeleze la alte căi pentru a-și salva imaginea pe care o are în industrie.

Citește și Armin Nicoară, dezamăgit de Georgiana Lobonț. Tensiunile dintre cei doi, cauzate de o sumă de bani. ”Ne-a dat o mică țeapă. La ea s-a încheiat tot când e vorba de business”

”Piesa de pe canalul lui, Show, este creată de mine integral, așa cum el a creat prima noastră melodie folclorica. Suntem chit în tot ce am făcut! Este josnic și penibil că trebuie să mă justific aici, dar nu mă mai las călcată în picioare și daca este cazul o să ajung și pe alte cai să mă apar și să-mi cruț demnitatea și imaginea!”, a mai scris Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț l-a dezamăgit pe finul ei

În cadrul aceleiași emisiuni televizate, Armin Nicoară a mai spus că cei doi trebuiau să facă un spectacol împreună, doar că aceasta a renunțat la ideea cu care începuse și a decis să colaboreze cu altcineva. Armin s-a declarat dezamăgit și de acest lucru, deși, pe partea personală, se înțelegeau fără probleme.

De asemenea, Claudia Puican a încercat să liniștească apele și să îi împace pe cei doi, doar că Armin nici nu a vrut să audă de acest lucru și a preferat să nu se implice.

„Eu i-am spus: «Claudia, nu mă băga cu Georgiana, că eu o știu pe Georgiana! Viața particulară suntem familie, ne iubim, ne luăm în brațe, mergem în vacanțe. Viața de business la Georgiana s-a încheiat total». Când e vorba de bani la Georgiana…”, a mai spus Armin Nicoară.

Relația dintre Armin și Georgiană a început să se deterioreze după ce presa a vehiculat că zvonurile privind divorțul lui Georgiana Lobonț ar fi plecat tot de la Armin Nicoară. Saxofonistului i-au fost aduse acuzații cum că ar fi destrămat căsnicia Georgianei Lobonț cu Rareș Ciciovan. Lui Armin Nicoară i s-a spus chiar că a pus bețe-n roate în relația nașei sale cu partenerul său de viață.

Vă reamintim, Armin Nicoară a fost în centrul unui scandal și cu Vlăduța Lupău. Artista a rupt orice legătură cu acesta din pricina scandalului ce a avut loc în urmă cu doi ani, când s-a vehiculat că ar fi avut o relaţie cu Armin.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Patru alimente proteice care reduc nivelul de colesterol. Toate persoanele care au împlinit 40 de ani trebuie să le consume
Capital.ro
Ungurii vor Ținut Secuiesc. Ungaria a pregătit lovitura în inima României. Există dovezi clare
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Șoferii testați pentru consumul de substanțe interzise își pot primi permisele dacă analizele nu sunt gata în 72 de ore! Ordonanța de urgență care prevede acest lucru a fost publicată în Monitorul Oficial
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Președintele Macron A Acceptat Demisia Guvernului Condus de Gabriel Attal
MediaFlux
RUSIA vrea să DISTRUGĂ România! AMENINȚĂ Bucureștiul cu RACHETE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'