Horoscopul Chinezesc 2024. Ce aduce anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile

Zodiacul chinezesc marchează începutul unui nou ciclu odată cu Anul Nou Lunar, sau Festivalul Primăverii (Lampioanelor). Un nou animal face loc altuia. Pe 10 februarie 2024 începe Anul Dragonului de Lemn. Ultima dată în care ne-am întâlnit cu energia Dragonului a fost în 2012, când a fost Anul Dragonului de Apă.
Irina Dumitrescu
09 ian. 2024, 23:29
Horoscopul Chinezesc 2024. Ce aduce anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile

Horoscopul Chinezesc 2024. Dragonul este o creatură puternică și de bun augur în mitologia chineză, reprezentând curajul, creativitatea și inovația. Anul 2024 promite să fie plin de posibilități și oportunități. Oamenii Dragon sunt carismatici, ambițioși, aventuroși și lipsiți de frică. Ei au încredere în sine, independență și viziune. Nu se tem să-și urmărească visele și obiectivele.

Citește și: Astrologii au confirmat: cele 3 zodii care vor deveni milionare în 2024

Iată cum se prezintă horoscopul pentru zodiile chinezești în anul Dragonului de Lemn 2024
Șobolan
Un an excelent se profilează, cu afaceri prospere și șanse în dragoste. Va fi un an liniștit, cu câștiguri financiare sau promovări. Cu toate că realizările sale vor fi recunoscute, trebuie să fie atent la noile prietenii sau asociații care ar putea să încerce să se folosească de el.

Horoscopul Chinezesc 2024. Bivol
Un an modest în care va fi extrem de ocupat cu numeroase schimbări și complicății neașteptate. Planurile sale vor fi realizate, dar nu atât de rapid pe cât și-ar dori. Va trebui să muncească din greu, cu toate că va întâlni oameni influenți care îl vor ajuta.

Tigru
Nu se anunță a fi un an extraordinar pentru Tigru. Va avea dificultăți în a obține bani sau s-ar putea lăsa influențat de alții să facă investiții neprofitabile. S-ar putea simți nefericit din cauza despărțirii de cineva drag sau a ruperii unei prietenii. Adaptarea la schimbări îi va fi dificilă, chiar dacă acestea ar fi în propriul său interes.

Iepure
Se poate aștepta la un an fericit, dar moderat; oricum, va fi ocupat cu treburile casnice și cu cariera sa. Lucrurile se vor amesteca, rezultând stări financiare mediocre, dar el va fi mulțumit și satisfăcut, deoarece, în ansamblu, câștigurile sale vor depăși pierderile. Își va face prieteni noi, plini de putere și influență, care îi vor fi de ajutor în viitor.

Citește și: Cele trei zodii care au noroc la Loto în 2024. Vor avea câștiguri financiare uriașe și vor înota în bani

Horoscopul Chinezesc 2024. Dragon
Un an foarte bun în care va atrage numeroase beneficii și poate fi promovat sau poate înregistra progrese fantastice în activitatea sa. Succesele sale vor veni ușor din orice demers, deoarece acest an agitat îl va ține foarte ocupat și în permanență alert.

Horoscopul Chinezesc 2024. Șarpe
Un an dificil pentru Sarpe. Nu trebuie să se aștepte la câștiguri deosebite sau avansări în carieră. Va trebui să se ferească de bârfele răutăcioase și de partenerii plini de gelozie. Cele mai mari necazuri i se vor întâmpla vara, dar odată cu răcirea vremii, vor veni și vești bune. Un an în care trebuie să renunțe la extravagante și să aibă grijă de banii săi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai puternică mașină electrică? Modelul care își distruge orice rival va avea 1527 de cai putere și va atinge 100 km/h în doar 2 secunde
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
ZILE DE FOC în România. Caniculă şi disconfort termic accentuat în aproape toată ţara
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Stațiunea de vie pentru pensionari. Este locul ideal din România
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Ucraina detaliază noua super-dronă cunoscută sub numele de „Palianîția”
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...