Prima declarație a lui Andre Bîrleanu, modelul care și-a bătut, sechestrat și violat iubita. ”A locuit în penthouse-ul meu, a avut acces la viața mea cosmopolită”

Andre Bîrleanu a fost arestat la sfârșitul lunii septembrie, anul trecut, după ce a fost acuzat că și-a sechestrat și violat iubita, într-un apartament de lângă parcul Cișmigiu. Modelul nu a fost la prima abatere, astfel că, în trecut, alte două femei l-au acuzat de agresiune și au cerut ordin de protecție.
Alina Costache
10 ian. 2024, 13:29
Prima declarație a lui Andre Bîrleanu, modelul care și-a bătut, sechestrat și violat iubita. ”A locuit în penthouse-ul meu, a avut acces la viața mea cosmopolită”

Fosta iubită, și totodată, ultima femeie cu care a avut o relație Andre Bîrleanu a reușit să îl bage la închisoare pe model, după plângerile și acuzațiile la adresa acestuia.

Citește și Acuzații grave la adresa modelului Andre Bîrleanu! Bărbatul a fost arestat din cauză că ar fi sechestrat și agresat o tânără

Tânăra susține că ar fi fost târâtă și trasă de mâini de către model până la lift și, odată ajunsă în casa lui, individul ar fi început să o lovească.

Chiar și așa, acestea nu au fost singurele acuzații la adresa ruso-românului Andre Bîrleanu.

Bărbatul a avut o relație cu Cezara Tomenco, o altă femeie cu care și-a format o familie din care au rezultat doi copii.

Aceeași situație plină de agresivitate a fost și cu mama copiilor lui. Cezara Tomenco, tot model cu origini din Moldova, a reușit să scape de teroarea prin care trecea.

Cezara Tomenco a povestit că de la sfârșitul anului 2018 a început o relație de concubinaj cu Birleanu, potrivit Gândul.ro.

În ultimele trei luni de relație, acesta ar fi devenit violent, iar la data de 20 iulie 2022, ar fi „agresat-o sexual, a îmbrâncit-o și a amenințat-o că o va da afară din casă”.

Aceasta a mai adăugat că pe 11 august a părăsit domiciliul comun, împreună cu cei doi minori.

Apoi, după ce s-a încheiat concubinajul cu modelul Cezara Tomenco, Andre Bîrleanu a încercat să își facă alte relații, însă s-au terminat într-un mod teribil pentru respectivele.

Ultima ”victimă” a bărbatului le-a zis polițiștilor că într-o seară, bărbatul a bătut-o și a târât-o până la lift, apoi a obligat-o să întrețină de mai multe ori relații sexuale.

Din fericire, ea a reușit să scape din casa fotomodelului Andre Bîrleanu a doua zi dimineața și a mers direct la poliție.

”Este de neconceput”

Cinci luni mai târziu, Andre Bîrleanu a oferit, prin intermediul avocatului său, primele declarații despre acest incident.

„Eu, Andre Bîrleanu, persoană cunoscută în special peste hotare prin prisma carierei de supermodel, mă aflu în situația ingrată de a încerca să îmi reabilitez imaginea, atât de pătată în presă. Până în prezent, media nu a avut acces la punctul meu de vedere, așa că vă solicit să apreciați aceste rânduri ca fiind un drept la replică.

Pe parcursul întregii mele cariere, în nenumărate rânduri am fost ținta femeilor din viața mea, care au dorit să beneficieze de imaginea mea, dar și de situația financiară. În toate așa-zisele scandaluri de presă anterioare mi-am demonstrat nevinovația. Așa voi face și acum”, potrivit ProTv.

În cele 4 luni alături de iubita mea, devenită persoană vătămată, aceasta a locuit în penthouse-ul meu, având acces la viața mea cosmopolită și bucurându-se de fiecare secundă alături de mine.

În urma unei situații de natură medicală, am decis să îi formulez acesteia plângere penală. Aceasta situație a determinat-o să lanseze acuzații mincinoase la adresa mea, acuzații din păcate luate în considerare de către autorități.

Aceasta și-a schimbat de trei ori versiunea, a refuzat testul poligraf și a spus de 32 de ori, în prima ei declarație, că nu își amintește diverse lucruri.

Când vorbele devin probe, eu vreau să arăt fapte concrete: INML a concluzionat că iubita mea nu avea leziuni anale ori vaginale.

Între timp, ca să rămân în continuare în spatele gratiilor, mi s-a încălcat flagrant dreptul la apărare, fiind-mi respinse toate probele prin care am dorit să îmi demonstrez nevinovăția.

Citește și Noi detalii în scandalul de agresiune sexuală în care e implicat Vasilică Ceterașu. Presupusa victimă șochează din nou: „M-a prins și mi-a tras chiloții. I-am zis lasă-mă. M-a înjurat și a început să mă lovească”

Așa ceva este de neconceput într-un stat de drept, dar adevărul și dreptatea vor prevala!”, este mesajul transmis de acesta.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Animalul misterios surprins în adâncurile mării. Pe mulți îi sperie înfățișarea lui, puțini știu de ce e în stare
Capital.ro
Statul vrea BANII românilor. Nouă obligație de plată. Vor plăti scump din 2025
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
BNR vine cu vești bune pentru români! Rata anuală a inflației, în scădere
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Prima imagine cu Emily Burghelea după ce a ieșit din operație. Fanii s-au cutremurat când au văzut-o 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Pace în Ucraina. Anunț ISTORIC de la Kremlin: Primul pas a fost făcut azi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ungaria va ignora criticile UE după vizita lui Viktor Orban la Moscova
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!