O tânără s-a stins în brațele iubitului ei, după o intervenție chirurgicală în Turcia. Trei copii au rămas fără mamă. ”Nimic nu va mai fi la fel”

O femeie a murit în condiții suspecte, după ce s-a operat în Turcia. Din nefericire, aceasta s-a stins în brațele iubitului ei. Cei doi aveau împreună trei copii, iar acum bărbatul este în stare de șoc.
Filip Stan
10 ian. 2024, 15:53
O tânără s-a stins în brațele iubitului ei, după o intervenție chirurgicală în Turcia. Trei copii au rămas fără mamă. ”Nimic nu va mai fi la fel”

O tânără din Marea Britanie a murit la câteva zile după ce a fost supusă unei operații estetice de lifting fesier în Turcia. A murit în braţele partenerului ei, care a încercat cu disperare să o salveze.

Citește și Câte operații estetice are Carmen Grebenișan. Influencerița, mai sinceră ca oricând: „Am o singură intervenție majoră. În rest, sunt intervenții minim invazive”

Cuplul se îndrepta către clinica din Turcia la care s-a operat, pentru un control.

Demi Agoglia, în vârstă de 26 de ani, s-a plâns de dureri în piept cu doar câteva ore înainte să se întoarcă acasă, în Manchester.

Ea s-ar fi întors la clinica din Istanbul pentru un simplu control, dar a suferit un atac de cord într-un taxi în drum spre spital cu partenerul ei Bradley Jones, care a încercat cu disperare să o resusciteze, potrivit The Sun.

A fost dusă de urgență la terapie intensivă, dar medicii nu au reușit să o salveze și a fost declarată moartă luni.

”A lăsat trei copii mici”

Tânăra ar fi murit din cauza unei posibile embolii, aceasta fiind și motivul atacurilor de cord pe care le-a suferit. Familia ei este devastată de durere și regretă faptul că ea a murit.

Cei trei băieți ai săi au rămas fără mamă, iar iubitul ei este nevoit să îi crească în lipsa ei. Atât sora, cât și tatăl ei sunt terifiați de ce s-a întâmplat.

”Ni s-a spus că iubitul ei a trebuit să o resusciteze într-un taxi. Credem că s-au întors amândoi la clinică pentru un control şi că ea s-a prăbușit în clinică. Au băgat-o într-un taxi cu partenerul ei. S-a întâmplat ceva în taxi.

Citește și Anamaria Prodan dezvăluie la ce operaţii estetice a apelat. I-a uimit pe medicii esteticieni: „Sunt una la un milion!”

Nu putea respira. A trebuit să o resusciteze. Nu știu dacă a venit și a murit în spital. Este vag. Nu știm toate detaliile. Cred că acolo va fi un raport al medicului legist. Iubitul ei are nevoie de un certificat de deces înainte să vină acasă. Avea doar 26 de ani, nu ar fi trebuit să moară. A lăsat trei copii mici”, a spus tatăl ei.

Sora mai mică a tinerei a distribuit un mesaj în mediul online. Ea a scris: „Mi-am pierdut sora ieri. Mi-e atât de dor de tine, Demi. Nimic nu mai pare real. Nimic nu va mai fi la fel fără tine, te iubesc Demi”.

„Acum vei străluci asupra băieţilor tăi frumoşi.. Demi..şi trimite-le de acolo, de sus, puterea de care vor avea nevoie pentru a trece peste asta, nu mi te pot scoate din minte, trebuie făcute mai multe în privința acestor companii stupide. Erai perfectă deja și acum nici măcar nu mai exişti”, a scris altcineva pe rețelele sociale.

„Mă gândesc la băieții tăi, la familia și prietenii tăi în această perioadă grea. Odihnește-te în pace Demi Agoglia”, a adăugat al apropriat.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!