Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2024. Previziuni în funcţie de Ascendent, săptămână cu grad karmic ridicat

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 13 – 19 ianuarie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Alina Costache
12 ian. 2024, 14:09
Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2024. Previziuni în funcţie de Ascendent, săptămână cu grad karmic ridicat

Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 13 – 19 ianuarie 2024

Între 13 și 14 ianuarie dimineața, posibilă situație neprevăzută apărută într-o relație de prietenie; informații care stârnesc mirarea sau îngrijorarea cu privire la un apropiat al nativilor.

Între 14 ianuarie, după ora 5:29′, și 16 ianuarie dimineața, calm și echilibru exterior, mecanisme de gândire și analiză interioară (introspecție) care îi pot conduce pe unii Berbeci la o mai bună înțelegere a situației cu care se confruntă.

În ziua de 14 ianuarie, Mercur va reveni în zodia Capricornului și va relua intențiile și dialogurile întrerupte pe 23 decembrie 2023, când a intrat în mișcare retrogradă, permițând, până pe 5 februarie 2024, o dezvoltare a casei a X-a a carierei și a puterii, în conformitate cu specificul acestui semn: reticență, prudență, sobrietate, logică și concentrare, ceea ce le va fi de folos nativilor când vor trebui să se exprime în public sau în împrejurări oficiale ori când vor fi obligați să evalueze o ipostază socioprofesională. Ipostaze norocoase legate de străinătate.

Între 16 ianuarie, după ora 6:49′, și 18 ianuarie, dimineața, Berbecii vor avea avânt, curaj, ambiție și voință. Între 18 ianuarie, după ora 10:12′, și 19 ianuarie, evaluări financiare, indiferent de suma sau de miza care este studiată. Pe 19 ianuarie, Pluton va face o conjuncție cu Soarele, la 29° Capricorn, ceea ce, la acest grad, nu se va mai petrece decât pe 19 ianuarie 2270 (cele două planete se vor reîntâlni în Capricorn însă, în fiecare an, începând cu 2254).

La rândul lui, gradul 29 Capricorn, care a fost tranzitat de Pluton în 2023 de trei ori și va fi traversat, în 2024, de alte trei ori (în preajma zilelor de 20 ianuarie, 2 septembrie și 20 noiembrie 2024), capătă semnificația unui grad karmic de care nativii trebuie să țină cont în funcție de specificul casei controlate de Capricorn (casa a X-a) sau al casei corespunzătoare hărții calculate în funcție de Ascendent.

Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 13 – 19 ianuarie 2024

Între 13 și 14 ianuarie dimineața, posibile modificări de mai mică amploare în plan socioprofesional sau situații în evoluție care vor contura o reașezare a relațiilor profesionale, de putere sau de ipostază publică ce vor continua, pe aceeași direcție, dar la alt nivel, din 20 ianuarie, pe fondul intrării Soarelui în acest lăcaș zodiacal.

Între 14 ianuarie, după ora 5:29′, și 16 ianuarie dimineața, relații de prietenie armonioase; căldură sufletească din partea ambelor părți, gusturi și idealuri asemănătoare care le vor permite să dezvolte activități mai ales din sfera loisir-ului.

Pe 14 ianuarie, Mercur va reveni în zodia Capricornului și va relua intențiile și dialogurile întrerupte pe 23 decembrie 2023, când a intrat în mișcare retrogradă, permițând, până pe 5 februarie 2024, o dezvoltare a casei a IX-a, a studiilor superioare, a preocupărilor înalte prin perfecționare continuă în conformitate cu specificul acestui semn: reticență, prudență, sobrietate, logică și concentrare. Între 16 ianuarie, după ora 6:49′, și 18 ianuarie dimineața, nervozități trecătoare.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu 2024. Zodiile binecuvântate tot anul, au parte de grămezi de bani şi potop de dragoste, iar sănătatea este de oţel

Între 18 ianuarie, după ora 10:12′, și 19 ianuarie, stabilitate interioară, bună funcționare a organismului, recuperare după ultimele zile de neliniști. În ziua de 19 ianuarie, Pluton va face o conjuncție cu Soarele, la 29° Capricorn, ceea ce, la acest grad, nu se va mai petrece decât pe 19 ianuarie 2270 (cele două planete se vor reîntâlni în Capricorn însă, în fiecare an, începând cu 2254).

Gradul 29 Capricorn, care a fost tranzitat de Pluton, în 2023, de trei ori și va fi traversat, în 2024, de alte trei ori (în preajma zilelor de 20 ianuarie, 2 septembrie și 20 noiembrie 2024), capătă semnificația unui grad karmic de care nativii trebuie să țină cont în funcție de specificul casei controlate de Capricorn (casa a IX-a) sau al casei corespunzătoare hărții calculate în funcție de Ascendent.

Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 13 – 19 ianuarie 2024

Între 13 și 14 ianuarie dimineața, concluzii nemulțumitoare conturate în urma unei analize lucide a situației profesionale sau a gradului lor de competență raportat la pretențiile și aspirațiile lor.

Între 14 ianuarie, după ora 5:29′, și 16 ianuarie dimineața, moment plăcut, destins, în care câte un Geamăn ar putea primi manifestări de simpatie și de prețuire a valorii lui personale sau profesionale.

Pe 14 ianuarie, Mercur va reveni în zodia Capricornului și va relua intențiile și dialogurile întrerupte pe 23 decembrie 2023, când a intrat în mișcare retrogradă, permițând, până pe 5 februarie 2024, o dezvoltare a casei a VIII-a a bunurilor materiale și a intereselor financiare care se rezolvă cu ajutorul unor persoane particulare sau prin intervenția unei instituții (notariat, tribunal), în conformitate cu specificul acestui semn: reticență, prudență, logică și concentrare. Între 16 ianuarie, după ora 6:49′, și 18 ianuarie dimineața, un prieten îl va supăra pe un Geamăn prin comportament, prin decizii sau prin felul de a vorbi și a gândi pe teme de interes comun.

NOROC fără limite pentru această zodie! Camelia Pătrășcanu dezvăluie care sunt zodiile care se umplu de BANI și DRAGOSTE în noul an

Între 18 ianuarie, după ora 10:12′, și 19 ianuarie, stabilitate organică și mentală. Bun prilej de așezare într-un context normal a unor premise de viață personală. Pe 19 ianuarie, Pluton va face o conjuncție cu Soarele, la 29° Capricorn, ceea ce, la acest grad, nu se va mai petrece decât pe 19 ianuarie 2270 (cele două planete se vor reîntâlni în Capricorn însă, în fiecare an, începând cu 2254).

Pentru că, în 2023, gradul 29 Capricorn a fost tranzitat de Pluton de trei ori și va fi traversat, în 2024, de alte trei ori (în preajma zilei de 20 ianuarie, 2 septembrie și 20 noiembrie 2024), el capătă semnificația unui grad karmic de care nativii trebuie să țină cont în funcție de specificul casei controlate de Capricorn (casa a VIII-a) sau al casei corespunzătoare hărții calculate în funcție de Ascendent.

Mai multe, pe libertatea.ro

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'