Carmen Harra, previziuni sumbre pentru Elena Udrea, cifra destinului a dat cu virgulă: „Lecțiile ei karmice nu s-au încheiat”

Carmen Harra i-a calculat Elenei Udrea cifra destinului. Celebra clarvăzătoare a dezvăluit când va scăpa de închisoare.
Alina Costache
12 ian. 2024, 18:40
Carmen Harra, previziuni sumbre pentru Elena Udrea, cifra destinului a dat cu virgulă: „Lecțiile ei karmice nu s-au încheiat”

Carmen Harra i-a calculat Elenei Udrea cifra destinului și a dezvăluit când își va recăpăta libertatea. Celebra clarvăzătoare susține că, în ciuda încercărilor Elenei Udrea de a-și arăta nevinovăția, aceasta nu va scăpa de închisoare prea curând, din Penitenciarul de femei Târgșor.

Pe Elena Udrea nu o avantajează perioada. Este în anul personal 7 și intră în anul personal 8, la sfârșitul lui 2024. Poate atunci să se întâmple ceva, dar nu văd că o va scoate cineva de acolo. Și dacă o va scoate, va intra înapoi. Lecțiile ei karmice nu s-au încheiat, deocamdată, mai are de plătit încă cel puțin doi ani, după calculele mele numerologice”, a declarat Carmen Harra, în exclusivitate pentru playtech.ro

Elena Udrea, acuzații grave la adresa conducerii penitenciarelor

„Este al doilea an în care solicit să mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna această împlinește 5 anișori, dar mi se refuză acest drept. Deși legea prevede posibilitatea că deținuții să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual, tocmai pentru că menținerea legăturii cu familia s-a dovedit esențială în reabilitarea celor care execută o pedeapsă cu închisoarea, în practică această posibilitate este aproape inexistentă. Conducerile penitenciarelor, pornind chiar de la vârful ANP, din incompetență sau comoditate, refuză să acorde aceste permisii, iar Avocatul Poporului Renate Weber se face că nu vede cum legea este încălcată și nu se respectă drepul legal la permisii! Situația este cu atât mai gravă la Târgșor, singurul penitenciar de femei, unde deținutele sunt majoritar mame de copii minori, care au cea mai mare nevoie de prezența mamei acasă, chiar și doar pentru câteva zile.

Așa cum au demonstrat nenumărate studii internaționale, acești copii sunt traumatizați pentru tot restul vieții și extrem de vulnerabili la riscurile societății de azi, devenind mult mai ușor și într-un procent mult mai mare decât ceilalți copii victime ale abandonului școlar, ale traficului de minori, ale traficului de droguri și sunt mult mai predispuși la a săvârși ei înșiși infracțiuni. Având în vedere interesul superior al copilului față de oricare alt interes, al statului sau al societății, toate instituțiile și organismele internaționale recomandă că în cazul mamelor de copii minori să se aplice cu precădere pedepse neprivative de libertate.

De aceea, ținând cont de nenumăratele recomandări și documente ale instituțiilor UE, statele europene au legislație specială și practici în ceea ce privește pedepsirea mamelor, pușcăria fiind ultima soluție și doar pentru cazuri de pericol social grav. La noi, nu doar că nu îi pasă nimănui de aceste recomandări, nu doar că mamele ajung în pușcărie pentru orice faptă, oricât de puțin gravă, dar primesc și pedepse foarte mari, iar la eliberarea condiționată faptul că aceste femei au acasă 1, 3, 7, 10 copii nu interesează pe nimeni, judecătorii nefăcând nicio diferența între un criminal și o mamă cu 7 copii, condamnată pentru furturi din magazine sau falsuri.

Mai mult, nici măcar această amărâtă de posibilitate de a merge acasă la copii și familie pentru câteva zile, care există deja în lege, nu este aplicată. Suntem în luna septembrie, luna în care copiii încep școală. Mulți dintre cei cu mamele în pușcării merg pentru prima dată la grădiniță, la școală sau în prima zi de liceu. Deși ar putea să aibă mamele alături, ei sunt obligați să fie singuri într-un moment atât de important în viața lor pentru că nimănui nu-i pasă de ceea ce se întâmplă cu acești copii, așa cum nimănui nu-i pasă de copiii României în general! Și atunci de ce să ne mirăm că se droghează și se prostituează de la 14 ani?

P.S. Știu că până nu ajungi să te confrunți personal cu o problemă este mai greu să o înțelegi, așa că fac următoarea precizare: -de multe ori, mamele care au încălcat legea au făcut-o tocmai pentru copiii lor. La Târgșor sunt mame condamnate pentru că au furat scutece și lapte praf din supermarket, spre exemplu”, a scris Elena Udrea, pe rețelele de socializare.

Carmen Harra, predicţii 2024: „Karma omenirii se întoarce în Orientul Mijlociu, Putin va cădea anul acesta” VIDEO

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a fost invitata ediției de sâmbătă, 6 ianuarie, a podcastului „Altceva cu Adrian Artene”. Ea a vorbit despre provocările pe care anul 2024 ni le va aduce și despre situația politico-economică la nivel mondial. Ea a făcut referire și la președintele Rusiei, Vladimir Putin, care anul acesta candidează pentru un nou mandat la Kremlin.

Carmen Harra, previziuni 2024: „Aşa putem aduce lumina divină în mijlocul haosului. Pericolul de război este mai mare de 95%”

Deși mulți specialiști văd drept sigură victoria acestuia, Carmen Harra atrage atenția că anul 2024 va fi unul plin de surprize.

„Ne întoarcem, în ultima sută și ceva de ani și noi nu am mai avut decât odată configurații de genul ăsta. Dacă înțelegem conceptu karmei, înseamnă elemente care s-au produs în 1952, când a fost tot așa, un an karmic și a fost anul Dragonului. Se pot reedita într-o altă formă pe parcursul lui 2024. Să ne amintim ce a fost în 1952: s- născut Vladimir Putin, în 1952 prințesa Elisabeta, a devenit regina Angliei, tot în 1952 am creat prima bombă cu hidrogen, republicanii i-au învins pe democrați. Iată, 1952, cel mai mare cutremur a avut loc în California. Deci la ce mă refer? Ce putem să vedem pe parcursul acestui an? Putem să vedem mari schimbări politice. 40 de țări, 40 de țări importante schimbă președinția și începe cu ce? Cu Rusia. Iată: Vladimir Putin,  1952, iată schimbarea și căderea lui Vladimir Putin, nașterea în 1952, căderea în 2024.

Carmen Harra, predicții cumplite pentru România în 2024: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Anul ăsta ne surprinde cu tot ce nu credem. O să vedeți la alegerile din România că tot ce credeți că pare să se întâmple este, de fapt, total contrazis de an în sine, de puterea anului care vine și din toate alegerile și tot ce ați… toți care credeți că vin să conducă, până la urmă, niciunul dintre ei nu ajunge președinte. Deci, iată surprizele anului”, a spus ea.

Binecunoscuta clarvăzătoare aduce în discuție cele mai importante subiecte ale anului, printre acestea, desigur, numărându-se răspunsul la întrebarea „Cine va fi Președintele României”, dar și dacă se apropie sfârșitul lui Vladimir Putin. De asemenea, Carmen Harra anunță și dacă începe cel de-al Treilea Război Mondial sau dacă România se va uni cu Moldova.

„2024 este un an karmic, revoluționar. Nu ne așteptăm la ce urmează!”, spune Carmen Harra.

Citeşte şi

Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru 2024. Clarvăzătoarea aruncă bomba: „Simion o să iasă președinte. Cei din PSD, PNL pot să se ducă la plimbare”

Carmen Harra, predicții cumplite pentru România în 2024: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Carmen Harra a făcut o serie de predicții sumbre pentru România în 2024. În emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, celebra prezicătoare a spus că anul 8, cel în care se va intra curând, este unul al mișcărilor în toate sensurile și în orice zonă de interes. Harra a prezis un cutremur de magnitudine mare în România, așa că, oamenii trebuie să fie pregătiți, la fel, vor fi multe probleme și în buzunarele tuturor.

Anul 2024, deși este Justițiar, este tulbure, în viziunea prezicătoarei, care susține că vor fi foarte multe transformări în zona politicului, socialului și al economiei mondiale, se vor schimba guverne, vor cădea capete grele ale lumii, mai ales că urmează alegeri în foarte multe țări, dar cursul istoriei va fi, în esență, unul bun.

Citeste si Carmen Harra, dezvăluiri tulburătoare despre conflictul din Israel: „Toate războaiele mondiale au început sub cifra 5”

Carmen Harra avertizează populația, că 2024 va fi un an al transformărilor, dar nu doar în sensul bun. Aceasta a spus că vor exista și fenomene naturale care ne vor da peste cap și mișcări politice care ne vor bulversa.

2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească. Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm. Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure. Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări.” , a precizat Carmen Harra, la WOWnews.

Citeşte şi

Carmen Harra, despre Anamaria Prodan şi viitorul amoros al acesteia: „Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise”

Carmen Harra, previziuni 2024: „Aşa putem aduce lumina divină în mijlocul haosului. Pericolul de război este mai mare de 95%”

 

Carmen Harra a vorbit recent despre situația îngrijorătoare la nivel global, mai ales după ce a început un nou război în Israel.

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a lansat recent noi previziuni pentru anul 2024, care se anunţă un an karmic ce poate aduce la lumină experiențele trecutului nostru colectiv. Soluţii pentru a atrage ajutorul divinității în aceste vremuri tulburi.

Potrivit lui Carmen Harra, anul 2024 poate debuta sub incidența unor mai multe conflicte, mai ales că avem deja în desfășurare două războaie în Ucraina şi în Israel.

Carmen Harra a prezis războiul din Israel încă din 1999! Celebra româncă a vizualizat încă din 1999 că va avea loc un război în Orientul Mijlociu. Și a spus asta invitată fiind în cadrul unei emisiuni de la New York, „Good Day”,  pe 6 ianuarie 1999.

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024: „O să fie un nou lider în Rusia! O să fie un nou Papă!”

„Carmen Harra a mai fost cu noi și anul trecut! Ai făcut niște predicții care s-au adeverit! Una dintre ele legată de un nou plan care s-a întâmplat! Ai prezis problemele Președintelui Clinton (…) Ce se mai întâmplă?”, a spus și a întrebat-o atunci prezentatoarea emisiunii pe Carmen Harra.
Rugăciunea, credința şi speranța într-un deznodământ mai bun, ar putea fi, potrivit lui Carmen Harra, armele noastre cele mai puternice pentru ca divinitatea să ne susţină şi să ne protejeze în acest 2024 karmic.

În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm!

Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a spus pentru Ciao.ro Carmen Harra.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Institutul ‘Elie Wiesel’ condamnă decizia Sinodului BOR de a canoniza clerici cu trecut legionar
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'