Monica Tatoiu şi-a făcut testamentul: „Eu prefer să mă ardă atunci când o să mor”

Invitată recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a vorbit despre momentul în care va părăsi această lume. Discuția a plecat de la eutanasierea animalelor și incinerarea oamenilor.
Filip Stan
12 ian. 2024, 19:18
Monica Tatoiu şi-a făcut testamentul:

Monica Tatoiu a dezvăluit ce vrea să se întâmple cu corpul ei, după ce va muri. Cu mulți ani în urmă, atunci când făcea parte din viața politică, femeia de afaceri a susținut adoptarea legii care viza eutanasierea câinilor vagabonzi. Din această cauză, Monica Tatoiu a fost acuzată că nu are niciun fel de milă vizavi de animale. Acum, Monica Tatoiu a vorbit despre acest subiect controversat. Cu această ocazie, fosta femeie de afaceri a mărturisit că își dorește să fie eutanasiată, în momentul în care va părăsi această lume.

Monica Tatoiu, superstiția pe care o respectă în fiecare an de Revelion. „Se pune acolo unde este esența vieții”

Monica Tatoiu: „ Eu susțin orice și inclusiv împușcarea urșilor. Iubesc animalele, dar iubesc mai mult oamenii, traiul civilizat al oamenilor. Dacă ar fi după mine, aș aduce și 20 de pisici în casă, dar nu este normal. Trebuie rezolvată această problemă. Eu iubesc pisicile, am 5 în casă și 4 pe stradă, dar dacă lași, trebuie să iei măsuri.

Trebuie să fii pragmatic. Este mai groaznic să se sfâșie între ei și să moară de foame decât eutanasierea. Și cu oamenii la fel, eu sunt pentru eutanasiere. Chiar dacă cred în Dumnezeu, să mă ardă când mor că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta. Trebuie să fim pragamatici, atâta tot. Am cinci pisici, nu mai știu ce să fac cu ele. Acum am luat una de pe stradă și toată casa e plină de pipi de pisică.Sunt și eu nebună. Deci nu, milă, milă, dar trebuie să fim pragmatici .”, a declarat Monica Tatoiu.

Ce pensie are Monica Tatoiu
Vedtea a recunoscut că a început să lucreze în învățământ pe suma de 600 de dolari. „Eu am început cu 600 de dolari (salariu n.r.) și am terminat cu 10.000 de euro pe cartea de muncă”, scria Monica tatoiu pe Facebook în urmă cu ceva timp.

Fosta femeie de afaceri a mprturisit că încasează de la statul român suma de 12.000 lei. Tatoiu a subliniat faptul că tot ceea ce a câștigat de-a lungul timpului a fost trecut pe cartea de muncă.

Monica Tatoiu s-a enervat! Afacerista dă de pământ cu femeile prea extravagante în noaptea dintre ani. ”Țoape și mitocani. Mănânci și bei o oră jumătate, te dai deștept, apoi te duci acasă și te zbânțui cu nevasta”

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.

Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditații pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri.”, a spus Monica Tatoiu pentru click.ro

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Apartamentele pe care să nu le cumperi niciodată, chiar dacă au prețuri tentante. Le găsești în marile orașe precum București sau Cluj, dar nimeni nu îți va spune acest detaliu
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă vestea! Românii vor putea merge în SUA fără vize mai repede decât era de așteptat
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
BREAKING | Alex Bodi și iubita lui, REȚINUȚI de Poliția de Frontieră, înainte de a urca în avionul de Mykonos!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Mâncare cu viermi, la Institutul Fundeni! Asta a primit un pacient cu leucemie la micul dejun. Ce spun reprezentanții spitalului
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Medic din Brașov, prins în flagrant luând mită, arestat pentru 30 de zile
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!