Adela Popescu, revoltată de ce a păţit Eva Măruţă pentru rolul din „Tati part-time”/ Cătălin Măruţă recunoaște că a scos bani din buzunar pentru film

Adela Popescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre criticile pe care Eva, în vârstă de doar 8 ani, le-a primit pentru rolul din „Tati part-time”.
Alina Costache
12 ian. 2024, 19:24
Adela Popescu, revoltată de ce a păţit Eva Măruţă pentru rolul din „Tati part-time”/ Cătălin Măruţă recunoaște că a scos bani din buzunar pentru film

Eva Măruţă și-a făcut debutul ca actriță într-un film de lungmetraj, la vârsta de doar opt ani și are mare succes. Mulți au apreciat talentul fetiței, în timp ce alții nu a fost văzut cu „ochi buni” acest aspect, fapt care i-a făcut să aibă cuvinte dure la adresa micuței.

Adela Popescu, revoltată de criticile aduse Evei Măruță pentru rolul din „Tati part-time”: „Nu e posibil așa ceva”

Adela Popescu a reacționat după ce Eva Măruţă, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a fost criticată pentru rolul principal pe care l-a avut în filmul „Tati part-time”. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, actrița a mărturisit că este revoltată de comentariile pe care unele persoane le lasă în mediul online la adresa Evei, un copil de doar 8 ani care și-a îndeplinit visul.

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva.

Andra și Cătălin Măruță, demolați pe TikTok de o influenceriță, după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”: „E bună atenția, dar când atenția e puțin negativă n-o mai vrem”

E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, potrivit unica.ro.

„Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu”

Adela Popescu a ținut să precizeze că și ea a trecut printr-o experiență similară atunci când era mică. Deși nu avea vârstă Evei, ci era puțin mai mare, actrița recunoaște că a fost foarte greu să facă față criticilor.

„E mult spus traumă. Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu. Am jucat într-un serial care nu a mers, iar insuccesul a fost asociat, desigur, cu mine, dar atunci nu existau rețelele sociale. E mai dureros ca la un sportiv. Când faci un act artistic și cineva îți spune că nu e bine e ca și cum îți spune că sufletul tău nu e bun”, a mai declarat Adela Popescu.

Citește și: „Tati part-time”- lecția de parenting de pe marile ecrane este pe locul 1 în Box Office-ul românesc. Eva Măruţă și Alex Bogdan fac ravagii în prima săptămână de la lansare

Potrivit aceleiași surse, Cătălin Măruță a precizat că atenția lui este îndreptată spre cei 95% din oameni care au felicitat-o pe Eva și filmul „Tati part-time”. Mai mult, el a spus că i par amuzante comentariile negative și despre nepotism. Prezentatorul TV a mărturisit că este vorba despre un proiect privat în care persoanele implicate au scris scenariul și au considerat-o pe Eva potrivită pentru rolul din comedia „Tati part-time”.

Cătălin Măruță recunoaște că a scos bani din buzunar pentru filmul „Tati part-time”, în care joacă Eva Măruţă: „E un film privat, unde și noi suntem acționari”

La doar 8 ani, Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, joacă rolul principal în filmul „Tati part-time”, alături de actorul Alex Bogdan. Comedia, care a apărut în cinematografe pe 2 ianuarie, a ajuns în doar o săptămână pe locul întâi în box office-ul românesc și a atins cote impresionante în materie de vânzări. Cătălin Măruță a explicat, prin intermediul unui live făcut pe pagina sa de Facebook, că proiectul este unul privat, deci este un film în care acționarii au investit bani, printre care se numără și el.

Cătălin Măruță recunoaște că a scos bani din buzunar pentru filmul „Tati part-time”

Mulți au apreciat talentul Evei Măruță pentru rolul din filmul „Tati part-time”, însă au existat și persoane care au susținut că nu talentul a făcut-o să devină actriță la o vârstă atât de fragedă, ci notorietatea Andrei și a lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a intrat live pe Facebook și a explicat cum stau, de fapt, lucrurile și a cum a luat naștere acest proiect cinematografic.

„Mă bucur că vă place. Am primit foarte multe mesaje despre filmul ‘Tati part-time’. E în toate cinematografele din România. Mâine o să fim cu o parte din echipă, Alex Bogdan, Eva, George Ivașcu, la Ploiești. Vor fi și David, Andra, Letiția Roșculeț, eu. Mulțumim mult de tot pentru toate mesajele de susținere, pentru că în ultima perioadă, a luat totul, așa, o turnură la care nu te aștepți, oameni care au văzut filmul, oameni care sunt supărați pe cei care înjură. Doamne, oameni buni! Hai să ne liniștim. E un film la cinematograf. Cine vrea să meargă să îl vadă, îl vede, cine nu, nu îl vede. Punct. Am văzut azi un comentariu: „Dom’le, a dat Eva casting?’. În podcastul pe care l-am făcut aici cu Alex Bogdan, cu BROmania, cu Letiția Roșculeț, a explicat foarte clar. Scenariștii au scris un film cu Alex Bogdan în gând și cu Eva.

Citește și: Irina-Margareta Nistor a tras concluzia după ce a văzut filmul „Tati part-time”, cu Eva Măruță: a fost copilul „împins de la spate”?

E un film privat, e un film în care o persoană privată a investit bani, unde și noi suntem acționari la acest film. Practic, așa a apărut filmul. Nu e nicio justificare, doar că voiam să vă spun. M-a întrebat cineva: „Alex Bogdan a dat casting? George Ivașcu de ce apare în film? Că puteau să fie alți actori’. E un produs privat. Exact ca și cum voi vreți să faceți ceva și sunt banii voști, investiția voastră, viziunea voastră. Dacă reușiți să vă scoateți banii și să aibă succes, bine, dacă nu, iarăși bine. E un produs privat, exact cum avem aici, la podcast. Oameni pe care noi îi invităm, în funcție de cum credem noi sau ce ne dorim noi. Ținem cont de și de ce ne spun oamenii. Vă mulțumim, sunt foarte multe mesaje, ăsta e adevărul. Mii de mesaje cu felicitări pentru Eva, pentru actorii din film”, a mărturisit Cătălin Măruță.

Prezentatorul TV a mărturisit că nu a fost deloc ușor, iar Eva a muncit zi de zi, timp de o lună și ceva, pentru ca filmul să ajungă să aibă acum un succes impresionant.

„Este un film care nouă ne place foarte mult cum a ieșit. Letiția Roșculeț a făcut o treabă senzațională și vrem să îi mulțumim tare, tare mult. Trebuie să vedeți filmul ăsta. E comedie, sunt oameni care au plâns la filmul ăsta, oameni maturi. Nu e un film pentru copii, e un film pentru adulți în care joacă și un copil. În același timp, copiii înțeleg foarte multe lucruri despre parentingul vechi față de parentingul nou.

După prima săptămână de proiecție în cinematografe, ‘Tati part-time’ e pe primul loc în box office-ul filmului românesc, asta înseamnă că a fost cel mai căutat film în fața unor producții fabuloase de afară. (…) Să știți că am ieșit de la premieră și am întrebat oamenii, de fiecare dată, dacă sunt lucruri care nu le-a plăcut la film. Mi-ar plăcea să ne scrieți pe Instagram, Tati part-time, care sunt lucrurile care v-au plăcut sau nu. A fost mult, s-a filmat mult. O lună și ceva, cu multe ore de filmare, zi de zi, dar a fost senzațional”, a mai spus Cătălin Măruță.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
România propune un plan pe șapte ani pentru ajustarea deficitului bugetar
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'